driver69 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Zdárek páni. Poradí mi niekto? Ráno som odstavil auto zamkol dilakovým a odišiel som do práce. večer po 13hodinách som prišiel k autu a dilkové ani necuklo. skúšal som otvoriť klúčikom a nešlo ani to. tak som išiel po náhradné klúče. nepomohlo ani to. Auto ani za svet odomknúť. Klúčom som sa nečudoval,lebo skoro rok čo ho mám som vždy zamkol dialkovým. Po hodine chodenia okolo auta a špekulovania:myslim,stačania dialkoveho sa zničoho nič rozblikali smerovky a auto sa odomklo. Saamozrejme,že ked som sa dostal do kufra k spreju a nastriekal zamku,tak už to išlo aj klúčikom. VIE mi niekto poradiť čo to mohlo spôsobiť? Ešte jedna otázka. Mám na baterii nálepku ktorej uplne dobre nerozumiem. Je v prílohe. Vysvetlil som si ju v tom,že by som v aute mal mať 2x autobateriu. Zatial bohužial viem iba o tej čo je v motorovom priestore. Vie niekto poradiť kde by mala byť tá druhá? Ďakujem Milan Citovat
godzila.01 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Když otevřeš kufr tak napravo je na to kaslíček.... Citovat
John_Ice Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 jeden říká vpravo druhej vlevo...dohodně te se z jakého pohledu [upravil dne 16.11.2011 14:32 od John_Ice] Citovat
Cinicman Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 godzila.01 píše, že \"Když otevřeš kufr tak napravo\"... Jedine že by si otváral kufor rukou za chrbtom, vtedy by to bolo naľavo... Citovat
John_Ice Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 přečti si celou diskuzi...výše agrafik píše vlevo...takže tvoje poznámka je opravdu trefná Citovat
Judes Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Už z toho štítku na batérii je jasné že sa tá druhá nachádza v zadnej časti auta. Citovat
godzila.01 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Jak říkám vzadu na pravý straně auta, viz obrázek.... Citovat
Agrafik Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Aha, takže old to má napravo .U mě je nalevo Včera jsem jí měl venku V každém případě je v kufru. Citovat
jofo Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Ty mas len jednu startovaciu. Tu mas na lavo. Starsie modely maju dve. Taku ako mas ty je v predu v priestore motora a vzadu na pravo v kufry, tam kde mas ty cd menic je druha mensia ktora napaja central, alarm,...... Citovat
driver69 Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 Páni vďaka za informácie. Dnes som batériu vymenil. Mala už 6 rokov,tak sa ani nemôžem čudovať,že už začala štrajkovať. Pre upresnenie ak by to ešte niekto hľadal pridávam foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.