Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bez nadavok!!!

tak auto uz mame pokrstene :( vcera rano som zistil ze nejaky kreten mi kopol do zadnych dveri dakujem mu nech mu odpadnu nohy kretenovi jednemu. To je dan za parkovanie pred barakom a uz len cakat...

Dufam ze dnere nie su hlinikove aby sa to dalo nejak na jar opravit. Lak a farba nie su poskodene tak dufam ze by sa to dalo nejak z vnutra vytlacit ale az na jar.

[upravil dne 25.12.2011 20:46 od robozv]

post-27360-14109621403535_thumb.jpg

Odesláno

Ak by neboli z plechu, tak by ti tam nezostala preliačina, bakelit by praskol alebo by sa vrátil a hliník pochybujem, že by to bol.

Over si to magnetom.

[upravil dne 25/12/11 21:13 od marko306]

Odesláno

Pokud se nedej bože rozhodneš to dělat doma tak hodně nahřát fénem. Jinak jsou firmy, které ti to vymáčknou, pokud to budeš mít odstrojený tak to odhaduju tak na 600-700,-

Odesláno

Ja som takto skúšal vytláčať dve preliačiny na kufrovích dverách mojej ex306 a nedopadlo to dobre. Stred som vytlačil, ale kraje preliačiny zostali trošku a keď som chcel aj tie vytlačiť, tak šli, len po kúskoch a výsledok bol nakoniec taký, že to bolo celé hrbaté jak babkin chrbát. Priemer preliačin bol od 5 do 10cm.

Je to zakrivená plocha, to je ten problém, ak by to bolo rovné, tak možno by to šlo.

No šak, ale skús, možno budeš mať viac šťastia.

Odesláno

chuj jeden, neznasam takychto...ci naschval alebo slepych kt nezaujima vedlajsie auto... :(

skus zvnutra, alebo www.preliaciny.sk typek sice v BA tusim, ale viem ze je dobry, ale myslim si ze to zvladnes, resp snad to pukne nazad jednoducho.. :mrk

Guest mischko11
Odesláno
chuj jeden, neznasam takychto...ci naschval alebo slepych kt nezaujima vedlajsie auto... :(

skus zvnutra, alebo www.preliaciny.sk typek sice v BA tusim, ale viem ze je dobry, ale myslim si ze to zvladnes, resp snad to pukne nazad jednoducho.. :mrk

nemyslim ze sa bude drbat s tym do ba :bojim

Odesláno

Dnes som si vsimol taky jeden nepodstatny detail mozno banalitu ale predsa sa opytam. Nenasiel som ani jednu 308ku po facelifte aby mala taketo pekne opierka hlavy preco?? A dnes som kukal kadejake starsie 308ky v bazaroch a vsetky mali tieto nastavitelne. Zeby nejake setrenie? Priplatok??

[upravil dne 27.12.2011 20:42 od robozv]

post-27360-14109621428293_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...