Dundee Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Tak se mi objevil první nešvar- teče mi nafta a podle všeho to vypadá na osičku u plynu (jak je okolo ní ta pružina). Nevíte někdo o někom, kdo to umí za rozumný peníz dát do kupy? Doufám, že nebudu muset repasovat celý čerpadlo. Díky moc. Citovat
vix Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Zalezi na tom, co je to za cerpadlo (Bosch/Lucas). Ad pregumickovani. Nekdo mi rikal cenu 500-1000 - ale nevim to jiste... Citovat
TITANa Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 skus sa obratit na najblizsi servis urcite ti poradia kde najblizsie robia cerpadla Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Víme. Od tebe nejbíž asi Pejchar. Já to dávám ke Křížkům - K&S Diesel čerpadla, ale to máš přes celou Prahu - Slivenec. A maj dost dlouhý lhůty... Citovat
Dundee Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 Díky moc. Pejchara vyzkouším, mám dojem, že už jsem o něm někde slyšel. Citovat
Dundee Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 Dnes jsem byl u Pejchara s tímto výsledkem: Práce na jeden den za 1600,- a u klasiky na autě, u turba přinést demontované čerpadlo se stejnou cenou. Pan Pejchar je po dvou náročných operacích a tak by se do demontáže u turba už nepustil. Kolega mi dojednal známého, který to dělá také, tak je to v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.