Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a jeste me napada dalsi vec a je to ta nejlevnejsi ze vsech :) za 60-80 tisic sezenes trilitr 24ventil 6tivalec s vykonec 200 koni, vetsim prostorem, klimou komplet v elektrice 605tku :) samozrejme...nebudes trhat asfalt vsema 4ma kolama, ale jen prednima :) Anebo je taky dvoulitrova verze benzinu s turbem...kdosi to tu na foru ma, ma to tusim cca 108kW coz neni sice az tak moc, ale rikam ze to existuje :) ten original pochybuju ze zaplatis pri tom jak je T16 ojedinele a malo vyskytujici auto..je to rarita a za to se plati mooc penizkama :)

Odesláno

Nojo - ale ten inzerát už leží na nějakejch serverech už skoro 2 měsíce - takže pochybuju, že bude ještě aktuální.

A taky nevim, jestli by mu z toho prodal jenom motorr...:D

Odesláno
Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem voštík

kluci, tak ten inzerat uz opravdu aktualni neni :)

copak, poridil jsi T16? :)

... a co ty?... kdy si budes menit ikonku u nicku za peknou cernou 306?... ;)

Odesláno
Napsán autorem Toman

Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem voštík

kluci, tak ten inzerat uz opravdu aktualni neni :)

copak, poridil jsi T16? :)

... a co ty?... kdy si budes menit ikonku u nicku za peknou cernou 306?... ;)

no to je jednoduchy, az vymenim auto :) in progress....

Odesláno

To už je fakt hodně hříšnej peníz!!! Nemáš náhodou foto, nebo alespoň odkaz, kde jsi ji viděl? 405tku za čtvrt milionu v roce 2005 to bych moc rád viděl...

Odesláno

v tuning magazinu byla spis jedna tm.zelena ze Svitav, ale tam za ni chtel 130 v inzeratu. Na miste pak 120t. ALE - je po strasny rane na pravej bok a zadek.... A ma zvlnenou strechu.. Interier takovej polorozpadlej a nalitano 185Tkm. Ja osobne bych do ni nesel.

Pokud je to opravdu za 230, tak je to jine auto, ale o tom jsem nevedel

Odesláno

No možná kecám, ale někde jsem ji videl. Byla v tuningu a fakt se mi líbila. Ale viděl jsem jen foto. Škoda, že jsem jí nezkouknul naživo. Nevím jak přesně byla ta cena, ale nejak se mi v hlavě zafixlovala 230000, ale ruku do ohně bych za to nedal:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...