Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ahojte, dal jsem auto do servisu a vratilo se mi takto osvetleno, nechapu a nevim, jak to mam nastavit zpet. Zaroven to po me hned po nastartovani chtelo vsechno znova nastavit :/ nebo vam PP sviti takhle standardne, a ja bych to uz nemel pit [upravil dne 1/11/2011 10:30 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 nastaveny parametry mam, ale divim se, ze to sviti oranzove a klima je tmava Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 do kolika budes na Novodvorsky? Mohl bych ti to pres diag zmenit, je to jen prekonfigurovany styl zobrazovani, nastavili ti tam inverzni, ale netusim, jak se jim to povedlo Jinak pres obycejne uzivatelske nastavovaci menu to nejde, jedine kabel Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 dneska nonstop mel jsem vyhorely nejaky dve kurvitka u sahary a klimy a vvelkou pojistku, tak se v tom odborne hrabali [upravil dne 1/11/2011 11:34 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ve dne dobry, ale nechci to videt v noci Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ok, pojedu navecer ke Svejkovi nakonfigurovat mu cipy immo, tak pojedu kolem, brnknu ti a prenastavime Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 dekuji Ferrymu za servisni zasah, pri kterem jsem zjistil, ze to co v servise vymenili, bylo na dve veci. Ventilator se netoci, a klima taky nejede..... no tak uvidime. Zadni tycky meli taky vymenit, a nic, takze fakt parada..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.