Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem narazil na problém s navi. Jakmile se ochladí, náhodně nechce číst CD s mapama, minulou zimu mi to už zlobilo, přes léto funguje bezchybně a teď zas začíná zlobit. Mapy načte, chvíli funguje a pak napíše Wrong CD, please eject the CD-ROM a konec, po vypnutí klíčku a znovu nastartování je zas načte a funguje. Někdy to funguje normálně bez poruchy, někdy takhle blbne (a je jedno, jestli je tam origo CD, nebo pálené) jen jsem vypozoroval vliv teploty, v létě je to v pohodě. Setkal jste se s tím už někdo??

Odesláno

ahoj me to zaclo psat po tydnu co jsem auto poridil. Ale nejen za tepla ale porad. V dolnich kralovicich kde chlapik nahrava cestinu mi vymenil mechaniku a rikal ze mam na par let klid. Stalo to 2500.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahojte ja mam ten istý problem ??? mam 607 2001 2,2 Hdi . Monochronak mi odchádza a nevidím vôbec nič . Je to hrozne a výmena za nový je ozaj za 200 Ečíek a viac . Chcem sa opýtať či sa to nedá za tu sumu zmeniť na ten farebný aj z tou navigáciou ak to kúpim od vrakača . Čo poviš na to JOFO ????

Odesláno

Neuvažoval by som o tom keby nebol ten monochronak taký drahý a od ruky neviem zohnať taký čo nestmavuje MNO ak by si vedel poradiť bolo by to super nejakého dobrého maníka od koho by som to kúpil prípadne to tam aj namontoval . Inak avetko šlape jedna báseň super vozenie :roker

Odesláno

No neviem ci to do 200 euro zozeniete. Dalsia vec je ze nepoznam nikoho kto to prerabal. Podla mna to pojde, ale s neistym vysledkom. Kazdu novu vec co tam date treba prihlasovat cez diagnostiku a nedajboze ze nieco prestane komunikovat a teraz hladaj kde je problem. V kablovacke, v prihlasovani v diagnostike,.....

Jedine ze by ste mali jedno auto vedla seba co to ma a prehadzovali vsetko co okolo toho uvidite.

Odesláno

Presne trak popísalo sa o tom hodne ale nikto to nechce vyskúšať : je to dobrý nápad ale kde zohnať druhe auto na odpis z funkčnou elektronikou HECH displej rám rádio zosilňovač zoženieš ale tu káblovačku a od kadiaľ ju meniť to je oriešok ???? A ešte to nešťastné prihlasovanie do počítača

Odesláno

Mne ani nejde o samotnu navigaciu, len by som chcel mat funkcny display, cize telematika by druha ist nemusela, za predpokladu, ze velky a maly display komunikuju rovnako s BSI a radiom.

Nemate nahodou niekto fotku farebneho displaya zo zadu (konektor) pripadne schemu zapojenia?

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj nemate někdo schema jak zapojit tu navigaci v kufru,ja to koupil a nějaky dobrák předemnou ji chtěl asi vytahnout a ted si nevim rady jaky dratek kam patří teda je jich tam teda dost. děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...