Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno
Ja kourim uz 4 mesice elektriku :D mam Ego-T a kourim Camel 24mg, no mel sem je uz od nekolika vyrobcu a nejlepsi jsou od E-Juice jinak jsem naprosto spokejenej, vyborna je pry boruvka chci ji vyskouset ;)

Jo borůvku od Ejuice můžu jen doporučit, už jsem jí měl a moc sem si na ní pochutnal. Mám jí znova objednanou a zítra mi to dorazí. Teď poslední dobou jí neměli tak jsem koupil osvědčené jablko a taky si pěkně šmakuji. Sem tam to proložim normálním tabákem a sem absolutně spokojený. Samozřejmě že vše to jsou 24mg.

Tedy Šaldo nevim co ti může chutnat na tom když se ti dostane liquid do pusy, to ti je takovej humus že si musim hned otřít pusu. :D

Odesláno

no jo ale 30ml za 300,-Kč je fakt dost, obzvlášť pro mě když vypiju tak 3-5 kafí za den a to si dělám silný presso do normálního velkého hrnku;)

[upravil dne 26/1/12 23:45 od Brizan]

Odesláno

kafař, ekuřák a samozřejmě peugeoťák, zdá se že toho máme dost společnýho:D

jj tvoje pocity s kafem sdílim taky, asi proto sem si i domů koupil kvalitní espresso. A úplně nejvíc miluju když můžu někomu udělat parádní Latte nebo cappucino. To je pro mě takový menší rituál :D

[upravil dne 26/1/12 23:45 od Brizan]

Odesláno

hele vy kafaři,víte prd co je dobrý,nejlepší je VELVET,to chuť a slast ho pít,cmrndneš do něho špetku mlíčka nebo smetánky a to pochutnáníčko:D

Odesláno
Suchej??? Vždyť je to pára... Oproti kouři z papíru, to je mnohem víc suchý... :-D

jsem myslel jako málo mastný. Mám fakt v krku úplněj šmirgl :-D

Normální cígo to uvede do přijatelného stavu :ticho

Odesláno

Vendi, tak Velvet je pro mě to nejlepší instantní kafe, to mě věř;)

Ale čerstvě umletá káva, přelitá vodou v presovaru to je prostě neodolatelný;):D

Odesláno

no vidíš a když si představíš,že ti u nosu hoří ten správnej voňavej tabáček,kterej sis sám naplnil,to je potom chuťovka:)

Odesláno

Vendi, třeba taky dostaneš rozum, a přejdeš na elektronický kouření, holt je moderní doba, dneska kdo nemá všechno elektrický tak není IN:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...