VOVKA Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Už nekdo zvedal zadek na 607me? Mam zadek v rovine auta (to se mi libi ) ale když do zadu nekdo sedne tak to auto vypada jakoby veze pul tuny (to se mi nelibi ). Nekde jsem četl že nove pružiny to nevyřešej a davaji nejake podložky pod nebo nad pružiny. Nevite neco o tom? A nebo jak vylečit prosedajici zadek? Dik za každou radu. [upravil dne 10/11/11 14:37 od VOVKA] Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Kedysi na 405 sa to dalo priamo na naprave dvihnut, na nejakych zuboch. Ale ak je moc nizko, nemoze to byt nejaka unava pruzin a tlmicov? pripadne upevnenia napravy. Citovat
VOVKA Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Kedysi na 405 sa to dalo priamo na naprave dvihnut, na nejakych zuboch. Ale ak je moc nizko, nemoze to byt nejaka unava pruzin a tlmicov? pripadne upevnenia napravy. Když je auto prazdny - tak je v rovine,když vzady sedi aspon jeden človek - vypada jeko max. naloženy ale nejde to na doraz i když v aute 5 lidi i plnej kufr. Citovat
Agrafik Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Vezl jsem cca 200kg v kufru a nějaké velké klesnutí zadku se nekonalo. Citovat
VOVKA Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Nu jo,nu - maš lepši auto Každe auto se chova jinak,proto jsem se ptal jestli nekdo nema s tim skušenosti. Citovat
Budhas Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Hele, už je to pár let, ale myslím, že to měl někdo na passatu, tak měl v závitech prožiny nacpaný tenisáky... :-D za zkoušku nic nedáš...i tenisák proží :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 tenisáky se dávaly i do VAZ 2005, osobně bych s tím nedělal nic,když to není při zatížení na dorazech Citovat
jofo Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Do zadnej napravy kym nemusis tak nevrtaj. Raz ju rozhasis a neda to do poriadku nikto. Ako pisu chalani tak skus tenisaky, ale podla mna to moc nepomoze a este sa mozu neskutocne zmenit vlastnosti auta na ceste. Citovat
Charlie 607 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Já taky žádný rozdíl nepozoruju a to posledních 6měsíců jezdím sám vepředu a 1,5 člověka vzadu + věci v kufru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.