Milan+ Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 http://www.novinky.cz/krimi/250999-druhe-dite-ktere-srazil-ridic-v-hradci-kralove-zemrelo.html Co k tomu dodat,jsem zvědav co vyšetří ,že vyváděl. Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Koukal jsem na to včera. Normálně jsem potom večer nemoh usnout Tu křižovatku dobře znám. Citovat
TiborTrojan Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 no skoda že nemam fotku ale dost hnusna nehoda bola aja na križovatke Gočarova a Střelecka ....Chlapik z gočarovej šiel na červenu....hrúza..... Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Nevím, co dotyčný vyváděl, ale vzhledem k tomu, že mám doma taky pětiletýho prcka, tak si vůbec neumím představit, co bych dělal na místě rodiče těch dětí. Napadá mě vendeta nebo skok pod vlak, každopádně bych něco takovýho nikdy nechtěl zažít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.