Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No bíla by byla lepsi, co si budem povidat, ale zase ten display, vsechno cerveno bily a pk jediny radio modry. no nevim. jeste budu teda premyslet.

Odesláno

jj cerveno bila kombinace je luxusni, tak aby pak jeste predelaval radio, no nevim. Zase kdyz tak osvetleni muzu snizit. Sachra chlapi, tak ja nevim.. :D:D

Odesláno

řídl sem nějakýho opla s modrejma budíkama a v noci sem tam musel naspat ručník, abych to zakryl...souhlasím s MUDr. Ferrym...

hele a co tam nacpat rgb diody a měnit si to podle nálady a potřeby, to by šlo, ne?

když to umí blbá insignie...

Odesláno

No je pravda chlapáci,že ta modrá svítí docela výrazně,ale vyřešil sem to,že to mám stlumený:D

Přemýšlel sem o tom,že to předělám na bílou,ale zas tak často v noci nejezdím.A couvat se stím taky nechá .Jinak stejnak couvám s otevřenýma dveřma :cool:

Odesláno

nic proti vam co mate modre ale ja by som si to nedal nikdy a keby to mam origo tak prerobim :D mne modra taha oci neskutocne a to nemam problemy so zrakom :cool: ... na 406 jedine co by som urobil tak by som dal rucicky do studenej bielej.. aj som nad tym premyslal ale este som sa k tomu nedostal :)

Odesláno

jasny, nejprve vyzkousim asi jeste jeden pokus a pak se uvidi, dnes se ma stavit kamos co to umi s pajkou, tak se poradime. a az se neco zacne dit, udelat fotky a snad i navod.

Odesláno

Tedko nijak, pac jsem musel resit hudbu, naskytla se mi vybrona nabidka repraku a zesilovace. Jinak dneska odjizdim do nemec do soboty,tak snad behem pristiho tydne nebo vykendu. zbyva mi vyresit jak umistit smd diody pod rucicky. maly ciferniky jsou v pohode,pac maj malou drahu,tam bude stacit jedna. ale otackomer a rychlomer, se otacej vicemene skoro dokolakolem,tak se jich bude muset dat vic.

Jinak mam dotaz, jaky druh smd diod je? mam kupovat uz rovnou na 12V aby mi odpadnul odpor?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak uz jsem se konence hnul a pod rucickama dany a zapojeny diody, akorat jsem ted nejak nasraty,pac pan v obchode mi dal mene svitivy nez jsem chtel,takze to vypada,ze ta modra vuci te cervene,byde takovy prichcipla,tak ted nevim jestli je to dobre ci ne? zase to nebude tak agresivni na oci. jeste to neni teda uplne v kupe. jeste orezat ten svetlovodivy plast.

Odesláno

nebo j dokumentuju, pak udelam navod. jinak i pri obrezani svetlovodiveho plastu, modra sviti do cervene a dela docela peknou fialovou,tak musim vymyslet odstiteni. jeneze neni tolik casu,ale snad to dneska uz konecne dodelam.

Odesláno

Hmm som zaujimavy ako to poriesis ja som dal vsade namiesto ziaroviek ledky modrej farby, svietivost fakt neviem ... Neboli najsilnejsie myslim... Zbrusil som hlavicku do roviny aby sa rozptilovalo svetlo a mam vsetko na modro, ale strasne sa mi paci ked su budiky bielej farby, a rucicka cervena :X mozno sa do toho na jar alebo leto pustim ale ako to spravit ? :X Jedine biele ledky zbrusit hlavicky, a pod rucicku dat nejaku led cervenej farby alebo natret rucicky len fixkou, aj tak som to tu uz videl a docela to fungovalo :) ...

Daj nejake fotky ako si pripevnil tu led pri tej rucicke ... Je to piplacka ze ?

Tu moje budiky

dsc01784l.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...