Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nezná někdo tuhle firmu? Můžu mít sadu desek za hezkou cenu, ale nerad bych to příští rok měnil znovu, má to být jen na zadní nápravu. Moc toho nenajezdím těch 15tis.km ročně je asi maximum.

Odesláno

Protože tohle vyjde na 379Kč a to bych měl dvoje. Tak se ptám, jsem vysloveně víkendový jezdec, který najede max.100km za víkend a to někdy ani nevyjedu ;) Ale občas jedu Rakovník Liberec (170km) nebo nějaký hory to je vždy přes 100km a tam brzdy chci mít v pohodě. Tak proto se ptám, pokud to nejsou extra šmejdy tak by mi měli stačit ;)

Odesláno

Nedávno jsem tu prodával 2 sady zadních desek tuším za 199,- a nikdo po nich neštěknul...

Upřímně, nedá se na tom ušetřit, šmejdy ti budou nepravidelně vydírat kotouče, rychle se sjedou a o brždění si necháš jen zdát... to můžeš koupit rovnou Starline a máš to tak 50:50 že to bude přijatelný. Nic ve zlém, ale když vezmu desky Icer po slevě v Kelly tak to bude za nějakých 570,- což je o 191,- kč dražší než cosi jsméne A.B.S. co jsme nikdy neslyšel. Jeslti stojí 2 kila za přemýšlení tak fakt nevím. Já šetřím na všem, ale musí to být poměr cena kvalita. Třeaba má někdo referenci na A.B.S. doboru, ale já bych to typoval na Čínskou pečenou hlínu.

[upravil dne 2/12/11 15:34 od koblih69]

Odesláno

u nas v mototechni su dosticky a aj celuste od ABS a su drahsie jak starline mam od nich v zadu celuste v bubnoch( bubon novy)a rucka nebrzdi ani hovno tak nechcem to zvalovat na ne ale na nic ine to zvalit neviem takze by som skusil asi nieco ine

Odesláno

Ok o tohle mi přesně šlo, abych zjistil jak na tom jsou, protože taky nejsem bohatý tak abych si kupoval levný věci. Jenže koblihu já nemám žádnou slevu a nejlevněji co sem koukal je za 626Kč od Bosche a to má godzzila. Je pravda, že rozdíl 250Kč není strašnej, ale zeptání nic nestojí ;) Jinak kde seženu slevu do A.K.? Abych je měl za 5kilčo :aut

Odesláno
Ok o tohle mi přesně šlo, abych zjistil jak na tom jsou, protože taky nejsem bohatý tak abych si kupoval levný věci. Jenže koblihu já nemám žádnou slevu a nejlevněji co sem koukal je za 626Kč od Bosche a to má godzzila. Je pravda, že rozdíl 250Kč není strašnej, ale zeptání nic nestojí ;) Jinak kde seženu slevu do A.K.? Abych je měl za 5kilčo :aut

Slevu v Auto Kelly, Elit.. máš automaticky jako řádný člen. Pokud si spočítáš kolik stojí roční členství tak se ti investice vrátí velmi rychle a mnohonásobně. Jinak co se týče slevy tak u obou platí, že tam dostane slevu 20-25% prakticky každej \"kdo má díru do ucha\" stačí přinést nějakej živnosťák nebo to koupit přes někoho kdo má registraci. Servisy mají slevy ještě cca 2x takové, takže se vždy dá domluvit. Kromě toho Godzila ti udělá cenu asi lepší než dostaneš po slevě, takže mu napiš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...