stehla66 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Zdravím Vás pánové, nepodařilo se mi najít podbný odkaz a proto prosím o trpělivost. Koupil jsem si vystřelovací klíč a po výměně vnitřností auto nestartuje. Normálně s ním auto zamknu a odemknu ale když se pokusím nastartovat je to jako by to nepustil imobilizér... Poradíte?? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 asi napíšu blbost,ale zažil jsem to--nechtěla mi chytnout 307HDi, volal jsem majiteli, ten řekl: vystup z auta,zamkni ho dálkovým a znovu otevři dálkovým a startuj--chytlo to hned:)--neptej se proč, nevím... Citovat
stehla66 Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 a chip imobiliseru jsi prendal? Děkuji za radu, úplně jsem na tu malou potvoru zapomněl... Citovat
Karlos 307 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Zdravím Vás pánové, nepodařilo se mi najít podbný odkaz a proto prosím o trpělivost. Koupil jsem si vystřelovací klíč a po výměně vnitřností auto nestartuje. Normálně s ním auto zamknu a odemknu ale když se pokusím nastartovat je to jako by to nepustil imobilizér... Poradíte?? Mohl bys dát odkaz kde a jaký vystřelovák jsi koupil?A jaký původní klíč jsi měl??!! taky to chci vyměnit.Díky Citovat
stehla66 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 Zdravím Vás pánové, nepodařilo se mi najít podbný odkaz a proto prosím o trpělivost. Koupil jsem si vystřelovací klíč a po výměně vnitřností auto nestartuje. Normálně s ním auto zamknu a odemknu ale když se pokusím nastartovat je to jako by to nepustil imobilizér... Poradíte?? Mohl bys dát odkaz kde a jaký vystřelovák jsi koupil?A jaký původní klíč jsi měl??!! taky to chci vyměnit.Díky Ahoj, měl jsem klaciký rovný klíč a vystřelovák jsem koupil z níže uvedené adresy tak jsem zvědav co vydrží http://autoklicecz.cz/produkt/k228-peugeot/1114-vystrelovaci-klic-peugeot--2-tlacitka/ Citovat
Lví-ček Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Ten vystřelovací klíč vypadá dobře. Minulý rok mi v Peugeotu po výměně baterie v klíči řešilli problém s odemykáním auta na dálku. Nevyřešili. Zkusili aktivaci přes zapalování, přehráli software jednotky a nakonec to asi je klíčem. Nefungoval ani náhradní. No odemykám klíčem přes zámek, ale hodně dlouho mě to moc mrzelo. [upravil dne 30/11/11 05:17 od Lví-ček] Citovat
marzi732732 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Co se toho klíče týče, tak se mi ho na Ebay porařilo koupit za 4dolary + poštovné, takže i s \"vybroušením\" vyšel na cca 500KČ Citovat
Lví-ček Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vybroušením? To musíš upravovat tu planžetu, nebo jak se kovové části klíče říká? Citovat
DAB71 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vybroušením? To musíš upravovat tu planžetu, nebo jak se kovové části klíče říká? Zdravím...musíš to nechat vybrousit,protože ta planžeta je hladká a těžko bys Peugotíka otevřel klíčem;) Citovat
Lví-ček Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Jsme se nepochopily. Mám starý typ klíče a jednalo se mi o výměnu už vybroušeného klíče do nového pouzdra. Jestli se to musí nějak upravit? (myslím ta planžeta) Citovat
marzi732732 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Pokud tě dobře chápu, tak chceš dát planžetu ze starého rovného klíče do nového vystřelovacího. To tě zklamu, jelikoź to nejde nebo tedy aspoň bež úprav rozhodně ne. Citovat
vochy Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Co se toho klíče týče, tak se mi ho na Ebay porařilo koupit za 4dolary + poštovné, takže i s \"vybroušením\" vyšel na cca 500KČ Jestli se můžu zeptat,kde ti tu planžetu vybrousili??To asi nebude běžnej obchod kde dělaj klíče:myslim Citovat
stehla66 Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 vybrousí ti to v normální kšeftu kde t dělají Citovat
stehla66 Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Co se toho klíče týče, tak se mi ho na Ebay porařilo koupit za 4dolary + poštovné, takže i s \"vybroušením\" vyšel na cca 500KČ a jak ten tvů klíč vypadá? Citovat
cas Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 asi napíšu blbost,ale zažil jsem to--nechtěla mi chytnout 307HDi, volal jsem majiteli, ten řekl: vystup z auta,zamkni ho dálkovým a znovu otevři dálkovým a startuj--chytlo to hned:)--neptej se proč, nevím... podobně to měla manželka na fiatu a nakonec se zjistilo ze je vada na imobilizeru tak ho varučili na palivovým čerpadle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.