King WC Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Dobrý den. Vlastním Peugeot 308 1.6 VTI a při náhlém brždění jsou brzdy velmi ostré až brutální. Četl jsem, že jsou u tohoto modelu ostré , ale až tak, že málem přeletím přední sklo se mi nezdá. Dá se nějak drzdný tlak seřídit ? I při slušné jízdě jsou přední kotouče vaříci a zadní lehce vlažné. Děkuji za odpověď. Citovat
matii Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Na co si stěžuješ? Zacházej opatrněji s brzdovým pedálem a bude vše OK. Jde jen o zvyk. Nic bych s tím nevymýšlel. Má to tak být, 308 má brzdy jak břitva. Přešel jsem z Fabie a zezačátku jsem \"lízal\" sklo též. Citovat
palokalo Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 zvyknes si.. aj mne to trvalo chvilu Citovat
Mojo2 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 taky mi to ze zacatku prislo, dnes rikam ze by to mohlo brzdit klidne o trochu vic :-) dostal jsem se do situace kdy se predemne vmacknul kamion a muzu rict, ze jsem mel pocit ze to auto vubec nebrzdi, bylo to jen tak tak Citovat
pretekar Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Je to uplne normalne ze su horuce. Trenie medzi kotucom a platnickou sa deje aj ked nemas stlacenu brzdu. A co sa tyka brzdenia tak 308 je preposilovana takze jedine co pomoze je zvyk. Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 mozem potvrdit brzdy su poriadne hryzave. Povedal by som ze cim idem pomalsie tym su agresivnejsie. A prve moje brzdenie v tomto aute dopadlo tak ze som skoro dal čelo volantu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.