P607Olda Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Na Peugeotech je, bohužel, uděláno tak, že údaj venkovní teploty v rozmezí -3 až +3 stupně bliká. To musel vymyslet pěkný blb. Taková teplota je tady půl roku, nemusí mě na to upozorňovat. Horší je, že na kopcích, v zatáčkách, se teplota dosti mění, tak je dost nutné co kilometr mrknout, jak to venku vypadá. Krátký pohled nestačí, protože číslo je právě zhasnuté - na displej musíte koukat aspoň sekundu, což je v zatáčkách zatraceně dlouho. Lze to blikání vypnout, aby údaj svítil stále? [upravil dne 1.12.2011 10:07 od P607Olda] Citovat
cartmen Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Bezva myšlenka, já to v menu nenašel a proto se budu těšit na odpovědi ostatních. Včera to na mě blikalo 3 hodiny rano a 4 hodiny vecer Citovat
Vatsug Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Hele, a neblikal to náhodou radar....:D:D Citovat
elton Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Já to blikání moc neregistruji, nevadí mi. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 elton: panko sa pyta ci sa to da vypnut, nie ci to niekomu vadi alebo nie zaujima to aj mna... a aj moju mladu... Citovat
elton Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Marcel, já reagoval na táhnutí očí, že mě to blikání nevadí. Spešl pro tebe nejde vypnout, musíš si to přelepit:D:D:D Citovat
Martinsk Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Asi sa to nedá vypnúť, bliká to aj na iných peugeotoch Citovat
Vatsug Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 No, já to také neregistruji, i když bych to v tomto proměnlivém počasí měl sledovat asi častěji. Od toho to tam je. Takže takový detail neřeším... Citovat
zudenek Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Já to taky neřeším a přiznám se, že jsem to měl od 406 ve všech typech. A taky si myslím, že se na to nedá moc spolehnout protože teplota silnice a teplota vzduchu jsou někdy hodně rozdílné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.