Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefungujici ostrikovace

Recommended Posts

Guest martin_a44
Odesláno

Zdravim chlapi,mam 307sedmu kombi rok 2003 a uz delsi dobu mi nejdou ostrikovace. Kdyz dlouho ostrikuji tak mi slabounce strikaji,ale fakt malo. Ne hned jak normalne. Kde muze byt chyba? Voda ani nikde neutika z hadicek mimo. Diky Martin

[upravil dne 16/12/11 11:31 od Ferry]

[upravil dne 16/12/11 11:32 od Ferry]

Guest martin_a44
Odesláno

Motorek hrci,vydava to normalni zvuk jak by to strikalo normalne. Kde ho najdu ten motorek?

Guest martin_a44
Odesláno

To ne,ale to by byla nahoda kdyby se ucpaly vsechny v predu i v zadu. Nebo je to realne?

Guest martin_a44
Odesláno

Delalo to uz v lete a nemrznouci smes mam. Zaclo to delat od te doby co jsem asi mesic nepouzival odstrikovace a ani jsem nemel v nadrzce vodu.

Odesláno

dělalo mi to to samé...stříkalo to normálně a postupně to sláblo, až odešel v nejnepříhodnější situaci...motorek měl 10let, tak se není čemu divit...

• O 2 týdny později...
Odesláno

sorry za :xvul ale odstrikuji kojici matky prebytecny mliko, okno se ostrikuje a jsou to ostrikovace, upravil jsem to v nazvu (kvuli vyhledavani) tak to jen takovy jazykovy koutek ;)

Odesláno

Jen poznámka,, o motorku ostřikovače je zde i přímo v sekci 307 napsanýho mraky.Montáž-demontáž-problémy atd...

Tak tedy: motorek v podstatě rozebrat nejde, je tak vyrobený. I když ho rozebereš( mně se to povedlo) tak zjistíš že je v prdeli a to je celé.

Takže si napiš ježíškovi o nový cca 500Kč a budeš mít pokoj.

Práce tak na půl hodinky. Kolo-podběh-nádržka-hadičky-motorek.

:papa

Odesláno

No ja to rozdelal vycistil a vsechno jelo jak ma!Nevidim v tom problem a zbytecne platit 5klište za neco co v klidu jede je na 2 veci.Uz jsem to poradil i pepek1985 a cuduj se svet jede to i jemu!Tak nevim kde soudruzi udelali prehmat.:P

Odesláno

bencik19:Jsi šikovný pionýr!:aut , to že se ti to povedlo opravit není jistě nemožný, záleží na stavu postižení rotoru a těsnících gumiček ale je jistě otázkou času jak dlouho to vydrží. ale třeba se pletu.

Nicméně více zde:

[upravil dne 16/12/11 17:33 od Jarouš307]

Odesláno

Jasny ted doufam projede teste a uvidime.Kdyztak je nejmin jit do kelly a koupit novy ale kdyz to jde spravit a funguje to tak to radeji opravim a pohraju se s mim milskem :-)

Odesláno

ahoj .. potrebujem tiez pomoct s ostrikovanim ... niesom este zabehnuty v pežotoch, nakolko som presedlal z taliana ... moj problem spociva v tom, ze motorcek mi nereaguje na ostrekovanie predneho skla ale zadne ostrekuje v poriadku.. nereaguju ani stierace .. pozeral som aj poistku, ta je v poriadku a vymenil som aj iny funkcny motorcek a stale vrcal len pri zadnom ostreku ... prosim vas o radu ako dalej, lebo ratam s tym ze budem musiet ist po kabloch .. len mi prosim poradte ze odkial idu, resp kde hladat druhu stranu kablu ... alebo to bude v packe? vdaka za odpovede

• O 11 měsíců později...
Odesláno

no já při koupi auta jsem musel trisky vyčistit, byly zanesené řádně jak obě přední, tak i ta zadní. postupně začlo ostříkávat málo a pak se tlak zvyšoval, až do ok stavu. motorek pokud je v pořádku vyzkoušej pouze sundáním hadiček obou z něj a to poznáš zda li pumpuje slabě nebo naopak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...