Charlie 607 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 A v kufru po levý straně ve schránce nemáš CD-Měnič?? Je na 6CD a na rádiu si pak přepneš CD. Citovat
rckain Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Ahoj mam...ale proste me strasne stve to retro radio v kabine a kdyz cd vypalim tak jen nektery fungujou... nevim co delam spatne Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Vypalovat co nejmenší rychlostí. Vyčistit laser v měniči CD. [upravil dne 10.12.2011 20:51 od P607Olda] Citovat
rckain Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Dik za radu zkusim to.. nikdy sem ale laser necistil mohl bys me trochu nakopnout jak na to? diky Citovat
Charlie 607 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Tak jsem narazil na problém s navi. Jakmile se ochladí, náhodně nechce číst CD s mapama, minulou zimu mi to už zlobilo, přes léto funguje bezchybně a teď zas začíná zlobit. Mapy načte, chvíli funguje a pak napíše Wrong CD, please eject the CD-ROM a konec, po vypnutí klíčku a znovu nastartování je zas načte a funguje. Někdy to funguje normálně bez poruchy, někdy takhle blbne (a je jedno, jestli je tam origo CD, nebo pálené) jen jsem vypozoroval vliv teploty, v létě je to v pohodě. Setkal jste se s tím už někdo?? Citovat
rckain Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 ahoj me to zaclo psat po tydnu co jsem auto poridil. Ale nejen za tepla ale porad. V dolnich kralovicich kde chlapik nahrava cestinu mi vymenil mechaniku a rikal ze mam na par let klid. Stalo to 2500. Citovat
Charlie 607 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 No mě to dělá jen v zimě, v létě funguje perfektně. Když by to hlásilo pořád, tak je to jasný, ale takhle? Citovat
michailovic Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Zdravim, viem, ze je to mozno mimo temu, ale chcem sa spytat, ci je mozne vymenit monochromaticky (tmavne) display za farebny z rovnakeho rocnika. Mam 607mu, 2,2HDI, 2002. Citovat
jofo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Mozne je, ale je tam hodne veci co musis menit. Kablovacku, jednotku telematiky,....... A uzitok skoro ziaden okrem toho ze ti to nebude tmavnut. Citovat
Karllossos Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Ahojte ja mam ten istý problem ??? mam 607 2001 2,2 Hdi . Monochronak mi odchádza a nevidím vôbec nič . Je to hrozne a výmena za nový je ozaj za 200 Ečíek a viac . Chcem sa opýtať či sa to nedá za tu sumu zmeniť na ten farebný aj z tou navigáciou ak to kúpim od vrakača . Čo poviš na to JOFO ???? Citovat
Karllossos Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Neuvažoval by som o tom keby nebol ten monochronak taký drahý a od ruky neviem zohnať taký čo nestmavuje MNO ak by si vedel poradiť bolo by to super nejakého dobrého maníka od koho by som to kúpil prípadne to tam aj namontoval . Inak avetko šlape jedna báseň super vozenie Citovat
jofo Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 No neviem ci to do 200 euro zozeniete. Dalsia vec je ze nepoznam nikoho kto to prerabal. Podla mna to pojde, ale s neistym vysledkom. Kazdu novu vec co tam date treba prihlasovat cez diagnostiku a nedajboze ze nieco prestane komunikovat a teraz hladaj kde je problem. V kablovacke, v prihlasovani v diagnostike,..... Jedine ze by ste mali jedno auto vedla seba co to ma a prehadzovali vsetko co okolo toho uvidite. Citovat
Karllossos Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Presne trak popísalo sa o tom hodne ale nikto to nechce vyskúšať : je to dobrý nápad ale kde zohnať druhe auto na odpis z funkčnou elektronikou HECH displej rám rádio zosilňovač zoženieš ale tu káblovačku a od kadiaľ ju meniť to je oriešok ???? A ešte to nešťastné prihlasovanie do počítača Citovat
michailovic Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Mne ani nejde o samotnu navigaciu, len by som chcel mat funkcny display, cize telematika by druha ist nemusela, za predpokladu, ze velky a maly display komunikuju rovnako s BSI a radiom. Nemate nahodou niekto fotku farebneho displaya zo zadu (konektor) pripadne schemu zapojenia? Citovat
jofo Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Ten velky displej praveze komunikuje s telematikou. Displej nie je zamenitelny za ten farebny bez toho co som uz napisal. Citovat
jofo Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Displej je len zobrazovac ktory nespracovava ziadne data. Tie sa mu posielaju z tej telematiky. Citovat
Patrik Rufer Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 ahoj nemate někdo schema jak zapojit tu navigaci v kufru,ja to koupil a nějaky dobrák předemnou ji chtěl asi vytahnout a ted si nevim rady jaky dratek kam patří teda je jich tam teda dost. děkuji Citovat
Agrafik Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 Nejdříve je potřeba napsat jakou navigaci a do jakého ročníku auta apod, jinak odpověď nedostaneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.