koblih69 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Pánové, prošel jsem co se dalo ale úplně moudrý nejsem tak se raději zeptám: 1) Pokud je jeden z ventilků vadný a PC hlásí, že tlak není monitorován tak buď musím vyměnit vadný ventilek a nebo vypnout monitorování v Diag? Přestane to pak otravovat? 2) nevím jak ten ventilek vypadá, ale předpokládám, že když je úplně vyhodím a nahradím běžným ventilkem + vypnu hlídání tlaku přes diag tak to nebude otravovat. Souhlasí? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 ad1) pokud je ventilek vadný, mělo by to zahlásit chybu. Že není tlak monitorován to vždy hlásí po cca ujetých 40 km od nastartování, pokud jsou kola bez snímačů tlaku. ad2) když ventilky vyhodíš a deaktivuješ snímání tlaku, tak samo nebude žádná hláška. Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 A jak jsem pochopil tak deaktivace je možná pomocí PP, ale spárování nového snímače vyžaduje ještě \"neco\" víc než standardní diag. Je to tak? Citovat
Marcel00 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 ano je to tak... potrebujes k PP parovaciu krabicku... Citovat
Mike407 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Na spárování potřebuješ ještě \"vynucovací jednotku\", kterou mají v autorizovaných servisech PSA. Už se to tu také řešilo, stačí pohledat. [upravil dne 8/11/11 19:41 od Mike407] Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Díky, já to našel, jen se snažím to shrnout jeslti jsem to správně pochopil. Přiznám se, že tyhle ku....tak nesnáším ale co už nadělám... Citovat
Judes Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 koblih69 len doplním že keď ti ten ventil/li nepúšťa/jú (drží tlak v pneu), možno vadná baterka vo ventile tak ho/ich nemusíš vyhodiť z kolesa von stačí ak len vypneš monitorovanie tlaku cez dia a máš kľud. Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Jo to jsem pochopil, děkuju. Ještě jsem pochopil, že u starších typů baterka vyměnit nejde ( i když si osobně myslím, že bych to rozpárat a složit nějak dokázal )... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.