LukasNovotny Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 zdar lidi je možny že při delším startovaní bude na problemu nejspíš špatny žhavící svíčky? Citovat
jofo Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Najcastejsia pricina zhavice, alebo blba nafta,alebo stara bateria. Citovat
LukasNovotny Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 tak naftu tankuju na OMW takže si nemyslim že by to měl byt šmejd a baterku jsem kupoval minulej tyden (varta) Citovat
Bret Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Jsem čerstvě po výměně žhavek. Nejprve jsem startoval na dvě i více nažhavení a dlouhé točení motorem, nakonec jsem jednou ráno minulý týden nenastartoval vůbec. Teď jsem vyměnil za nové Bosch a startuju na brnknutí. Po kontrole starých žhavek všechny KO (najeto cca 40 tis. km) Citovat
LukasNovotny Odesláno 22. listopad 2011 Autor Odesláno 22. listopad 2011 máš pravdu. taky mě to nejde napoprvy pokud to neni přes den (i tak je někdy problem).. chtěl jsem se tady ujistit že se mam zaměřit na žhavící svíčky Citovat
Lordmajkl Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Tak si je vytáhni z auta, napoj na baterku a uvidíš jestli žhaví nebo ne, jednoduchá kontrola... Citovat
Opl405 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Dají se změřit i přímo na autě Ohm metrem (jen se musí odpojit propojovací kontakty) A pokud budou ok, tak se změřit jestli tam dojde 12V od žhavícího relé. Ale většinou jsou to žhaviče..stačí když je 1 nebo 2 KO, a už to chytá jak stará avie [upravil dne 23.11.11 14:46 od Opl405] Citovat
PítrR Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Svíčky vymontuj a připoj na dobře nabitou baterku, svíčka se musí rozžhavit do pěti vteřin a musí se rozžhavit od špičky do půlky. Někdy poznáš špatnou svíčku i vizuelně když je upálená a nebo jinak zdeformovaná. Jinak stejný problém sem měl na 405 1,9D ale nebyly to svíčky. Z ničeho nic mi auto šlo těžko nastartovat. Nakonec to byly vymezovací podložky na ventilech. Oprava za 1800kč. Výsledek: Start i v -20 na první otočení klíčku. Najeto cca. 350t Jóó to byly časy:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.