Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Výfuk by měl být spočítaný tak aby vytvářel přiměřený odpor plynům, takže takové úpravu můžou někdy vést k nesprávnému vyplachováná a s tím spojenými problémy.

Odesláno

to ChouLu: U nás projde technickou všechno. Párkrát jsem tomu byl svědkem že i ten největší vrak prošel. Drželo to pohromadě silou vůle ale stačilo že to jede a trochu brzdí a prošlo

Odesláno
Výfuk by měl být spočítaný tak aby vytvářel přiměřený odpor plynům, takže takové úpravu můžou někdy vést k nesprávnému vyplachováná a s tím spojenými problémy.

A jaky napriklad problemy? Vetsi spotreba muze byt?

Odesláno
vetsi spotreba, mensi vykon :)

No spotreba mi pise 7,2 az 7,5. Ale jezdim jen ve meste ted a co vyjedu tak uz jsem na miste... takze jestli teplota vyleze na 70 tak to je moc :-)

Odesláno

Hele klid, ty ventily to je extrém a pravděpodobnost je malá, spotřebu máš myslím na město OK takže nevyhazuj prachy. Přední díl s katem někdo prodával třeba na aukru, nemusel bys to ani vařit. Poškej až bud evýhodná nabídka a nebo před STK kup UNI kat za 1500 a navař ho tam. Nebo to poptej tady v inzerci ... ale neplašil bych zbytečně.

Odesláno

a na jaky auto to vlastne mas ? to HDIcko r.v. 2003 z podpisu ? co to ma za kod motoru ? (je napsan ve VIN, tri pismena 6. az 7. znak)

Odesláno
Hele klid, ty ventily to je extrém a pravděpodobnost je malá, spotřebu máš myslím na město OK takže nevyhazuj prachy. Přední díl s katem někdo prodával třeba na aukru, nemusel bys to ani vařit. Poškej až bud evýhodná nabídka a nebo před STK kup UNI kat za 1500 a navař ho tam. Nebo to poptej tady v inzerci ... ale neplašil bych zbytečně.

No ted je takova horsi doba s tim autem. Rozvody, olej, filtry, gumy, a jeste nejake dalsi vydaje. Ted ten katalizator. Nechce se mi moc investovat do nej, kdyz ho za rok stejne prodam...

Odesláno
a na jaky auto to vlastne mas ? to HDIcko r.v. 2003 z podpisu ? co to ma za kod motoru ? (je napsan ve VIN, tri pismena 6. az 7. znak)

Jo na to co mam v podpisu, pockej podivam se do technicaku...

Odesláno

jj, tak komplet fungl novej kat od Walkeru na slevu Peugeot-clubu v Autobenexu je za 3000. Jinak mozna bych mel starsi kat na RHZ, ale musim se mrknout, nejsem si ted jistej, jestli uz se neprodal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...