elton Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Vzpamatujte se... Co tu melete o žárovce? Sesypala se převodovka, to je hlavní průser, který jsem opravoval. Bylo toho víc a mám čekat co bude dál? Ne, děkuju.... [upravil dne 11/11/11 07:00 od hYena] To R na řadičce je zpátečka, ne raketa Za jízdy nedávat:D
jirka639 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Hyeno máš pravdu Pegeot jsou hrozný střepy máme doma 4 a s každým je něco. Na 307 2.0hdi(2002, aktualně 130tiskm) koupeno 2002 nový v čr. se nám po 4 letech a 60tis km ulomil kus setrváku a představ si že ti žabožrouti i když to bylo po záruce tak vše zaplatili. Pak nám odešel FAP, nehorázná cena 5000kč za odstranění ale když jsme stím nechali udělat i rozvody tak chtěl dalších 5000,-Kč. Na 307sw 1.6hdi (2006, aktualně 195tis km) koupil jsem to v roce 2008 v D s 105tis km. Tohle auto je strašnej žrout peněz. Každý rok musím měnit olej po 20tis km, na zadku jsem musel udělat kotouče a vpředu už 2x měnil destičky a už sem musel koupit 2x novy sady gum. Navíc jsem měnil ještě rozvody. Na 407 1.6hdi (2007, aktualne 130tis km) koupeno 2007 nový v čr. zase destičky, rozvody, pneumatiky. na 306 1.6ben (1998, aktualne 193tis km) koupeno 2011 v D. Musel jsem opravit dráty zlomený ve dveřích, protože nešlo stahovat spolujezdcovo okno. a musím koupit zimní pneu. Já bych si už Peugeota nikdy nekoupil, jak vidíš tak se na něm všechno sere, žere to gumy a destičky. Díly jsou na to strašně drahý a o servisu nemluvě. Když potřebuješ radu tak se nemáš kam obrátit a lidi jsou strašně neochotný. ted bych si koupil jedině koncern VW nebo jak má ted strejda LandRovera, ten měnil rozvody a zlomil se mu šroub na kladku, zavolal do servisu a bleskurychle do dvou týdnů a skoro zadarmo asi 600kč mu šroub poslali. V práci máme Fobie 1.2HTP a jeste nejaky 1.2MPI, jsou to rakety jak blázen, vubec stim nemusime kazdy mesic do servisu, skoro nic to nežer a jezdi to jak dáběl, na parkovišti stím udělám Audi A8. ............ostatní si to prosím znegujte................
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 jako dělám to nerad no když už si začal jejda já nahodou šefuju skladu ND pro Mitsubishi v katalogu ND bohužel nefiguruje model FTO, je to tím že to není vůz pro Evropu. Ano díly se sehnat umí , a podle toho když objednavam nd na individualni dovoz čeká se neskutečně dlouho i na blbosti a objednavat to lze jen na jednom místě v čr pokud se bavíme o originálu. Kam že jsi to volal ?
fe-re Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 ja som mal peugeot 306 HDI, pokazil sa mi motorcek ostrekovacov..., nezniesol som to a tak som to vymenil za BMW, tam sa motorceky nekazia Bud rad za to co mas, vylad chyby a uzivaj
rgot Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Ježíšmarja chlapi, že vás to baví..představa že čučím celej den do blikající bedýnky abych odpověděl na kdejakou pičovinu..no vocud pocud..
Qcko Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 jako dělám to nerad no když už si začal jejda já nahodou šefuju skladu ND pro Mitsubishi v katalogu ND bohužel nefiguruje model FTO, je to tím že to není vůz pro Evropu. Ano díly se sehnat umí , a podle toho když objednavam nd na individualni dovoz čeká se neskutečně dlouho i na blbosti a objednavat to lze jen na jednom místě v čr pokud se bavíme o originálu. Kam že jsi to volal ? Uz ho nechaj, sak vidis ze sa straca sam v sebe
Marcel00 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 no uz to zacina byt nuda... furt dokola to iste a o tom istom, stlae ta ista platna... vlakno si myslim ze splnilo davno svoj ucel v najlepsom treba skoncit... musel som nieco napisat nech mam uz aj ja DéKáPé
Přema Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Marcel , můžeme ti nějaké příspěvky klidně ubrat abys zas měl proč kecat...:D:D:D
godzila.01 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Já se musím jen smát.... :D:D Jako čtivo je to dokonalé.... :aut
koblih69 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Hezké vlákno, chudší na obsah ( někdy i na ducha ), zato však bohaté na rozsah. Ale človek se aspoň zasměje
Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Mne sa pacia tie postupnosti Jak si sam protireci a vymysla Mozem sem dat jeho fotku Inak tu agresivitu ma asi s toho clanu, jak s chalanmi hraji hry a zhaneji spozora na webovku
oddie Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Tak jsem neodolal a ten mail si do googlu zadal taky. Nepochopím, jak někdo může být tak BLBEJ, vyblít na sebe všude možně na netu pomalu i číslo bot a pak ještě někde fňukat o zneužívání osobních údajů, když je on sám klidně vytapetuje všude. Nicméně pár věcí mě opravdu rozsekalo, např. \"svalnatá postava\" 60-64kg, nebo to, že hledá na vztah patnáctku Nechápu, nechápu tyhle xchaty a podobné stránky a lidi žijící jen tam.
Marcel00 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 vazeni uz to prehanate... kazdy si je strojcom vlastneho stastia. tak ho uz nechajte na pokoji, chalan to prepiskol, ale za to si tu z jeho osobneho zivota alebo vzhladu nebudeme robit prdel. tak sa krotte a navrhujem aby sa toto vlakno nejakym sposobom uviedlo do zabudnuteho spanku... osobnost cloveka moze byt v urcitych oblastiach hakliva tak negradujte tuto debatu, lebo pre nas je to mozno sranda ale pre niekoho to moze boliet a ublizit.... chalan je mlady, myslim ze sa poucil dost a do buducna si snad bude davat vacsi pozor... tot moj nazor...
Přema Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Taky si myslím............ včera sem psal Radkovi Hurvajzovi at to opět odemkne ale ted to zamču já.....pokud nějaké pochyby i ze stran moderátorů tak do SZ...... Ja si jen připišu že cilem bylo to aby se chlapec poučil a zamyslel se nad sebou, což myslim že se snad povedlo. Sam jsem si s nim včery vyměnil par SZ. se zamknutim souhlas. Radek Hurvajz [upravil dne 11/11/11 13:49 od Radek Hurvajz] Za me taky souhlas se zamknutim, uz se to tu zvrtava moc a Hyena uz se tu stejne asi ani neukaze.... Schreek [upravil dne 11/11/11 16:46 od Schreek]
Recommended Posts