Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tohle mám vyzkoušený http://www.modernizahrada.cz/inshop/shop.asp?kat=CA64874 dobře to topí, tepla to dá taky dost. Používali jsme je v kanclu cca 3 x5 metrů a nikdy z toho hlava nebolela. Je pravda že se dveře otvírali během dne, ale to v garáži budeš taky chodit sem a tam. Navíc garáž bude daleko větší, takže o kyslík strach mit nemusíš.

[upravil dne 14/11/11 07:07 od kirkiz]

[upravil dne 14/11/11 07:08 od kirkiz]

Odesláno
Jestli ty peníze raději neprotopit, tedy vzít topidlo bez investice (předpokládám, že ETA-viro apod. má každý doma) a za peníze pak pořídit palivo - elektriku, plyn nebo naftu. \"...místnosti s dostatečným větráním...\" v -20 st.C se těžko zajišťuje - to je to, proč prosazuji elektriku. [Upravil dne 14.11.2011 10:36 od P607Olda]
Odesláno

Já jsem si koupil na stavbu klasické Pohody. Měl jsem i to topidlo ala raketa, sice bylo v 10ti minutách na zdechnutí, ale žralo to plyn jak prokoplý. Bomba za 3 hodiny nebyl problém. Ty pohody jsou lepší, mám vyzkoušený, že tam 10tka bomba vydržela bez problémů týden. Má to 3 topný tělesa. A nahoře to má elektrickou spirálu s ventilátorem na 3 polohy výkonu spirály, takže to jde i bez plynu. Jsem s nima dost spokojenej, mají kolečka a vejdou se v poho do auta. cenovka byla myslím do 3 tisíc.

Edit : vypadají stejně jak ten Profesor, akorát mají nahoře tu spirálu.

[upravil dne 14/11/11 14:23 od Hadra]

Odesláno

tyhle plynové potvory teď mají u nás hospodě a štamgasti si stěžujou,že je bolí hlava,dřív tam topila šéfka dřevem a pohoda

Odesláno

Haryk: Možná by měla propláchnout trubky..... Do hospody se chodí a odchází, pokaď tam teda nesedí od rána do večera jen štamgasti a pingl, tudíž větrání zaručeno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...