Jitka+Jirka Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Za mě: http://www.proxenon.cz/cms/philips-hid-xenon-sada Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Slim ty velký balasty rušej radio Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Za mě: http://www.proxenon.cz/cms/philips-hid-xenon-sada No nevim podle mě jsou to stejný ....... jako ty čínský za litr jen je na nich samolepkaphilips a ta je ti stejně ho.... platná páč to neni shválený do auta bez origo zástavby takže vyhozený prachy:papa mam ty nejlevnější slim v jednom autě a normalní ve druhym autě a rozdíl je jen ten že ty normal trošku rušej radio jinak to svítí stejně Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Ještě maličkost tohle je z těch stránek kde maj ty úžasný a nejlepší a zaručeně prvý xenony:D:D:D:D:D 12. Je použití Xenon. přestavbové sady legální ? Stejně tak jako všude ve světě, i u nás platí předpisy a nařízení pro použití automobilového osvětlení. Xenon HID systémy, které jsou dodávány s vozidlem přímo z výrobní továrny jsou schváleny. Vozidla, která používají xenon. výbojky na veřejných cestách, by měli být vybaveny dynamickou regulací světel a ostřikovači předních světlometů. Světla musí být seřízena takovým způsobem, aby nedocházelo k oslnění protijedoucích vozidel a tím i k následnému ohrožení ostatních účastníků silničního provozu. Proto mi formálně podporujeme použití přestavbových sad převážně pro výstavní a sportovní účely a nejsme odpovědný za kupujícího, který poruší předpisy dané vyhláškou ministerstva dopravy a spojů o schválení technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích. nehledě na ty žvásty co tam píšou o tom jak patici xenonu ořezávaj laserem aby se dala dát do klasickýho držáku pro žárovku no že jim neni hanba fuj tomu nemůže snad nikdo věřit [upravil dne 28/11/11 21:07 od bajza206 SW] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Pochybujem, ze nejaky policajt vobec našil nehodu na niekoho, kto mal xenony dorobene Su to len nezmysli, s ktorymi sa strasia ludia po internete ... Samozrejme, mozes za to dostat pokutu, ale aby nehodou nasili na niekoho, kto ju nesposobil, to je iny kafe, a vedia to aj policajty, to je treba dokazovať, ne jen prohlaseni vodice ze mne oslnil To pak pri kazde bouracke mozem povedat, ze henten mal dialkove, oslnil ma, a preto som donho nabural Inak sem to videl na jednem passatu uplne perfektne ... Vpredu si chlapik dal vyrobit 2 plastove stvorce, strekol ich do farby auta, a prilepil ich lepidlom pred svetla ... Vyzera to, ako ostrekovače Dopredu koupil na netu nejaky bastl, ktery pri starte svetie zdvihne svetla max dole, max hore, a necha ich v strednej polohe Nemaju ziadnu funkciu, len tuto ... A v interieri schoval nastavovanie svetlometov Nikto to tym padom ani neriesel. Nehovorim, ze toto je navod, ja osobne, by som sa na to zvysoka vykaslal, ale ide i za lacno spravit velmi vierohodnu imitiaciu Citovat
lacek206 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 Ono píšu že tie SLIM sadu majú štartéry digitálne a berú menšie A ako klasické štartéry...a žeby klasické rušili rádio ? Citovat
shark734 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 ja by som xenony objednaval z ebay...mas to presne to iste co na sk/cz len za zlomok ceny...a tie sosovkove svetla nebudu origo ze? ak to bude depo alebo sonar tak rataj s tym ze z prednej strany maju homologiziaciu velkym pismom a samozrejme tam najdes H1/H7 a nie D1S/D2S. Znamy to ma tiez na 206 a uz sa mu stalo ze to policajti pozerali a to mal len nejake specialne halogeny domodra, PS: proti xenonom v sosovkach nic nemam, aj origo X6 a podobne kravy maju automaticku adaptaciu a oslepuju.... [upravil dne 29/11/11 16:54 od shark734] Citovat
