Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já mám trošku jiný zarytí :D

trošku se pochlubím:

http://tomih.rajce.idnes.cz/

Ale musím říct, že jsem z Peugeota i za ty 3 měsíce hrozně nadšenej a nadrženej na jízdu s ním...Snad mě moc nezklamě....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto...

Odesláno
Tak já mám trošku jiný zarytí :D

trošku se pochlubím:

http://tomih.rajce.idnes.cz/

Ale musím říct, že jsem z Peugeota i za ty 3 měsíce hrozně nadšenej a nadrženej na jízdu s ním...Snad mě moc nezklamě....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto...

V gařáži mi parkuje FIATek 500, takže si myslím budeme rozumět :papa

Odesláno

V gařáži mi parkuje FIATek 500, takže si myslím budeme rozumět :papa

Tak z toho je unešená manželka....V květnu dělám na Křivonosce takovej spešl sraz, tak můžete dorazit....Kdybys měl zájem, můžeme to víc probrat...

Tomu rozumím trošku víc než těmhle,jak my říkáme, plastákům...:D

Odesláno
....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto...

to je právě ono ta cena je neskutečná...má to 4kola a volant a stojí to tak ,,málo,,

Odesláno
....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto...

to je právě ono ta cena je neskutečná...má to 4kola a volant a stojí to tak ,,málo,,

No myslím si, že 142 000 za tohle auto, co jsme koukal, docela málo...Ale tímto se nechci chlubit...

Odesláno

skontroluj si kvapaliny, ja mam tiez dovoz z francuzska a akurat predvcerom som zistil, ze tam mam naliatu skoro 100% cistu vodu do chladica. Rovnako aj v ostrekovacoch len letna.

Aj som sa divil, ze nemam pri mojej vybave vyhrievanie sedaciek.....

Odesláno

pyrone, ake su zmeny pre auto pre teple podnebie? Ci sa mam pripravit este na vymenu niecoho. Ako zistim ci je to pre teple podnebie?

Marcel kua uz bolo aj -6 a zatial sa nic netvarilo zamrznute, ani ta letna zmes v ostrekovacoch....nastastie.

[upravil dne 2/12/11 23:35 od hipisko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...