Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Ak sa nemýlim tak centrála ZEDERU je v Prievidzi. Ak sedíš za volantom ani ho nevidíš časom si zvykneš, mám ho namontovaný ale je fakt nižšie ku pedálom ako ten tvoj. Citovat
Modzillo Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ... keby som nevedel, že to je ZEDER, tak poviem, že to je zásobník, kam padajú mince, ktoré musíš hádzať do spínacej skrinky, aby ti to fungovalo... Celé zle!!! Jedno neviem pochopiť: prečo ľudia radšej investujú do mechanického zabezpečenia ako do poistenia EuroGAP (cháp poistenie finančnej straty v prípade totálky alebo krádeže)? Citovat
robozv Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 samozrejme ze mam aj havarijne poistenie ktore zahrna aj kradez. Chcel som aj mechanicke zabezpecenie a dopadlo to takto:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 a to je jako bezpecne??? ti to pri narazu zepredu rozdrti nohy, to ma atest ? kdo ho vydal??? Citovat
Modzillo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 samozrejme ze mam aj havarijne poistenie ktore zahrna aj kradez. Chcel som aj mechanicke zabezpecenie a dopadlo to takto:( havarijná poistka síce pokryje časť škody pri krádeži, ale veľmi veľa ľudí zabúda na amortizáciu... Citovat
pyrone Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 To je lesenarska trubka? Kua robo, toto nieeeeeee Citovat
Modzillo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 síce nezávidím takéto niečo v aute, ale foto som si uložil a ukážem to každému zákazníkovi, ktorý bude odo mňa k novému autu chcieť ZEDER! Konkurencii stúpne predajnosť... :potlesk [upravil dne 7/12/11 14:39 od Modzillo] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 jeeeezisi robo si blazon... hento a atest ? neviem... ja by som si zedera nikdy nedal, uz len z jedneho dovodu. ked sa ti pokusia ukradnut auto a ostane ti na mieste totalne znehodnote mozno i poliate olejom z pomsty zlodejov poistovna ti bude vinkulovat skody ktore nacisli. obavam sa ze po takej uprave fasady auta si ho budes chciet nechat. to nech ho uz radsej ukradnu a z poistky sa vyplaca kradez. ma to pre majitela vozidla vacsi prinos. som za kvalitnu havarijku jedoznacne. ale hento sialenstvo co si dal pod volant tejto krasavice si prehnal... Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Napisal som informativny mail ako mi napisal marko306 no zatial nic ak sa ozvu dam vediet. Ked mi to chalanisko namontoval vravel ze to ma byt tak, tak som si povedal no do kelu... No teraz asi uz s tym nic nespravim. to Modzillo: kukal som na ten EuroGAP je to tiez mozno dobra vec ale tiez je to ako havarijne poistenie bud to vyuzijes alebo nie. Clovek nikdy nevie. Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 uz ten ZEDER nechajme tak je mi z toho na grc bude to ako vystraha pre ostatnych Citovat
DanculD Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 No kokos, ved to si musis pri nastupovani a vystupovani o to trieskat nohy, nie? Najlepsie poistenie je havarijna poistka, za tym si stojim. Uz to zistil aj sused, vzdy sa mi smial, ze on havarijnu nepotrebuje, ze jemu to neukradnu (Audi A4). Tiez mal zeder (sa mi zda ze to trcalo menej), auto mu chceli ukradnut ale asi zistili ze sa im to nepodari (okolo volantu to mal rozobrane a dolamane), tak mu rozrezali sedacky, polamali palubovku, ukradli airbagy a este sa mu vysrali na stredovu konzolu, resp. rozotreli hovna po celej stredovej konzole. Tak to chudak zaviezol do Galimexu (predajca) a faktura cez 4000€. Na aute jazdil s odporom iba mesiac (ani sa necudujem) a nakoniec ho strelil do bazaru a od vtedy hovori, ze by bol ovela spokojnejsi keby mu ho naozaj ukradli. Citovat
DanculD Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Kym som to dopisal, tak ma Marecel predbehol.... Citovat
John_Ice Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nevěřím že se zloděj vysere do auta to je kec,proč by s es tím měl zatěžovat?spíš to je že to hovno najdou a daj ho tam. a jinak jak psal Petr,jak tohle může mít atest???!!! [upravil dne 7.12.2011 15:07 od John_Ice] Citovat
DanculD Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 To uz neskumal ci to bolo ludske hovno, len to predpokladal. Ved ale keby to nemalo atest, tak auto s tymto nieje sposobile na prevadzku, nie? [upravil dne 07.12.2011 15:11 od DanculD] Citovat
Modzillo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Napisal som informativny mail ako mi napisal marko306 no zatial nic ak sa ozvu dam vediet. Ked mi to chalanisko namontoval vravel ze to ma byt tak, tak som si povedal no do kelu... No teraz asi uz s tym nic nespravim. to Modzillo: kukal som na ten EuroGAP je to tiez mozno dobra vec ale tiez je to ako havarijne poistenie bud to vyuzijes alebo nie. Clovek nikdy nevie. Keď ti ukradnú auto so ZEDERom, dostaneš poistné plnenie ponížené o amortizáciu. Keď ti ukradnú auto s EuroGAPom, dostaneš 100% hodnoty kúpnej faktúry v období 5 rokov od kúpy vozidla. Čo je lepšie? Mať kľudné svedomie, lebo mám \"najlepšie\" zabezpečenie na trhu alebo mať kľudný spánok, lebo mi v prípade krádeže vyplatia každý cent, ktorý som do auta pri kúpe vložil? Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 jasne mas pravdu to sa nejdem hadat Citovat
Modzillo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 ... práve som si pozrel stránku dodávateľa tohto zabezpečenia - posúďte sami: - Umiestňuje sa medzi spodné plasty volantu, kde ho vo väčšine prípadov nie je vôbec vidno, čím nenarušuje interiér vozidla. No, neviem, podľa mňa je narušený interiér vozidla až-až, samotné zabezpečenie je vidno a povedal by som, že je narušená aj funkčná stránka z hľadiska pohybu vodiča za volantom... Citovat
John_Ice Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 no al ejak tu bylo řečeno,jak se z toho leze ven?do toho se musí opravdu bouchat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.