romik1 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 mna darček velmi potešil. som zaťažený na ******* a táto nemá chybu. mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom. Neprozrazuj dárek....děkuji....ještě to nedostali všichni [upravil dne 5-12-11 21:32 od Přema] Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Arogance?????? My za to nestojíš..... [upravil dne 5-12-11 21:31 od Přema] Citovat
elton Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Kluci, já se Přemovy nedivím. Připadne mě, že se furt hledá nějaká záminka si rýpnout do vedení. Kluci odvádějí výbornou práci a jsem za ně rád a na dárek se těším. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 trošku to zklidníme , ono jak píše Beda je to potřeba podělit a vysledná častka není velká. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Ale jo, Beďa má pravdu, jen ...........ale nic už jsem to psal [upravil dne 5/12/11 21:37 od Radek Hurvajz] Citovat
wooody Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 a já nevim proč se to řeší??? vánoční dárky vždycky byly a vždycku budou, nikdy Vám to nevadilo tak proč to vadí ted, a jestli někomu vadí jak se hospodaří s financema tak se měl taky přihlásit do voleb, od pc dokáže remcat každej, todle je jediný forum kde se nějaký dárky dostávaj, a nestojí to jenom peníze, ale hlavně čas a práci..... a vsadim se že kdyby žádný dárky neposlaly tak se zase bude nadávat na vedení že neposílaj dárky :D uvědomte si sakra co chcete...... jinak já se na dárek těšim Citovat
Šalda Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Elton to napsal přesně A taky se těším na dáreček, jsem pro aby se posílal:papa Edit: Wooody taky:super [upravil dne 5/12/11 21:47 od Šalda] Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Wooody, :potlesk:potlesk:potlesk taky s tebou souhlasim, domnivam se ze je jenom malo for, ktere \"zijou\" jako tohle.. nekde cekas na odpoved tyden a tady pri trose smuly hodinu.. celkove se mi to to velmi libi, projev vdeku, ze radny clen obdrzi nejakou malou pozornost a pokud ma club penez dost, jak pise Petr, tak proc ne Citovat
jirka307 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 a já nevim proč se to řeší??? vánoční dárky vždycky byly a vždycku budou, nikdy Vám to nevadilo tak proč to vadí ted, a jestli někomu vadí jak se hospodaří s financema tak se měl taky přihlásit do voleb, od pc dokáže remcat každej, todle je jediný forum kde se nějaký dárky dostávaj, a nestojí to jenom peníze, ale hlavně čas a práci..... a vsadim se že kdyby žádný dárky neposlaly tak se zase bude nadávat na vedení že neposílaj dárky :D uvědomte si sakra co chcete...... jinak já se na dárek těšim :superuž se těším Citovat
gedu Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ja sa tiež teším na darček a vedeniu držím palce do ďalšej práce Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu. a taky: na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.