Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

potřebuji do 607 r.v. 2009 bez navi dodělat aux vstup nebo něco jak přehrávat písničky.. ale koukám teď do SB a tam mám napsáno ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHR KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4/MP3\" takže toto rádio mi přehraje MP3 z CD? :D

jinak stačilo by dokoupit todle a povolit přes DIA ??

http://www.ahifi.cz/aux-adapter-pro-autoradia-citroen-peugeot-rd4.html nebo

http://www.ebay.com/itm/Car-Aux-in-Adapter-Fit-Peugeot-307-308-407-408-507-Citroen-C2-C5-RD4-C-Quatre-/151309668477?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item233ac2507d&vxp=mtr

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chlapi mam 607 2002, changer, telefon, radio, jde to udelat nejak i u meho to dodelani v kastlu? A jeste tak mimo jak slozite je zapojit parrot do naseho kocaru? :D ale tenn aux by se opravdu hodil ale ci ja vim co mam za rt?

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Mam nieco podobne len trosku drahsie, napaja sa to priamo na vstup pre menic, ziadne pajkovanie. Ak si chcrs bechat aj menic aj tu skatulku na usb/aux/sd tak existuje na to taka redukcia, no tie sa predavaju myslim len s tou skatulkou a su o cosi drahsie :)

Upraveno uživatelem robert14
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Napadla mě taková věc, chci se zeptat, když mám rádio s možností vložení sim karty..koupit nové na kazety a koupit kazetu(redukci), ze které vede jack 3,5mm a to zapojit do mobilu, tabletu, MP3...Problém je, že se bojím zvuku...

Odesláno (upraveno)

Nejdříve jsem si chtěl kabel vyrobit, ale nakonec jsem si ho objednal na ebay. Za tu cenu bych ho asi nevyrobil. Zapojeno zezadu do radia a povolen vstup přes DIA. Všechno šlape suprově. Tento vstup se nedá nijak pojmenovat, tudíž DIA hlásí při testech chybu u autorádia ("nepojmenovaný vstup"). Nevím jak pro vaše modely, já to dodělával do 307.

http://www.ebay.com/itm/Car-Aux-in-Adapter-for-Peugeot-Citroen-C2-C5-RD4-C-Quatre-307-308-407-408-507-/291293844725?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43d27754f5

Upraveno uživatelem Klema307
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, koupil jsem si 607, r.v. 2006, má vstup klasicky v kastlíku pro video, ale dle manuálu a všeho ostatního mi nejde aktivovat AUX, v menu prostě není. Musím tedy povolit AUX nejprve přes DIA nebo co s tím? 

Potom bych se taky rád zeptal, jak funguje ten CD měnič v kufru, zdá se mi, že nefunguje  :D když na něm zmáčknu tlačítko EJECT, tak je slyšet jak se to snaží něco dělat, ale vůbec nic to stejně neudělá :D 

Odesláno (upraveno)

Předpokládám, že máš RT3. Aktivace na hlavní stránce VIDEO. Jde tam i aktivovat funkci, aby to šlo zapnout tlačítkem source. Ale už dlouho jsem to nepoužil, tak snad je to dobře.

CD changer - po stisknutí tlačítka EJECT se vrátí CD do zásobníku, a ten se ti vysune ven.

Upraveno uživatelem Agrafik
  • O 1 rok později...
Odesláno

Pan vetvicka. Ak mas rt3 tak na diagnostike sa aktivuje aux vstup a v menu radia sa ten vstup aktivuje. Vstup sa pripaja na tie chince v kastliku. Ak mas rd4 co asikaj mas tak sa vyberie radio pripoji sa na piny trojzilovy kabel s jackom, alebo chincom(co ti vyhovuje) a aktivuje sa to na diagnostike ako aux2 a v menu radia sa to povoli tiez.Tu mas priblizny navod. Obrazky dodam zajtra. Mam ich v pc v praci.http://www.eurovan2.com/forum/showthread.php/4694-Add-Aux-in-(MP3)-to-RD4-radio

Cau,

mám rádio rd4, koupil jsem kabel s jackem a připojil k rádiu, na diag. v peugeotu se jim povedlo povolit pouze aux1 a u aux2 to píše "chyba dálkového kódování", teď při připojení k jacku na rádiu input1 (aux1) nejde zvuk, umíte poradit? Jiná diagnostika?

Díky

Odesláno

chalapi mám xcarlink ale v poslednej dobe sa serie, prehrá mi napr. prvých 6 pesničiek a potom vyhľadáva a znova to iste niekedy prehrá 2 a vyhľadáva a znova ide od prvej...

ako si to zapojil lebo mne to neslo ked som to zapojil na miesto cd menica

• O 6 měsíců později...
Odesláno
V 19. 5. 2016 at 18:02, silvester25 napsal:

ja to mam na predaj ak by mal niekto zaujem predam to....je to cisto nove predal som uz auto....na 607 to je

Máš to ještě na prodej ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...