Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo na prodej krycí plech motoru pro P206 1.1 ? Frantíci ho tam standartně nemontují. Je to pro budoucího člena Peugeot Clubu :D

U Peugeotu stojí ten plech cca 4200,-

[Editován dne 30/3/05 Driver]

Odesláno

Ja ho shanel na 306, neni to problem ve znackovem servisu, ale je to dost brutalni palka, tusim, ze to bylo asi 6t, coz jsem zavrhl. Na vrakaci taky nebyl.

Tak jsem to vyresil hlinikovym plechem zhruba vytvarovanym do potrebneho tvaru. Vzhledove nic moc, ale kdo se diva na auto ze spodu, ze :D a ucel to plni

Odesláno

Taky uvažuju že bych si to udělal na tu mou 406 , ale musím najít nějaký obrázek s rozměry, mám takovou tuchu, že už se to tady někde rozebíralo, tak budu hledat.

:(

Odesláno

Nechcete to nekdo rozjet maloseriove?

Treba by se pak v servisech divili, co to tam mate, kdyz jste posledne prijeli s nudnym originalnim ?

Navic, plech se lepe natira nez plast - prece nebudete mit trapnej originalne natrenej podvozek ? :P

A konecne, muzete to treba prodavat pres E-shop :D

Odesláno

Taky o tom dost uvažuju. Udělat si to z nerez plechu by pro mne nebyl problém. Jen bych potřeboval nějaký výkres, podle katalogu je ten kryt na TD ze dvou kusů a je tam jakoby kapsa na nasávání vzduchu (alespoň to tak vypadá). Nemáte ten kryt někdo (P306 TD)? Stačilo by to nafotit a trochu poměřit.

Odesláno

Jak jsem to tak scháněl, tak zřejmě na tohle druhovýroba nebude. Akorát v Elitu mi nabídli plast ze tří dílů a vyšlo to asi na 3500,- což je pořád ještě celkem dost. Na vrakáčích jsem taky zatím neuspěl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...