BV406 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 ja uz asi 4 roky nekourim, to jako vubec, i kdyz jsem pred tim bafal krabku denne ... ani jsem nezkousel ecigaretu, proste uz nejsem zavisly na nikotinu, ale tohle delaji jedni znami a rekl bych, ze tomu dost rozumi, maji i ruzne startovni balicky atd ... kouknete www.kurkdechces.cz Citovat
Ajdamek Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 a co kdyby zkusil kouřit nějaký hnusný cigára typu ronson, next apod. třeba by mu to kouření znechutilo a přestal by. Já přestal před rokem a půl kouřit, ne proto že bych chtěl přestat, ale přestalo mi chutnat. Ted si ani nedokážu představit, že bych si u piva zapálil (doutníky nepočítám) Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Tfuj... doutník... u piva... Doutník chce nějaké dobré pití, klídeček, dostatek času... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Na moje dvě krabičky denně nevím nevím.... Ještě jsem to tedy nezkoušel, ale myslím si že mi to nedokáže nahradit cigarety .... Nebo bych si musel požídit nějakou pořádnou mašinku za alespon tři tisíce ... :aut Citovat
Brizan Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Tak to si jen myslíš, když si koupíš silný liquid tak ti garantuju že se po tom zakuckáš. Je to fakt hodně silný (tedy ty nejsilnější náplně) Jak zde bylo jíž psáno, vybrat si můžeš z cca 30 - 50 příchutí a každou asi v pěti různých sílách (množství nikotinu) Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Tak možná na nějaký akci, mi dá někdo bafnout a pak se uvidí ... Ale jen tak se mi to kupovat nechce, když nevím jestli to bude co platný ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 na vanocnim ti dam bafnout z levny e cigarety, pokud mi to do ty doby vydrzi a ty se ukazes, na oplatku mi das 50% slevu na rozvody , na jare Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Cena není problém, se dá vždycky nějak rozumně domluvit, zvlášt když nepotřebuješ papír.... :D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Ked chces len tak lacno skusit E cigaretu, tak si ji objednej s dealextreme.com Ja sem ji odtud skousel, stala mne 5,8 Eura i s 2 ruznymi niko naplnami ... Bral sem 20 Mg aj 10 Mg , od Camelu myslim. Je to za par supek A za ty prachy to na skousku je v pohode ... Skousel sem i drahou E cigaretu, ale nevim, proste neni to ono ... Ale kazdy sme iny, takze niekomu vyhovuje, niekomu nie Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 nepotrebuji papirky, se urcite domluvime Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Lubk0 : Já tomu taky vůbec nevěřím, cigáro nevyndám pomalu z tlamy celej den .... Jinak dealextreme radši ne, visí mi u nich sedm zásilek, ty jejich doručovací časy jsou tragický, některý objednávky tam mám už z dubna.... Scratch : No stačí se ozvat, to je to nejmenší .... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Dealextreme je plny prekvapeni To ano Nieco mi odtial chodi dlho, ale zatial sa mi nestalo, ze by nieco neprislo ... Ta elektrika my prisla za cca 11 dni, bola tu celkem rychle Citovat
Vítek1 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 a jak dlouho v tom vlastne vydrzi napln? Citovat
Vítek1 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 no jo ale da se to nejak prepocitat na cigarety? Citovat
Brizan Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 a jak dlouho v tom vlastne vydrzi napln? To se dá velice těžko říci, záleží jak často to hulíš. U té ecigarety je problém v tom že nemusíš přestávat a můžeš to hulit furt. Cigáro si zapálíš a dokouříš, tady nic takového není. Jseš pouze omezen kapacitou baterky a množstvím náplně. Osobně si myslím že tak normální plnění je 1 - 2x denně. Kdyby si to hulil tedy s dvoudenním doplňováním tak ti lahvička náplně (30ml) tak 20dní. Její cena je 300,-Kč +/-. Dále musíš počítat s tím že každý měsic musíš kupovat další cartomizer (to je ten díl který ti náplň nažhavuje) Odporová spirála není věčná a čím časteji to budeš používat tím rychleji ti odejde. Dá se to samozřejmě čistit, ale tím si životnost pouze prodloužíš a ne že bys už nic do toho nemusel investovat. Ten cartomizer stojí 150,- +/-. Z toho vyplývá že měsíční hulení by tě vyšlo tak na 500,- v porovnání s hulením normálních cigár tak krabka denně.... Citovat
Vítek1 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 no prave si to objednal kolega ale nekoupil jsi k tomu tu lahvicku s naplni ale rovnou jakoby nove nasady a prave ted resi jak dlouho mu jedna nasada vydrzi objednal jich blazen 50ks Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.