Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute dnes mi frantik nepresiel stk koli zadnemu pravemu kolesu vraj slabo brzdi a tecie valcek cize vsetko to tam bude omastene a nebrzdi to tak jak by malo moze tam byt aj nieco viac posrane naprz zatazovy regulator? bubon valcek aj celuste mam uz objednane dost ma to nasralo nebol som tam ja s tym autom lebo inak by to tak nedopadlo , dovody nepostatne s autom bol kamos kamos

ABS to nema klasika bubny vzadu

[Edited on 22/11/11 15:44 by krtek 2]

Odesláno

Nepodstatný důvod když nebrzdí jedno kolo? To je příteli pádný důvod k zapsání do TP - nezpůsobilé.

Vyměň ten vákeček, všechno odmasti, očisti a bude to dobrý.

Odesláno

nepodstatne to ze som tam nebol osobne s mojim autom

lebo keby som tam bol ja tak by som pravdepodobne tu nic nevipisoval preslo by to

a dodatocne by som si to opravil

[Edited on 22/11/11 15:49 by krtek 2]

Odesláno

Aspoň tě to donutí rychle brzdy opravit. Ber to z tý lepší stránky.

Odesláno

auto brzdi v pohode ziadne ohrozovanie inych ucastnikov cest premavky ani netaha pri brzdeni, vsetko sa mi teraz zkomplikovalo ne take rachotiny prejdu a to moje je v dobrom stave len ten valcek zasrany ,sory za vyjadrovanie ale este su vo mne emocie

[Edited on 22/11/11 16:07 by krtek 2]

Odesláno

u bubnu bez abs je regulator integrovany, takze staci vymenit jen valecek, pripadne teda oblozeni, buben bych mozna nechal, jen bych ho odmastil, prace na hodku a pul ;) delal jsem to jednou i na parkovisti, kdyz jsem koupil jednu 406, ktera tam stala 3/4 roku a totalne prirezly pakny k bubnu, takze se musel nasilim strhnout buben, pricemz se poskodil i valecek, takze vymena valecku, nove pakny a samostav, jiny buben, rychle odvzdusnit (stary dostal tolik ran kladivem, ze se kousek ustipnul :D ) a uz se frcelo, byvaly majitel jen ziral :D

Odesláno

ja uz som to robil na svojom cize v poho ale neslo by tie celuste odmastnit sak nemaju ani 15000 km za sebou nove na oboch kolesach a k mojim bubnom su uz osutruzene na 230mm vnutorny priemer to je max povoleny priemer a proste tomu uz neverim vtedy som to poskladal bubny osustruzene na 230 mm nove celuste vsetko nastavene a rucka na houby aj v protokole z stk mi to uviedol slaby ucinok rucky zato dam novy a dufam ze to bude brzdit

hodnoty namerane 1 = Bv L-2.79 R-2.76 KN

2= Bv L-0.77 R-0.34 KN

2= Bp L-1.83B R-0.59 KN

fo 104 N kto z toho vyjde prve su na predok a ten zvysok?

zadok brzdi nesumerne

[Edited on 22/11/11 17:03 by krtek 2]

Odesláno

jasne, tak to uz bych v tom pripade dal asi oba dva bubny, pac jinak se muze stat, ze to bude nesoumerne brzdit dal, pokud teda byly oba bubny stoceny na tech 230mm

ty pakny odmastit zkus, je na to sprej, po vymene zkusit parkrat zatahnout rucku za jizdy, aby se trochu vypalily, ale ne moc a dlouho, abys je neuskvaril uplne :)

Odesláno

sak toho sa obavam a pomenit naraz vsetko mi to nepasuje financne a zase so starymi bubnami rucku neurobim je to v riti ani tak ani onak

uz nikdy viac bubny bo je to nespolahlivy system a zastaraly s kotucakmi som nikdy problem nemal vzdy z bubnami cert by ich vzal mam 100 chuti to vymenit za kotuce ten 2 liter brzdi jak vino s nimi

ten bubon novy ma 228.5mm vnutorny priemer,zluskas ho na 230mm a mozes ho odniest do zberu

porazi kupim aj ten druhy bubon ale jak to nebude hamovat tak beda tomu

[Edited on 22/11/11 18:45 by krtek 2]

Odesláno

no vidis a ja zas na bubny sahnu jednou za 100tis km (mam na nich najeto asi 430tis km) a vsechno v pohode a tady na klubu furt nekdo resi zadni kotouce, ze mu zrezly cely stity, co se daj koupit jen origo za 2500 kus a ze to nebrzdi, rucka, ze nejde seridit a ze nebrzdi, zatuhavaji pistky a trmeny, proste ze se ta kotoucova brzda s..e :D Myslim, ze bubny nejsou vubec spatny, jsou mene nachylne na bordel a na udrzbu a kdybych chtel, muzu si prehodit komplet celou kotoucovou zadni napravu, ktera se mi doma vali :)

Odesláno
:) mas padak v kufru? jak dragster ze ti to tolko vydrzi :D vz dy ked pocujem slovo bubnova brzda vybavi sa mi embecka a favorit co som dakedy mal ma to svoje vyhody ten bubon jasne ale kotuc je kotuc ucinnost je proste lepsia
Odesláno

no je fakt, ze se ted chystam ty bubny premerit, jestli uz taky nejsou probrzdeny :) ale rucka zatim OK, jen potrebuju vymenit jeden bovden, no a STK to proslo bez problemu, zadna nesoumernost na zadku

Rika se, ze spravny ridic jezdi tak, jako by brzdy na aute ani nemel, snazim se tak jezdit co nejvic :)

Odesláno

aj nas tak ucili v autoskole dakedy snad to bubny vyriesia lebo nic ine tam nemoze byt podla mna ze ta rucka je slaba

proste velky priemer bubna maly priemer celusti(celuste su takmer nove)=mala stycna plocha pri brzdeni logika mi to tak vravi a snad sa nemylim

ozy ani benzinom nepojde odmastit?

[Edited on 22/11/11 21:24 by krtek 2]

Odesláno

ani čističem na brzdy, tetrachlorem, to obložení to vsaje a při brzdění (zahřátí) se ta mastnota dostane na činnou (brzdící) plochu--už to nikdy nebude brzdit jak má...

Odesláno

sak toto do p... poslal som tam kamosa co nikdy nebol na stk lebo vsetci kamarati ma osrali ja som nemohol a tak to dopadlo este som mu prizvkukoval ked problem sahni do laveho vrecka :D

abo volaj mi aspon ze emisnu mu dasli :D zrejme ho zaskocil ta sa na nic nezmohol

[Edited on 22/11/11 21:45 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...