Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, ty disky co tady Charliemu tryskáte jsou už dávno prodaný a Charlie mezitim koupil jiný ouragany který ted už taky prodává, takže toho už moc neotryská:D:D

[upravil dne 20/3/12 21:01 od Radek Hurvajz]

Odesláno

a ten odstranovač nátěrů??? co to je zač a kde se dá sehnat? četl jsem že odstranovače s louhem zničí hlinik rozleptaji.. tak asi nějaky specialni na hliník?

Odesláno
Chlapi, ty disky co tady Charliemu tryskáte jsou už dávno prodaný a Charlie mezitim koupil jiný ouragany který ted už taky prodává, takže toho už moc neotryská:D:D

to se ptám já:D ...nechtěl jsem otevirat nove tema když jsem našel tohle;)

Odesláno

Jo louh je svině na hliník, lžička mi při míchání zmizela:D

podolak2: aha tak to pak jo, ja jen myslel že je to konstruktivní připomínka k těm jeho diskům

[upravil dne 20/3/12 21:03 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Jo louh je svině na hliník, lžička mi při míchání zmizela:D

:D:D:D:D:D hej tak to mě uplně dostalo:D:D:D ... teď si mě fakt dozesmál sem si aj vzpomněl na soudruhy z NDR v čem udělali chybu???... když v Pelíškách míchali těma plastovima lžičkama to vřelí kafe:D:D:D

[Edited on 20/3/12 20:04 by podolak2]

Odesláno

No jno, rozmíchával jsem louh a zaroveň ho ohříval venku na starým vařiči, najednou cítím že lžička přestává klást odpor, tak ji vyndám a držel jsem jen vršek a z konce se jen kouřilo, lžička byla fuč:D

Odesláno

¨

hele nech si toho!!:D třeba bude dělat free-style Ouragany,teď ty mý jsou voňavý a jestli se neprodají půjdou na auto,tohle téma sleduju a možná se dočkají Tanami nového kabátku!:P:papa

[upravil dne 20/3/12 21:27 od Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...