Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hoj,

sehnal jsem si na breaka tažný, mám ho už i zapsaný v tp, ale nemůžu teď sehnat šrouby abych ho mohl namontovat. byl jsem kvůli tomu přímo v prodejně peugeotu a tam mi řekli, že šrouby jsou součástí dodávky celého tažného a že samostatně se nedají koupit. netušíte někdo, kde bych je mohl sehnat?

děkuji.

Odesláno

ale jo, umím, ale nechce se mi tam lehat tay před barákem, když už je tady u nás všude sníh a do garáže se dostanu až o víkendu a to to potřebuju už namontovat.. a ty matky tam teda nejsou nejaký speciální bo jak?

Odesláno

neviem co ti tolko neni jasne pomeraj si diery aby si vedel priemer skrutiek dlzku, potom chod do zeleziarstva a kup napr pevnostné skrutky, pevnosti 8.8 - 10.9 - 12.9 (na hlavicke skrutky je to tam vyrazene) a matky na ne a montuj co sa bojis ze sa to urve? neurve

[Edited on 26/11/11 11:04 by krtek 2]

Odesláno

neni to naskrz ty šrouby,v nosníkách jsou takový čtvercový otvory,do nich se dá protikus s matkou,vrtat to na skrz je pěkná prasečina a bude ti to tam kolem díry reznout co máš za závěs,zkusím se zeptat u výrobce SVC Náchod,jestli by je prodaly zvlášť!mám od nich tažný tak možná jo;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...