macho Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Vsimnul jsem si, že mi pri zapnutém kličku zapalovani slabě (žhne) tretí brzdové světlo. Když cápnu na brzdu, tak se rozsvítí naplno. Netušíte v čem by mohl být problém? Asi bude někde špatná kostra... PS:Jedna se o 406 combi - old (2.1TD) Citovat
Ferry Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 jj mohla by to byt spatna kostra, nejspis v nekterem ze zadnich svetel na viku kufru, jelikoz jsou v tom tretim svetle LEDky, tak tem staci maly proud, aby se rozsvitily. Zkontroluj taky kabely v pruchodce mezi strechou a vikem kufru Citovat
Lord Back Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 mě když dělalo úplně to samé tak jsem na to taky nemohl přijít ale bylo to vadnou žárovkou v koncovém světle jelikož je tam dvouvláknová žárovka jedno vlákno na obrys a jedno na brzdu a to brzdové vlákno mi přehořelo a padlo na vlákno obrysu a jak jsem rozsvítil obrys tak mi to pouštělo slabej proud na brzdu a tím to vzniklo pak jsem koupil novou šit žárovku a ona byla prošlehlá a dělalo to furt akorát že to pak svítilo naplno všechno tak si dej pozor co kupuješ protože jsem koupil další žárovku a byl klid samozřejmě na základě pečlivého proměření multimetrem Citovat
macho Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Tak jsem se dotoho trochu pustil. Podle rad jsem šel po drátech a našel toto: Je to kabelovvý svazek mezi víkem kufru a karoserii. 3 dráty byly uplně přerušené a zbyle k tomu neměli daleko :-) Po opravě mi začali svítit obě mlhovky a funguje také vyhřívání zadního skla, ale problém s brzdovým světlem přetrvává, vyloučil jsem i brzdové žárovky, jelikož i při odpojení všech zadních světel to třetí stále žhne tj. naměřil jsem tam cca 5V. Ukostření u 5tých dveří je v pořádku. Ještě mě napadá, že by byl špatný ten brzdový spinač co je u pedálu... Máte někdo nějaký nápad? [upravil dne 2.1.2012 10:38 od macho] Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Odmeraj aj na brzdovom svetle normalnom nie 3 tom. potom by si aj tam mal mat 5 V. Citovat
macho Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Odmeraj aj na brzdovom svetle normalnom nie 3 tom. potom by si aj tam mal mat 5 V. Ano i na normalnim brzdovém světle mám 5V, ale žárovku to samozdřejmě nerzsvítí, narozdíl od LEDek ve 3tím brzdovém. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 spipac na brzdovom pedalu si pozrel? aha sory uz si pisal ze ta napadol spinac tak ho pozri [Edited on 2/1/12 16:06 by krtek 2] Citovat
macho Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 tak zahada asi vyřešena, nakonec to asi opravdu byla špatná dvouvláknová žárovka, jedno vlakno prasklo a spadlo na druhý. Přesto, že jsem to včera zkoušel s odpojenýma konektorama od světel, dnes po výměně obou dvouvláknových žárovek už to funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.