Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno

ja uz asi 4 roky nekourim, to jako vubec, i kdyz jsem pred tim bafal krabku denne ... ani jsem nezkousel ecigaretu, proste uz nejsem zavisly na nikotinu, ale tohle delaji jedni znami a rekl bych, ze tomu dost rozumi, maji i ruzne startovni balicky atd ... kouknete :)

www.kurkdechces.cz

Odesláno

a co kdyby zkusil kouřit nějaký hnusný cigára typu ronson, next apod. třeba by mu to kouření znechutilo a přestal by. Já přestal před rokem a půl kouřit, ne proto že bych chtěl přestat, ale přestalo mi chutnat. Ted si ani nedokážu představit, že bych si u piva zapálil (doutníky nepočítám)

Odesláno

Na moje dvě krabičky denně nevím nevím.... Ještě jsem to tedy nezkoušel, ale myslím si že mi to nedokáže nahradit cigarety .... Nebo bych si musel požídit nějakou pořádnou mašinku za alespon tři tisíce ... :D:aut

Odesláno

Tak to si jen myslíš, když si koupíš silný liquid tak ti garantuju že se po tom zakuckáš. Je to fakt hodně silný (tedy ty nejsilnější náplně) Jak zde bylo jíž psáno, vybrat si můžeš z cca 30 - 50 příchutí a každou asi v pěti různých sílách (množství nikotinu);)

Odesláno

na vanocnim ti dam bafnout z levny e cigarety, pokud mi to do ty doby vydrzi a ty se ukazes, na oplatku mi das 50% slevu na rozvody :), na jare :)

Odesláno

Ked chces len tak lacno skusit E cigaretu, tak si ji objednej s dealextreme.com :)

Ja sem ji odtud skousel, stala mne 5,8 Eura i s 2 ruznymi niko naplnami ... Bral sem 20 Mg aj 10 Mg , od Camelu myslim. Je to za par supek :D A za ty prachy to na skousku je v pohode ...

Skousel sem i drahou E cigaretu, ale nevim, proste neni to ono ... Ale kazdy sme iny, takze niekomu vyhovuje, niekomu nie :)

Odesláno

Lubk0 : Já tomu taky vůbec nevěřím, cigáro nevyndám pomalu z tlamy celej den .... :D Jinak dealextreme radši ne, visí mi u nich sedm zásilek, ty jejich doručovací časy jsou tragický, některý objednávky tam mám už z dubna....:blicismajlik

Scratch : No stačí se ozvat, to je to nejmenší .... ;)

Odesláno

Dealextreme je plny prekvapeni :D To ano :)

Nieco mi odtial chodi dlho, ale zatial sa mi nestalo, ze by nieco neprislo ...

Ta elektrika my prisla za cca 11 dni, bola tu celkem rychle :D

Odesláno
a jak dlouho v tom vlastne vydrzi napln?

To se dá velice těžko říci, záleží jak často to hulíš. U té ecigarety je problém v tom že nemusíš přestávat a můžeš to hulit furt.:) Cigáro si zapálíš a dokouříš, tady nic takového není. Jseš pouze omezen kapacitou baterky a množstvím náplně. Osobně si myslím že tak normální plnění je 1 - 2x denně. Kdyby si to hulil tedy s dvoudenním doplňováním tak ti lahvička náplně (30ml) tak 20dní. Její cena je 300,-Kč +/-. Dále musíš počítat s tím že každý měsic musíš kupovat další cartomizer (to je ten díl který ti náplň nažhavuje) Odporová spirála není věčná a čím časteji to budeš používat tím rychleji ti odejde. Dá se to samozřejmě čistit, ale tím si životnost pouze prodloužíš a ne že bys už nic do toho nemusel investovat. Ten cartomizer stojí 150,- +/-. Z toho vyplývá že měsíční hulení by tě vyšlo tak na 500,- v porovnání s hulením normálních cigár tak krabka denně.... :papa

Odesláno

no prave si to objednal kolega ale nekoupil jsi k tomu tu lahvicku s naplni ale rovnou jakoby nove nasady a prave ted resi jak dlouho mu jedna nasada vydrzi objednal jich blazen 50ks

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...