lacek206 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 Áno, budú v šošovkách H1 a budú to svetlá AngelEyes SONAR Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Pochybujem, ze nejaky policajt vobec našil nehodu na niekoho, kto mal xenony dorobene Su to len nezmysli, s ktorymi sa strasia ludia po internete ... Samozrejme, mozes za to dostat pokutu, ale aby nehodou nasili na niekoho, kto ju nesposobil, to je iny kafe, a vedia to aj policajty, to je treba dokazovať, ne jen prohlaseni vodice ze mne oslnil To pak pri kazde bouracke mozem povedat, ze henten mal dialkove, oslnil ma, a preto som donho nabural Inak sem to videl na jednem passatu uplne perfektne ... Vpredu si chlapik dal vyrobit 2 plastove stvorce, strekol ich do farby auta, a prilepil ich lepidlom pred svetla ... Vyzera to, ako ostrekovače Dopredu koupil na netu nejaky bastl, ktery pri starte svetie zdvihne svetla max dole, max hore, a necha ich v strednej polohe Nemaju ziadnu funkciu, len tuto ... A v interieri schoval nastavovanie svetlometov Nikto to tym padom ani neriesel. Nehovorim, ze toto je navod, ja osobne, by som sa na to zvysoka vykaslal, ale ide i za lacno spravit velmi vierohodnu imitiaciu Lubk0 opět nezklamal a \" jako obvykle v jedné větě\" to shrnul dokonale : Když prostě nemám na to koupit auto s Xenony ale chci vypadat jako fakt hustej frajej začnu bastlit. Do hrnce nasypu, HID z Číny, přisypu fake natáčení, přehodím kousky plastu přestříkaný do barvy - tu budou jakoostřikovače, vyškrábu homologaci ze světel, promíchám a podává se ještě teplé... ... nicméně pořád to bude jen na 1. pohled auto s dobastlenejma xenonama budící v lepším případě úsměv v horším naštvání okolí Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 :potlesk:potlesk Teď jsi to vystihl... :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Myslim si, ze to neni o tom, si koupit auto s xenonama ci ne. Mam rad 406 a kdyby delaly xeny z vyroby, poohlizel bych se po tom. ja s tema hidkama proste lip vidim. Kdyz jsem jel do zahranici, tak jsem to radsi predelal na origo, a pak to zase v cechach vracel, protoze ac mam night brakery, tak jsem videl prd [upravil dne 29/11/2011 18:32 od Scratch] Citovat
bajza206 SW Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Ono píšu že tie SLIM sadu majú štartéry digitálne a berú menšie A ako klasické štartéry...a žeby klasické rušili rádio ? Xenony určitě rádio nerušej ale ty BALASTy jo v těch slim jsou digitalni trafa a jsou prostě líp odrušený a ty normální asi nejsou tolik kvalitní a prostě to trošku ruší radio (lechce to zhoršuje signál) Citovat
ZoSo Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 můžu mít asi naprosto idiotskej dotaz??? Pochopil sem problematiku xenonů coby potkávacích světel..jak je to ale s xenony jako přídavnými dálkovými světly? Tam už by to mělo být jinak, ne? Omlouvám se za debilitu mého dotazu.. Citovat
shark734 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 je to tiez neschvalene a vybojky na dialkove moc dobre nebudu, lebo sa nerozsvietia hned naplno...dlhsie startuju a tak.... Citovat
ZoSo Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 i jako přídavná - tedy ponechaná origo a řekněme do dodatečných parabol daná hid? Dyť ty přece stejně musim ztlumovat při potkání jiného vozidla.. Citovat
Vítek1 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 hlavne nez se ten xenon rozsviti chvilku trva! dalkovka je naprosta blbost Citovat
ZoSo Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 neříkám že je tam chci dát..jen mě zajímá jak to je..já mám nightbreakery a sem 100% spokojenej;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 dele se rozsviceji, takze do dalkovek opravdu blbost jinak mam normalni balasty a zhorseni prijmu radia jsem si opravdu nevsiml................ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.