elton Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 A Agressor club je bez hlavního tahouna:D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 No jo, už je to tak:mad: Vždycky jsem tyhle umělý sr.čky odsuzoval, není nad pořádnou špinku a podobný keci, a teď tohle:D Ale hlavně je to asi kvůli Kubíkovi, už nemůžu doma hulit, a ven na dvůr se mě nechce, teď si hulím u počítače a pohoda Ale uvidíme zda to třeba za měsíc nehodím do koša:aut Citovat
Brizan Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Když se o to budeš dobře starat a nenecháš se zaskočit občasnými problémy, tak si myslím že ti to bude vyhovovat. Zatím všichni koho znám a ozkoušeli to tak si to jen vychvalují Jo a kdyby si to chtěl přeci jen vyhodit do \"koša\" tak mi to raději pošli do Prahy, já to využiju:aut [upravil dne 12/1/12 18:47 od Brizan] Citovat
Edison Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Brizan byl rychlejší.. Sakra... Šaldo, taky se připojuji ke gratulaci... :-)) Tak ať ti to pěkně dýmí...!!! Citovat
Šalda Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Dýmí to jak sviňa Jinak Co máš na mysli těma problémama?? Jedním jsem si už prošel: Rozbalím krabičku, naplním, a jdu kouřit, a ono nic, tak říkám co je kua, asi slabá baterie, jdu nabít baterii, asi za hodinu zkouším, a nic, tak říkám zase kua co to je za mrd.u, a až jsem si přečetl návod, tak jsem se dozvěděl, že je baterie zamčená, že stačí 5x stisknout a je to:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Tak Wečko som nemal, ale ako to sledujem, tak sa na kazdej E cige sem tam nieco vyskytne Ale verim, ze to ty zvladnes Citovat
Brizan Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Tak třeba že ti občas ukápne z cartomizeru liquid a natáhneš ho do pusy (což je pěkný hnus) nebo ti pošlou vadný cartomizer, může ti to (dle intenzity používání) po týdnu méně kouřit atd, atd. Však to poznáš sám, je to spotřebič jako jiný a tím pádem i problémy můžou nastat. Každopádně přeji ať ti to co nejdéle vydrží A vlastně né ať to co nejdříve hodíš do \"koša\" Citovat
Brizan Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Brizan byl rychlejší.. Sakra... :Phehe:P:P Citovat
Edison Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Jsem to tu psal. Ne jen u W musí nutně jít o protékající cart. A myslím, že ani nejde. Jeden jsem měl a nebyl problém s liquidem do pusy. ale se ztrátama nma stůl. To, co seč dostává do pusy je kondenzát zbytku, který nemá dostatečnou teplotu. Ten vznikne, pokud se brzo přestane tahat po uvolnění tlačítka. Prostě to chce kapičku praxe... Jinak to je pak i to, co najdeš při sundání krytu na víčku cartu. Citovat
Luboš406k Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Tak se zařadím mezi vás e-kuřáky. Od prosince mám ego-t a jsem s ním docela spokojenej až na různé problémy s atomizérem. Minulý týden jsem koupil ego-c a to je super. Kdo se chystá něco koupit, tak doporučuji. Citovat
Luboš406k Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Je to novinka. http://zdraveplice.cz/product.php?id_product=73 http://www.eliquid.cz/?goto=katalog_detail&id=291&zn=&md=&kat=12&page= [upravil dne 13/1/12 09:04 od Luboš406k] Citovat
Edison Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Jj... už jsem to našel... Mno... nevím... Dej vědět, jaký jsou zkušenosti... Ale spíš mě zaujaly DCT 3,6 a 6 ml... :-) Jen by to chtělo na závity eGo. Zatím jsou jen se závity 510. By k tomu museli dodávat nějaký kryt... A to jsem nenašel. Citovat
Luboš406k Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Zatím výborný. Nikde nic neteče, chuť výborná, dýmá jak tovární komín a baterka má 3 indikace. Bílá- nabito 100-50%, světle modrá 50-10% a tmavě modrá 10-0%. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Mam jeden survnej problem, prestala mi jet cigareta ... Ked zatlacim gombik na baterce, tak normalne zacne svietit, ale nic sa nedeje. Proste nejde elektrika do atomizeru ani do cartomizeru, skusal som ich viac ... Z nicoho nic, baterka mi nepadla ... Kdyz zatrepem baterkou, tak v nej jakoby sa nieco presuvalo, nieco tam bolo uvolnene ... Ako sa da taka baterka otvorit ? Citovat
Edison Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 To bude jeden z těch problémů. Zespodu baterky je víčko, do se oddělat nožem. Je tam mínus pól od baterky naletovanej do toho víčka. Vodiče jsou z tvrdého drátu a maj tendenci se ulámat. Typuju, že to bude ulomený u baterky (nožíkem rozdělat obal a vyměnit drátek za licnu - pozor, na baterce jsou přiletovaný dva, druhej jde nahoru na elektroniku). Pak lépe utěsnit baterku proti pohybu. Jestli se jeví, že v tom je něco uvolněnýho, je to právě ta baterka a její pohyb způsobí ulomení toho drůtiku. Druhá možnost je ulomení drátku u elektroniky, třetí u vývodního závitu. Tam je to ale kapku pakárna s tím něco dělat.. Já jsem už u dvou baterek všechny drátky povyměňoval. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 No mne s tym nejde nozom ani pohnut :/ Je to táto ... http://www.ejuice.cz/baterie-extreme-v2-manual-1300mah-cerna-574 Citovat
Edison Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Konstrukce se asi nebude moc odlišovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.