Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

späť k otázke o opierkach: áno, je to výsledok šetrenia. Mám jednu z prých 308SW v SR, keď porovnám niektoré detaily s tým, čo mám teraz na showroome, tak neviem, či sa mám smiať alebo plakať:

- opierky hlavy

- elektronický zapaľovač cigariet (som nefajčiar, ale vyzerá to oveľa lepšie ako záslepka v hodnote 0,0000001 EUR)

- záchytné sieťky na bočnej strane batožinového priestoru

- úchyty kobercov aj na spolujazdcovej strane

- bezpečnostné skrutky kolies

- sieťka na uchytenie batožiny v kufri

- rezervné koleso plnohodnotné s hliníkovým diskom 17\" (nie všetky 308SW majú alu disk ako rezervu)

- výklopné stolíky pre pasažierov na zadných sedadlách

Samozrejme, vymenoval som len veci, ktoré sa neodvíjajú od stupňa výbavy alebo od motorizácie. Jednoducho sa vytratili...

[upravil dne 27/12/11 22:42 od Modzillo]

Odesláno

sranda.. tak ja mam na predaj z nahradneho vozidla

- sietku

- opierky

:D:D:D:D:D:D

a asi este zapalovac cigariet

ostatne nema ani tento slimakozrut resp zachytne sietky bocne sa nedaju vymontovat :)

Odesláno

Sranda, par tyzdnov dozadu som sa na tie opierky pytal v predajni v Ba. Zenska len pokrcila plecami, a snazila sa ma presvedcit, ze ine sa ani nedodavali... Skoda, pre mna boli pohodlnejsie v P307:nevim

Inac gratulujem k autu! SWcko sa mi paci coraz viac:papa

Odesláno

Někde jsem četl, že ty opěrky byly vyměněny kvůli neuspokojivým výsledkům ochrany krční páteře při nárazu zezadu. Zkrátka ty tvarovací opěrky jsou fajn, ale neposkytují takovou oporu, jako ty nové plné.

Odesláno

dnes som skusil sparovat moj telefon z autom proste parada mal som zapnute radio ked som prijal hovor ovladacom radia pod volantom radio stichlo kecal som s manzelkou a ked som ukoncil hovor radio sa spustilo. Volal som jej naspät tiez ovladacom pod volantom je zo mna hotovy manazer:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...