Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Odpalila sa mi ziarovka v tej malej smerovke, co je na boku karoserie. Chcem sa spytat, ci sa da vymenit len samotna ziarovka alebo treba menit celu tu smerovku? Lebo to vyzera ako by to bolo zaliate v jednom kuse.

Odesláno

Ano, jak píše DERT123, pokud máš čirou směrovku, tak se mění celá směrovka, pokud máš starou matovou, tak normálně žárovka W5W, ale oranžová. Je tam bajonet.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

U obou nightbreakerů mi po 7 měs. upadlo vlákno(bylo nakloněné směrem k vozovce-nechápu),takže jsem narazil při hledání nových žárovek na toto:

http://www.elmepo.cz/elmepo/eshop/2-1-specialni-zarovky-AKCNI-CENY/30-2-Xenon-Ultima-120-svetla/5/212-Zarovky-Xenon-Ultima-H1-120-vice-svetla

(to by mohl být solidní konkurent nightbreakeru či xtreme visionu)

ale zaujalo mě i toto:

http://www.elmepo.cz/elmepo/eshop/2-1-specialni-zarovky-AKCNI-CENY/0/5/19-Zarovky-Sportz-Blue-H1-bez-homologace

pravda bez homologace ale těch 80W by nemuselo byt tak strašné jako nějaký noname 100W ....nebo bude problém i s 80W?? :myslim

(efektní barva a výkon by byl zaručen)

co vy na to??

[upravil dne 8/11/12 19:01 od Jirka12]

Odesláno

Nevím kolik najezdíš ročně, teprve podle toho se dá hodnotit kolik ty nightbreakery vydržely. Každopádně je dobré se podívat kolik je garantovaná doba svícení. U těhdle žárovek bývá dost nízká. Stejně tak Osram Silverstar a Xenon Blue.

Uvedené žárovky jsou vyhozené peníze, ve 2. případě pak zaručeně poškodíš i světlomet.

Mimochodem ta poznámka u těch 2. \"...by nemuselo byt tak strašné jako nějaký noname...\" je trochu mimo mísu, protože tohle je právě typickej noname.

[upravil dne 8/11/12 20:10 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...