Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Notebook pre priatelku

Recommended Posts

Odesláno
Ak za slušný notebook považuješ AMD 1,6 GHz, 2GB RAM a 320 GB HDD tak áno. Daj jej tam XPčka a má dobrý písací stroj.

Sorry, pozabudol som sa že nemá zmysel ti radiť.

Ty uz sa mi nemusis vyjadrovat absolutne do ziadnej temy ... Absolutne nikde, nepotrebujem TVOJU radu ani TVOJ nazor ok ? Sme dohodnuty ? Pretoze len rýpeš do mna, na pár svetlých príspevkov (v tejto téme 1.) ... Som si myslel, že ludia v tvojom veku majú viacej rozumu ...

Necitas si zakladne potreby, co sa s notebookom bude robit. Myslim si ze 1.6 GHZ 2 jadrovy procak s 2 GB RAM (ktoru mozem za par EUR rozsirit na 4 GB) bohato staci na WORD, EXCELL, POWER POINT, OUTLOOK, UCTOVNICTVO OD KROSS (ALFA, OMEGA), NA WEBOVY PREHLIADAC CHROME.

AK sa mýlim, tak ano, poradil si mi neskutocne dobre ...

Odesláno

Goldinka, to uz je lepší :)

Tamto lenovo by vyhovovalo. Kujone, musi to byt pod stromeček ... :( Viem ze to bude lacnejšie, ale proste to neoseru ... Este rozmyslam nad nejakym pouzitym dellem ...

Odesláno
:xvul nevím proč nadáváte na Acer či Asus......využívám hojně obě značky a nikdy sem neměl s něma problém a ted sem si koupil další Acer a vůbec toho nelituji.....
Odesláno

Přemo tys tu četl něco o Asusu? Jinak pokud máš s Acerem dobré zkušenosti tak je to fajn. Já teda ne a to jsem měl na starosti jejich distribuci...

Lubk0: to HP 635 bude líná mrcha...

Odesláno

Každý výrobce dokáže udělat špatný a nebo dobrý NB. Znám HP co jsou děsné a znám Acery co jsou špičkové. Jen jsem se už naučil že od žádného výrobce nekupují ty nejlacinější modely. Už řekl jeden bohatý pán kdysi\" nejsem tak bohatý abych mohl kupovat laciné věci\"

Já vím, že cena může být důležitá, ale.....

Odesláno

Já mám s Asusem veskrze dobrou zkušenost i když jsou třeba od stejného výrobce jako ten Acer bývají vybírané s větším důrazem na kvalitu než na cenu. Nevím jeslti se konkrétně u Aceru něco změnilo, ale původní model Aceru pro ČR nebyl založen na spokojeném zákazníkovi, ale na spokojeném distributorovi, který to do zákzaníka \"natlačí\" s hlavním argumentem cena. Samozřejmě každá ze značek má povedené i méně povedené kousky.

Odesláno
... AK sa mýlim, tak ano, poradil si mi neskutocne dobre ...

Mýliš sa ale to zistíš neskôr.

P.S. A tie osobne zamerané komentáre si na fóre vyprosím. Nepásli sme spolu husi aby si sa ku mne takto správal.

Odesláno
... AK sa mýlim, tak ano, poradil si mi neskutocne dobre ...

Mýliš sa ale to zistíš neskôr.

P.S. A tie osobne zamerané komentáre si na fóre vyprosím. Nepásli sme spolu husi aby si sa ku mne takto správal.

Vyprosuj si co chces :)

Pokial nebudes sem ddávať také vety ako

\"Sorry, pozabudol som sa že nemá zmysel ti radiť. \"

Tak ja nebudem dávať žiadne komenty na teba :) Uz sme si o tom napisali, a stale musis :)

Odesláno

Inak mám naozaj spokojného kamaráta s Emachine ... Neveril som im ani trochu, ale fungujú normálne :)

Odesláno
Goldinka, to uz je lepší :)

Tamto lenovo by vyhovovalo. Kujone, musi to byt pod stromeček ... :( Viem ze to bude lacnejšie, ale proste to neoseru ... Este rozmyslam nad nejakym pouzitym dellem ...

sem si předtim nepřečetla že do 300 eur :))) já bych do amd nešla, ale vector říkal že ten amd zacate už je celkem slušnej... jakože už se to dá považovat za procesor i do notebooků. Ale nemám představu o výkonu. Zas na druhou stranu záleží na tom co na něm přítelkyně bude dělat. Jestli jí ten ntb bude ležet na stole a bude ho mít jen na net, filmy a hudbu... tak je to zcela dostačující určitě. Na hry už bych to určitě neviděla...

Odesláno

Nie nie, ako som pisal

Priamarne pisanie vo Worde, sem tam nejaky excell, powerpoint, a prezeranie na webu, videa, filmy.

Hry nie su vobec podmienkov, sims rozbeham aj na tamtej grafike ... A chcem tam dat W7 cku :)

Odesláno
Nie nie, ako som pisal

Priamarne pisanie vo Worde, sem tam nejaky excell, powerpoint, a prezeranie na webu, videa, filmy.

Hry nie su vobec podmienkov, sims rozbeham aj na tamtej grafike ... A chcem tam dat W7 cku :)

na tom lenovu pokud vim sou win7 prof, takže to by bylo to nejmenší...

hmm vida, simsy sem dlouho nehrála :D sakra už abych měla svůj ntb....

Odesláno

dáš Linux nebo máš doma jedu volnou nálepku? Apropo když se řeší systém do notecu, co má lepší správu napájení Windows XP,7 nebo Linux? Mě jde primárně o výdrž v terénu se zaplou wifi. Taky bych obměnil notebook a mám podobné nároky a finanční možnosti jako Lubk0

Odesláno

Mám doma jeden oficialny balik Win 7 Home premium a MS Office ...

XP cka sa mi tam moc davat nechcu, je to uz predsalen dost stare ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...