Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mna darček velmi potešil. som zaťažený na ******* a táto nemá chybu. mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom.:myslim

Neprozrazuj dárek....děkuji....ještě to nedostali všichni

[upravil dne 5-12-11 21:32 od Přema]

Odesláno

Kluci, já se Přemovy nedivím. Připadne mě, že se furt hledá nějaká záminka si rýpnout do vedení. Kluci odvádějí výbornou práci a jsem za ně rád a na dárek se těším.

Odesláno

a já nevim proč se to řeší??? vánoční dárky vždycky byly a vždycku budou, nikdy Vám to nevadilo tak proč to vadí ted, a jestli někomu vadí jak se hospodaří s financema tak se měl taky přihlásit do voleb, od pc dokáže remcat každej, todle je jediný forum kde se nějaký dárky dostávaj, a nestojí to jenom peníze, ale hlavně čas a práci..... a vsadim se že kdyby žádný dárky neposlaly tak se zase bude nadávat na vedení že neposílaj dárky :D:D uvědomte si sakra co chcete...... jinak já se na dárek těšim :)

Odesláno

Wooody, :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk taky s tebou souhlasim, domnivam se ze je jenom malo for, ktere \"zijou\" jako tohle.. nekde cekas na odpoved tyden a tady pri trose smuly hodinu.. celkove se mi to to velmi libi, projev vdeku, ze radny clen obdrzi nejakou malou pozornost ;) a pokud ma club penez dost, jak pise Petr, tak proc ne :papa

Odesláno
a já nevim proč se to řeší??? vánoční dárky vždycky byly a vždycku budou, nikdy Vám to nevadilo tak proč to vadí ted, a jestli někomu vadí jak se hospodaří s financema tak se měl taky přihlásit do voleb, od pc dokáže remcat každej, todle je jediný forum kde se nějaký dárky dostávaj, a nestojí to jenom peníze, ale hlavně čas a práci..... a vsadim se že kdyby žádný dárky neposlaly tak se zase bude nadávat na vedení že neposílaj dárky :D:D uvědomte si sakra co chcete...... jinak já se na dárek těšim :)
:potlesk:superuž se těším
Odesláno

ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu.

a taky:

na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...