Marek.206 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Alečo? Pripájam sa ku gratulácii A ak ideš rovno zo SŠ na VŠ, tak sme potom rovnako starí
Tom_206 Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Díky Jojo, jsem ročník 92... Konečně někdo v mých letech
Roman Bazi Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Tož to taky gratuluji . Se stěračema Valeo mám taky špatnou zkušenost. Už je nikdy nekoupím. Mám na obou autech bezramínkové stěrače Flat, a jsem naprosto spokojen, neskáčou, nevržou a nádherně stírají.
Tom_206 Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Děkuju já je koupil poprvé a naposled... předtím jsem měl na ex autě stěrače z Tesco a ty neměly chybu Tyhle jsou Starline ale stírají naprosto perfektně... jenom na zimu koupím klasický ramínkový Jinak k těm Valeo stěračům...strýc má na Passatovi bezramínkový Valeo a ty nemají chybu ... tak si říkám, že jsem trefil špatnej kus nebo jim moc nejdou vyrábět klasický ramínkový stěrače
Roman Bazi Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Já měl ramínkové stěrače Valeo za nějakých 7 let třikrát, a nikdy nestíraly pořádně. Naposledy mě přesvědčil mechanik, abych koupil Valeo ma 307mu, a byl jsem z nich na prášky.
Tom_206 Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Holt někdy má i sebelepší značka méně kvalitní produkty... mně ty Valea poslední 2 měsíce nestírali tak 40% skla... když jsem setřel sklo, tak jsem tam měl průzory jak v tanku
Béďa Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 mám na 206ce origo Valea bezramínkáče a stíraj naprosto perfektně..
Tom_206 Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 Béďa: To věřím, znám spoustu lidí, co s nima mají jen dobrý zkušenosti... já měl akorát špatnou zkušenost se stěračema s ramínkama třeba je ještě někdy zkusím koupit Jinak včera jsem udělal provizorní OCT, tak uvidíme jak to bude fungovat, když to půjde dobře, tak udělám nějákou finální verzi...
John Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Osobně používám nastřídačku jak Valea tak Bosch a nemám sebemenší problém teď chci zkusit na coupe bezramínkový stěrače.
Tom_206 Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Já si teď nechám ty Starline bez ramínek a na zimu pořídím Bosch s ramínkama Zkušenosti s Boschem jsou vesměs dobrý, tak doufám, že nezklamou
winco Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Noja mam neaky noname bez raminek a su dost ddobre hlavne ked leje, ked len tak jjemne prši tak nič moc ale to pravdepodobne preto ze jednou v zime mi prmrzli k oknu a je opatrne neodlepil a este sa nestihli samy rozmrazit (vyhrevom predneho okna) a ja je pustil tak se na kraji trohu popraskali ale inak spokojnost raminkove nechci .
Tom_206 Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Já s těma Starline nemám žádnej problém, stírají naprosto bez chyby Po cestě domů jsem vyzkoušel novej telefon použít jako \"Black box\" a v podstatě to ujde ale je to spíš podprůměr... Příště by to chtělo ale pořešit to umístění, v úrovni palubky to má malej rozptyl... a něják ještě vyřešit drnčení držáku Teď ještě sehnat aplikaci na Android, která by zvládla přes GPS načítat rychlost http://www.youtube.com/watch?v=eupTesh0YiA&feature=youtu.be
winco Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 aplikacii na androdi je plna prdel a tieto GPS merače rýchlosti je tiež kopec len to che navštívíť android market....
Tom_206 Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 zatím jsem vyzkoušel 2, jedna nestíhala rychlost a GPS souřadnice cesty zaznamenávala dost nepřesně :-/ ta druhá byla lepší ale na po třetím spuštěním nejde zapnout ...tak hledám dál jsem možná až moc vybíravej ale kdy už, tak něco pořádnýho
ChouLu Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 S tou nepřesností nemusí bejt problém u aplikace.. spíše bych to hledal u ZTE, které používá GPS moduly, které nedokážou přijímat nějaké větší množství satelitů, jako například já mám v GPS Sifr III a ten zvládá 24 satelitů naráz
Tom_206 Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 Normální navigace v mobilu s tím problém neměla, jen ta aplikace ZTE sice není žádnej zázrak ale co se týče navigace tak je na tom obstojně Cinic: Díky, kouknu na to a vyzkouším
Tom_206 Odesláno 1. září 2012 Autor Odesláno 1. září 2012 Tak dneska jsem si udělal trochu radost k zítřejším narozeninám Dovezl jsem si od Béďi zadní XS nárazník a začínám řešit problém s výfukem - pozice koncovky byla upravená na obyč nárazník a XS nárazník je širší a vyšší, takže bude potřeba upravit výška koncáku. Výšku asi vyretušuju na silentblokách a přemýšlím jestli shánět obyč nebo jít do univerzálu od Powerflexu http://www.highperformanceparts.cz/silentbloky-vyfuku-powerflex/silentblok-vyfuku-powerflex-?-x-44mm.8214 Co vy na to ?
Recommended Posts