Přejít na obsah

chose81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ružomberok
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

chose81's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, prosim vedel by mi niekto poradit kde by som zohnal stredove krytky na original ALU disky pre Peugeot 607 2,7 HDI rv.2006. Pripajam aj foto. Vsade su krytky s priemerom 6cm a ja potrebujem riemer 14cm co zakryvaju skrutky. V ziadnom eshope, alegre, ale ani na ebayi som to nenasiel. Dakujem za rady.
  2. Ahoj, nikde tu na fore som nenasiel odpoved na moj problem tak preto zakladam novu temu. Vie mi niekto poradit ako spojazdnit mobil v P607? Ked som si chcel dat vystavit klon mojej sim karty v Orange SK tak chceli za to cca 90,00€ co si myslim je dost vela s tym, ze vzdy ked by som siel do auta musel by som vypinat moj mobil, lebo sim karty nefunguju sucastne naraz. Cez bluetooth handsfree Jabra sa nespojim, lebo pouzivam iPhone a tam je s BT problem. Uz som zufali a dost mi to chyba ked chodim dlhe trasy. Vie mi prosim niekto poradit ako moj iPhone spojit s P607 a v klude telefonovat cez repro? Vopred dakujem za kazdu radu a tip.
  3. chose81

    Chladenie

    Tak ze je to vadne cidlo chladiacej kvapaliny, len zas tu som sa docital, ze to moze byt aj zaloznou baterkou. Tak teraz fakt neviem s cim mam ist do servisu. Nechcem aby ma znova osklbali a opravovali co nie je vadne.
  4. Toto som dostal potvrdene, ze to bude fungovat aj od rocniku 2001, montaz je jednoducha, len sa to prepoji namiesto CD menica. http://www.mp3auto.cz/peugeot/bez-podpory-textu/94-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot/ :super [upravil dne 20/8/14 07:56 od chose81]
  5. chose81

    607 na náhradne diely

    Ahoj, system stahovania okna na strane spolujazdca este je? EDIT: uz som nasiel vo vlakne, ze nie su. [upravil dne 19/8/14 12:04 od chose81]
  6. Ahoj, vie mi niekto poradit co znamena chybova hlaska: cooling circuit level insufficient. Nikde to neviem najst a bojim sa aby mi nieco pre to neodislo. Je to nieco vazne, alebo si nemusim robit starosti? Dakujem za kazdy prispevok. [upravil dne 20/8/14 05:35 od chose81]
  7. chose81

    Budiky

    Dakujem za odpoved, ja som uz nasiel na bazare aj nove budiky z P607 automat ako mam ja,. Len mam obavu ci to nebude vadit, ze je je to z druheho auta. Nema to nejake prepojenie s elektronikou auta? Myslim nejake udaje a pod.
  8. Ahojte, chcel by som vas poziadat o radu ohladne budikov v P607. Mam taky problem, ze mi budiky svietia strasne zle. Cela lava strana od otackometra mi skoro vobec nesvieti a nevidim ani rucicku v akej je polohe. (Inak rucicky nevidim ked je tma ani na jednom budiku v akej je polohe) Vymenil som aj ziarovky vsetky za uplne nove a detto. Taktioez som svietivost budikov nastavil na max a stale ten isty efekt. Nemali ste niekto s tym problem, alebo neviete niekto poradit? Uz som zufaly a premyslal som o kompletnej vymene budikov, len zas mam obavu aby ich auto prijalo. Dakujem za kazdy poostreh a radu.
  9. A este jedna otazka k radiu, da sa na toto radio napojit Digitalny hudobny adapter YT-M06 RD4? Digitálny hudobný adaptér k autorádiam Peugeot/Citroen s 12-pin konektorom. Možnosť prehrávania hudby (MP3/WMA) z USB kľúča, SD karty alebo cez AUX konektor priamo na autorádiu. Jednoduchá a rýchla inštalácia prostredníctvom priameho pripojenia do portu na CD menič. Kompatibilné autorádia: RD4 autorádio Bosch / Blaupunkt RT3(software 6.x) can-bus autorádio Bosch/Blaupunkt/VDO RT4 can-bus autorádio Magneti Marelli Wip Sound/Wip Navi/MyWay(with bluetooth) Dakujem za kazdu radu a postreh.
  10. Ahoj, dost som hladal a nenasiel som. Nevyznam sa v oznacovani radii v P607, ja osobne mam to s velkym farebnym displejom (vid foto). A mam otazku, da sa do neho nejak dostat slovencinu, prip cestinu. Dokaze mi ukazovat parkovanie vdaka park senzorom (mam len to klasicke pipanie pri parkovani), alebo co vsetko dokaze toto cudo a ako sa to vsetko aktivuje, alebo instaluje? Popripade kde? Chcel by som z neho vytlacit co to da. Dakujem za kazdu odpoved. Vlastnim P607, 2,2 HDI, rocnik 2001, 98kW.
  11. chose81

    Vymena baterie v kluciku

    Dakujem za odpovede. Miko-art ak je to tak, tak je to dost cudne, ze ten dosah na odomknutie je taky nizky. Napr ked potrebujem z domu otvorit auto (byvam na 3. poschodi) tak bez sance.
  12. Ahoj som na tomto fore novy a chcel by som poprosit o radu. Kupil som si P 607 2.2HDi rv.:2001 a mam problem s klucom. Teda asi s bateriou v nom, lebo mam problem auto otvorit, alebo zamknut ked som od neho viac ako 2m. Vie mi niekto poradit ako sa da takyto klucik otvorit bez poskodenia vnutra, alebo musim ist do autorizovaneho servisu a tam mi to spravia? Vopred dakujem za rady.
×
×
  • Vytvořit...