Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už nekdo zvedal zadek na 607me? Mam zadek v rovine auta (to se mi libi :super) ale když do zadu nekdo sedne tak to auto vypada jakoby veze pul tuny (to se mi nelibi :grr). Nekde jsem četl že nove pružiny to nevyřešej a davaji nejake podložky pod nebo nad pružiny. Nevite neco o tom? A nebo jak vylečit prosedajici zadek? Dik za každou radu.:papa

[upravil dne 10/11/11 14:37 od VOVKA]

Odesláno
Kedysi na 405 sa to dalo priamo na naprave dvihnut, na nejakych zuboch.

Ale ak je moc nizko, nemoze to byt nejaka unava pruzin a tlmicov? pripadne upevnenia napravy.

Když je auto prazdny - tak je v rovine,když vzady sedi aspon jeden človek - vypada jeko max. naloženy ale nejde to na doraz i když v aute 5 lidi i plnej kufr.

Odesláno

Hele, už je to pár let, ale myslím, že to měl někdo na passatu, tak měl v závitech prožiny nacpaný tenisáky... :-D za zkoušku nic nedáš...i tenisák proží :-)

Odesláno

Do zadnej napravy kym nemusis tak nevrtaj. Raz ju rozhasis a neda to do poriadku nikto. Ako pisu chalani tak skus tenisaky, ale podla mna to moc nepomoze a este sa mozu neskutocne zmenit vlastnosti auta na ceste.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...