Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Když jsem měl 405 Gli tak jsem asi měsíc (za tepla) startoval tím způsobem, že jsem nakrátko propojil na starteru velký přívod od aku(alt) a malý od klíčku- cívka dostala to natvrdo- ale to jen v nouzi. Taky výměna cívky to vyřešila;).

Odesláno
:D jediný štartér v okolí som zohnal len na vrakovisku pri Bratislave.A oni tam mali tiež len jeden.Starký zaň pýtal 70 Euro čo je v prepočte 2 400 korún slovenských - bývalých ...A cievku zvlášť nemal ,alebo mi jednoducho nechcel dať.Tak sme sa dohodli na 60 ěčok ale povedal som nech mi ho odskúša.A jak na to pajči priložil káble tak sa zlomila oska na ktorej je pastorok :D ..celý sklamaný mi povedal že za 20 E si to môžem zobrať celé..tak som bol vysmiaty ako slniečko a ďakoval som že sa na mňa usmiala šťastena.
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

JJ potvrzuji v mém případě to je taky cívka. Na kontakt co vede do startéru jsem dal jednu žárovku a na kontakt co vede do cívky druhou. Když to startuje, rozsvítí se obě. Dneska to zase jen cvaklo a svítila jen jedna – do cívky proud jde, do startéru ne = cívka nespíná.

• O 2 roky později...
Odesláno

Když jsem měl 405 Gli tak jsem asi měsíc (za tepla) startoval tím způsobem, že jsem nakrátko propojil na starteru velký přívod od aku(alt) a malý od klíčku

Presne takto teraz musim startovat ja. Najhorsie je, ze predtym som mal starter co "nevladal" tocit motorom, cize nim tocil pomaly a v zime pod -7 uz to nestacilo na nastartovanie. Tak som za 30e kupil druhy na inzerat a ten uz toci normalne ale zase mi robi hento :/

Odesláno

měl jsem,nevím jak,zlomený tělo, hned za ozubeným kolečkem pastorku na hřídeli startéru

.

Po sepnutí spínačky šlo slyšet zavrnění čerpadla na benál u nádrže ,následně vstřikování a kovový ťuknutí při startování Víc nic .

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všem! Díky za toto vlakno. Elektrika neni moje silna stranka, tak prosim hodte oko na moje uhliky. Mam je menit? Diky.

Jinak podle toho co pisete to u me asi vypada na civku.

post-16800-0-19406000-1418474643_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...