Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Tož to taky gratuluji :super .

Se stěračema Valeo mám taky špatnou zkušenost. Už je nikdy nekoupím. Mám na obou autech bezramínkové stěrače Flat, a jsem naprosto spokojen, neskáčou, nevržou a nádherně stírají.

Odesláno

Děkuju :) já je koupil poprvé a naposled... předtím jsem měl na ex autě stěrače z Tesco a ty neměly chybu :) Tyhle jsou Starline :mad: ale stírají naprosto perfektně... jenom na zimu koupím klasický ramínkový :)

Jinak k těm Valeo stěračům...strýc má na Passatovi bezramínkový Valeo a ty nemají chybu ... tak si říkám, že jsem trefil špatnej kus nebo jim moc nejdou vyrábět klasický ramínkový stěrače :):myslim

Odesláno

Já měl ramínkové stěrače Valeo za nějakých 7 let třikrát, a nikdy nestíraly pořádně. Naposledy mě přesvědčil mechanik, abych koupil Valeo ma 307mu, a byl jsem z nich na prášky.

Odesláno

Holt někdy má i sebelepší značka méně kvalitní produkty... mně ty Valea poslední 2 měsíce nestírali tak 40% skla... když jsem setřel sklo, tak jsem tam měl průzory jak v tanku :grr

Odesláno

Béďa: To věřím, znám spoustu lidí, co s nima mají jen dobrý zkušenosti... já měl akorát špatnou zkušenost se stěračema s ramínkama :roll třeba je ještě někdy zkusím koupit :)

Jinak včera jsem udělal provizorní OCT, tak uvidíme jak to bude fungovat, když to půjde dobře, tak udělám nějákou finální verzi...

Odesláno

Osobně používám nastřídačku jak Valea tak Bosch a nemám sebemenší problém teď chci zkusit na coupe bezramínkový stěrače.

Odesláno

Já si teď nechám ty Starline bez ramínek a na zimu pořídím Bosch s ramínkama :) Zkušenosti s Boschem jsou vesměs dobrý, tak doufám, že nezklamou :)

post-38518-1410962647806_thumb.jpg

Odesláno

Noja mam neaky noname bez raminek a su dost ddobre hlavne ked leje, ked len tak jjemne prši tak nič moc ale to pravdepodobne preto ze jednou v zime mi prmrzli k oknu a je opatrne neodlepil a este sa nestihli samy rozmrazit (vyhrevom predneho okna) a ja je pustil tak se na kraji trohu popraskali ale inak spokojnost

:) raminkove nechci :D.

Odesláno

Já s těma Starline nemám žádnej problém, stírají naprosto bez chyby :)

Po cestě domů jsem vyzkoušel novej telefon použít jako \"Black box\" a v podstatě to ujde ale je to spíš podprůměr... Příště by to chtělo ale pořešit to umístění, v úrovni palubky to má malej rozptyl... a něják ještě vyřešit drnčení držáku :grr

Teď ještě sehnat aplikaci na Android, která by zvládla přes GPS načítat rychlost :)

http://www.youtube.com/watch?v=eupTesh0YiA&feature=youtu.be

Odesláno

aplikacii na androdi je plna prdel a tieto GPS merače rýchlosti je tiež kopec :) len to che navštívíť android market....

Odesláno

zatím jsem vyzkoušel 2, jedna nestíhala rychlost a GPS souřadnice cesty zaznamenávala dost nepřesně :-/ ta druhá byla lepší ale na po třetím spuštěním nejde zapnout ...tak hledám dál :) jsem možná až moc vybíravej ale kdy už, tak něco pořádnýho :)

Odesláno

S tou nepřesností nemusí bejt problém u aplikace.. spíše bych to hledal u ZTE, které používá GPS moduly, které nedokážou přijímat nějaké větší množství satelitů, jako například já mám v GPS Sifr III a ten zvládá 24 satelitů naráz :)

Odesláno

Normální navigace v mobilu s tím problém neměla, jen ta aplikace ;) ZTE sice není žádnej zázrak ale co se týče navigace tak je na tom obstojně :)

Cinic: Díky, kouknu na to a vyzkouším :D

Odesláno

Tak dneska jsem si udělal trochu radost k zítřejším narozeninám :) Dovezl jsem si od Béďi zadní XS nárazník a začínám řešit problém s výfukem - pozice koncovky byla upravená na obyč nárazník a XS nárazník je širší a vyšší, takže bude potřeba upravit výška koncáku. Výšku asi vyretušuju na silentblokách a přemýšlím jestli shánět obyč nebo jít do univerzálu od Powerflexu :myslim

http://www.highperformanceparts.cz/silentbloky-vyfuku-powerflex/silentblok-vyfuku-powerflex-?-x-44mm.8214

Co vy na to ? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...