Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás pánové,

nepodařilo se mi najít podbný odkaz a proto prosím o trpělivost.

Koupil jsem si vystřelovací klíč a po výměně vnitřností auto nestartuje. Normálně s ním auto zamknu a odemknu ale když se pokusím nastartovat je to jako by to nepustil imobilizér...

Poradíte??

Odesláno

asi napíšu blbost,ale zažil jsem to--nechtěla mi chytnout 307HDi, volal jsem majiteli, ten řekl: vystup z auta,zamkni ho dálkovým a znovu otevři dálkovým a startuj--chytlo to hned:)--neptej se proč, nevím...

Odesláno
Zdravím Vás pánové,

Koupil jsem si vystřelovací klíč a po výměně vnitřností auto nestartuje. Normálně s ním auto zamknu a odemknu ale když se pokusím nastartovat je to jako by to nepustil imobilizér...

Poradíte??

Mohl bys dát odkaz kde a jaký vystřelovák jsi koupil?A jaký původní klíč jsi měl??!! taky to chci vyměnit.Díky

Odesláno
Zdravím Vás pánové,

Poradíte??

Mohl bys dát odkaz kde a jaký vystřelovák jsi koupil?A jaký původní klíč jsi měl??!! taky to chci vyměnit.Díky

Ahoj,

měl jsem klaciký rovný klíč a vystřelovák jsem koupil z níže uvedené adresy tak jsem zvědav co vydrží

http://autoklicecz.cz/produkt/k228-peugeot/1114-vystrelovaci-klic-peugeot--2-tlacitka/

Odesláno

Ten vystřelovací klíč vypadá dobře.

Minulý rok mi v Peugeotu po výměně baterie v klíči řešilli problém s odemykáním auta na dálku.

Nevyřešili. Zkusili aktivaci přes zapalování, přehráli software jednotky a nakonec to asi je klíčem. Nefungoval ani náhradní. No odemykám klíčem přes zámek, ale hodně dlouho mě to moc mrzelo. :(

[upravil dne 30/11/11 05:17 od Lví-ček]

Odesláno
Vybroušením? To musíš upravovat tu planžetu, nebo jak se kovové části klíče říká?

Zdravím...musíš to nechat vybrousit,protože ta planžeta je hladká a těžko bys Peugotíka otevřel klíčem;)

Odesláno
Co se toho klíče týče, tak se mi ho na Ebay porařilo koupit za 4dolary + poštovné, takže i s \"vybroušením\" vyšel na cca 500KČ

Jestli se můžu zeptat,kde ti tu planžetu vybrousili??To asi nebude běžnej obchod kde dělaj klíče:myslim

Odesláno
Co se toho klíče týče, tak se mi ho na Ebay porařilo koupit za 4dolary + poštovné, takže i s \"vybroušením\" vyšel na cca 500KČ

a jak ten tvů klíč vypadá?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
asi napíšu blbost,ale zažil jsem to--nechtěla mi chytnout 307HDi, volal jsem majiteli, ten řekl: vystup z auta,zamkni ho dálkovým a znovu otevři dálkovým a startuj--chytlo to hned:)--neptej se proč, nevím...

podobně to měla manželka na fiatu a nakonec se zjistilo ze je vada na imobilizeru tak ho varučili na palivovým čerpadle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...