Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, prošel jsem co se dalo ale úplně moudrý nejsem tak se raději zeptám:

1) Pokud je jeden z ventilků vadný a PC hlásí, že tlak není monitorován tak buď musím vyměnit vadný ventilek a nebo vypnout monitorování v Diag? Přestane to pak otravovat?

2) nevím jak ten ventilek vypadá, ale předpokládám, že když je úplně vyhodím a nahradím běžným ventilkem + vypnu hlídání tlaku přes diag tak to nebude otravovat. Souhlasí?

Odesláno

ad1) pokud je ventilek vadný, mělo by to zahlásit chybu. Že není tlak monitorován to vždy hlásí po cca ujetých 40 km od nastartování, pokud jsou kola bez snímačů tlaku.

ad2) když ventilky vyhodíš a deaktivuješ snímání tlaku, tak samo nebude žádná hláška.

Odesláno

Na spárování potřebuješ ještě \"vynucovací jednotku\", kterou mají v autorizovaných servisech PSA. Už se to tu také řešilo, stačí pohledat. ;)

[upravil dne 8/11/11 19:41 od Mike407]

Odesláno

koblih69 len doplním že keď ti ten ventil/li nepúšťa/jú (drží tlak v pneu), možno vadná baterka vo ventile tak ho/ich nemusíš vyhodiť z kolesa von stačí ak len vypneš monitorovanie tlaku cez dia a máš kľud.

Odesláno

Jo to jsem pochopil, děkuju. Ještě jsem pochopil, že u starších typů baterka vyměnit nejde ( i když si osobně myslím, že bych to rozpárat a složit nějak dokázal )...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...