Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Vcera jsem mel auto na zvedaku a zjistil jsem, ze misto katalizatoru mam jen navarenou trubku Jakou ma katalizator funkci krome toho, ze cisti ovzdusi??? Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 a to prošlo technickou? http://cs.wikipedia.org/wiki/Katalyz%C3%A1tor Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Výfuk by měl být spočítaný tak aby vytvářel přiměřený odpor plynům, takže takové úpravu můžou někdy vést k nesprávnému vyplachováná a s tím spojenými problémy. Citovat
Martin407 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 to ChouLu: U nás projde technickou všechno. Párkrát jsem tomu byl svědkem že i ten největší vrak prošel. Drželo to pohromadě silou vůle ale stačilo že to jede a trochu brzdí a prošlo Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 a to prošlo technickou? http://cs.wikipedia.org/wiki/Katalyz%C3%A1tor Dneska udelat technickou preci neni zadny problem Auto mam chvili a teprv ted zjistuji co a jak. Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 Výfuk by měl být spočítaný tak aby vytvářel přiměřený odpor plynům, takže takové úpravu můžou někdy vést k nesprávnému vyplachováná a s tím spojenými problémy. A jaky napriklad problemy? Vetsi spotreba muze byt? Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 vetsi spotreba, mensi vykon No spotreba mi pise 7,2 az 7,5. Ale jezdim jen ve meste ted a co vyjedu tak uz jsem na miste... takze jestli teplota vyleze na 70 tak to je moc :-) Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Jak bylo napsáno, větší spotřeba, menší výkon v extrémním případě podpalování výf. ventilů, u benzínu problémy s lambdou a nestabilita volnoběhu... Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 Tak to je skvely... A kolik stoji ten katalizator na vrakaci? Staci ho jen navarit zpatky nebo musi byt tam nejak presne na mm? Sami vydaje :-( Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Hele klid, ty ventily to je extrém a pravděpodobnost je malá, spotřebu máš myslím na město OK takže nevyhazuj prachy. Přední díl s katem někdo prodával třeba na aukru, nemusel bys to ani vařit. Poškej až bud evýhodná nabídka a nebo před STK kup UNI kat za 1500 a navař ho tam. Nebo to poptej tady v inzerci ... ale neplašil bych zbytečně. Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 a na jaky auto to vlastne mas ? to HDIcko r.v. 2003 z podpisu ? co to ma za kod motoru ? (je napsan ve VIN, tri pismena 6. az 7. znak) Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 Hele klid, ty ventily to je extrém a pravděpodobnost je malá, spotřebu máš myslím na město OK takže nevyhazuj prachy. Přední díl s katem někdo prodával třeba na aukru, nemusel bys to ani vařit. Poškej až bud evýhodná nabídka a nebo před STK kup UNI kat za 1500 a navař ho tam. Nebo to poptej tady v inzerci ... ale neplašil bych zbytečně. No ted je takova horsi doba s tim autem. Rozvody, olej, filtry, gumy, a jeste nejake dalsi vydaje. Ted ten katalizator. Nechce se mi moc investovat do nej, kdyz ho za rok stejne prodam... Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 a na jaky auto to vlastne mas ? to HDIcko r.v. 2003 z podpisu ? co to ma za kod motoru ? (je napsan ve VIN, tri pismena 6. az 7. znak) Jo na to co mam v podpisu, pockej podivam se do technicaku... Citovat
Ruslan Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 v technicaku 6 az 8 napsano RHZ. Mimochodem je to EURO 3, ze? Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 jj, tak komplet fungl novej kat od Walkeru na slevu Peugeot-clubu v Autobenexu je za 3000. Jinak mozna bych mel starsi kat na RHZ, ale musim se mrknout, nejsem si ted jistej, jestli uz se neprodal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.