Juve Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tomi-h: Ja tiež ako zarytý majiteľ žabožrútov ťa vítam a veľa šťastných km prajem. Citovat
tomi-h Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Tak já mám trošku jiný zarytí trošku se pochlubím: http://tomih.rajce.idnes.cz/ Ale musím říct, že jsem z Peugeota i za ty 3 měsíce hrozně nadšenej a nadrženej na jízdu s ním...Snad mě moc nezklamě....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto... Citovat
marko306 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Pekne si sa predstavil vitaj u nás. Je tu fajn parta ktorá vie a poradiť. Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tak já mám trošku jiný zarytí trošku se pochlubím: http://tomih.rajce.idnes.cz/ Ale musím říct, že jsem z Peugeota i za ty 3 měsíce hrozně nadšenej a nadrženej na jízdu s ním...Snad mě moc nezklamě....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto... V gařáži mi parkuje FIATek 500, takže si myslím budeme rozumět Citovat
micki407 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vítej mezi námi. Parta je tu fakt dobrá, tady jsou takový borci, kteří ti vždycky nějak poradí Citovat
tomi-h Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 V gařáži mi parkuje FIATek 500, takže si myslím budeme rozumět Tak z toho je unešená manželka....V květnu dělám na Křivonosce takovej spešl sraz, tak můžete dorazit....Kdybys měl zájem, můžeme to víc probrat... Tomu rozumím trošku víc než těmhle,jak my říkáme, plastákům... Citovat
John_Ice Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto... to je právě ono ta cena je neskutečná...má to 4kola a volant a stojí to tak ,,málo,, Citovat
tomi-h Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 ....Já jel nejdřív pro mazdu 6, ale pak jsem tam viděl 407 za neskutečnou až divnou a nevěřící cenu a bylo rozhoduto... to je právě ono ta cena je neskutečná...má to 4kola a volant a stojí to tak ,,málo,, No myslím si, že 142 000 za tohle auto, co jsme koukal, docela málo...Ale tímto se nechci chlubit... Citovat
Juve Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 No... dovod je ,asi preto že to 1,6 HDi.. Citovat
hipisko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 skontroluj si kvapaliny, ja mam tiez dovoz z francuzska a akurat predvcerom som zistil, ze tam mam naliatu skoro 100% cistu vodu do chladica. Rovnako aj v ostrekovacoch len letna. Aj som sa divil, ze nemam pri mojej vybave vyhrievanie sedaciek..... Citovat
pyrone Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 hipisko: si pozri specifikaciu ci nemas nahodou auto pre \"teple\" podnebie... Citovat
hipisko Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 pyrone, ake su zmeny pre auto pre teple podnebie? Ci sa mam pripravit este na vymenu niecoho. Ako zistim ci je to pre teple podnebie? Marcel kua uz bolo aj -6 a zatial sa nic netvarilo zamrznute, ani ta letna zmes v ostrekovacoch....nastastie. [upravil dne 2/12/11 23:35 od hipisko] Citovat
pyrone Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 V serviceboxe mam pri vybaveni interieru: PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ S CHLADNÝM PODNEBÍM Coho konkretne sa to tyka ti neviem povedat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.