svisto Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 307 HDI 90 k. Makky brzdovy pedal. Ucinnost zacina niekde v polovici svojej drahy. Pri prudkom brzdeni sa mu vobec nechce brzdit. Inymi slovami, auto ide, ale ma problem zastavit. V \"P\" servise ma presviedcaju ze je to v poriadku. (Niekdy mi to pripada, ze poruchu musi v tychto servisoch hladat sam zakaznik) Ale po 130 000 km uz hadam viem, ako to brzdilo. Kde hladat chybu? Za kazdu rozumnu radu budem vdacny. P.S. A co neustale klepanie v prednej naprave, nan oboch stranach. Zvlast za dazda. Nechce sa mi verit ze to robi len toto jedno auto..... Citovat
Shrek1 Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 ahoj , vymen brzdovou kapalinu a uvidis co to udela pocitam ze oblozeni a kotouce ok v predu i v zadu Citovat
svisto Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Kvapalina bola vymenena. Oblozenie je nove a kotuce v poriadku..... Citovat
lamancha Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Brzdy mam taky mekkci, ale to mi nejak nevadi, zatim to vzdy zastavilo:D i rychle. S klepanim v naprave jsem se zatim nepotkal a nikdo se znamych si neztezoval- ani v Modelech/307-oproti jinym vecem:D Citovat
pipko Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 skus vymenit aj kotuce za neoriginal a buchanie robi aj mne a tiez len za dazda to je klasicka chyba peugeot307 pozri tuto stranku http://users.bigpond.net.au/skystar/peugeot307/ Citovat
Bohumil Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Že by něco bylo s podtlakovou regulací, (pokud je třeba vyvinout velkou sílu na brzd. pedál), nebo s řídící jednotkou ABS? Tohle auto se v garáži \"nakoleně\" dělat nedá. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 podívej se zda brzdy nejsou zavzdušněné,musíte to ale dělat dva anebo to může být tím že máš nové desky a staré kotouče a než ty pořádně dosednou to bude chvíli trvat Citovat
TITANa Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 jo treba skontrolovat podtlak v posilovaci, dalej to vypada ze to mas zavzdusnene. Citovat
svisto Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 Brzdova kvapalina bola vymenena, brzdovy posilovac tiez, vakupumpa po rozobrani nemala najmensie mechanicke poskodenie i trubky z vakupumpy boli vymenene za nove, odvzdusnene brzdy boli a auto aj ide len ma problem zastavit. Pedal pada na zem, vobec a brzdi kdesi az pri podlahe. Aj to biedne. Ale kdesi som sa dopocul, ze na brzdy maju vplyv zatazove regulatory. Neviem co to je, a je to vobec v 307? Za dobre rady vopred dakujem. Citovat
svisto Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 ABS mam a na snehu vzdy zoplo, bez problemov. Citovat
TITANa Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 takze takto, rozbehnes to trebars na 30km/h a stlacis pedal poriadne a vobec ti necuka cize nereguluje ABS? heh to fakt vyzera na zavzdusnene. Citovat
Martinsk Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Ja mám tiež HDi 90k, 170 000 km a predná náprava búcha občas pri prejazde nerovností. Inak nič. V begame v TT mi povedali, že to môže by? stabilizátor. Predné platničky som už vymenil pri 120 000 km ale kotúče som nechal pôvodné. Ešte stále majú dostatočnú hrúbku. Nechaj si skontrolova? brzdový asistent, alebo poriadne odvzdušni brzdy. Mne to auto brdí poriadne. Citovat
svisto Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 Keby to bolo len v tom zavzdusneni, bolo by to spuer. Este takto, ked naslapnem trochu na pedal, a hned za tym opat, ten brzdny ucinok je lepsi. Vdaka. Citovat
TITANa Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 to martinsk: begam v TT je co za servis ked ti povedali taku vec ze to moze byt v stabilizatore???? jezisi ved jasne ze je to v tickach stabilizatora to buchanie a je to vec co ti odide po pol roku jazdy a je to najporuchovejsia vec na 307. a lehko sa to detekne ze to je ono a to tak ze das auto na zdvihak a potiahhnes tyckov silno hore dole a ona by mala mat volu ked je vybita. bozinku to co tam mate za lamerov??? to svisto tak ked naslapes je to omoc lepsie tak je to na 80percent zavzdusnene. treba poriadne odvzdusnit a daj to do servisu nech sa ti na to pozru. to ti musia spravit !!! brzdy su najdolezitejsie z hladiska bezpecnosti!!!!!!!!!! Citovat
svisto Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 Mne to buchanie v servisch na tyckach skusali aspon 20 krat. A vzdy skonstatovali, ze tie tycky su dobre. Ale aj tak to bucha dalej. Citovat
TITANa Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 pro pana jana to si ich nemal este menene??? a to mas najazdene 130 000km? tak to ma podrzte. tam staci 0.5mm vola v tom gulovom cape tycky a trieska to jak keby kladivom udieral [Editován dne 31/3/05 TITANa] Citovat
svisto Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 Tak to je dalsia dobra rada. A taje fakt nad zlato. Svitá na lepsie casy? D Citovat
Martinsk Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 To TITANa: Ja mam najazdene 170 000 a guľove a ani otočné čapy na ramenách nemám menené. Proste asi mám lepší kus ako ty... To svisto: Skus vymeni? hlavný brzdový valec. Alebo keby sa dal odmera? pokles tlaku na brzdovom valci. Citovat
Jardaned Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Pokud jak píšeš,při opakovaném sešlápnutí pedálu se účinek zlepší,tak je to typický znak špatného odvzdušnění.Skutečně je někdy třeba odvzdušnění opakovat i několikrát,aby se dosáhlo správného brzdového účinku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.