Jani!i Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Ahoooj ráda bych Vám představila Stýýva =) - r.v 2004 - 1.1. i - 44kw - sice to není žádnej silák ale já jsem spokojená =) - najeto 82 000km - jsem druhá majitelka Citovat
Frozz Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 No zdravím dalšího \"ústečáka\" a vítám v klubu :papa:papa [upravil dne 30/10/11 16:56 od Frozz] Citovat
Jani!i Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 No zdravím dalšího \"ústečáka\" :papa:papa ahoj =) bohužel jen Stýýv je zatim ještě ustečák, zanedlouho bude stát na Libereckých značkách =) Citovat
ChouLu Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Vítej v klubu hezký autíčko akorát bych ještě dal do laku lišty a nárazníky Citovat
safi1 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Pekna zachovala 206 paci sa mi...Nechal by som ju tak len dake kolieska na leto [upravil dne 31/10/11 09:38 od safi1] Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Ahoj, zdravim v klubu:papa At ti auti slouzi co nejdyl:super Jedine, co se mi moc nelibi. Odkud to auto asi pochazi... AAA auto [upravil dne 1/11/11 06:48 od thoy_GTi 6] Citovat
Paavloss Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Ahoj, zdravim v klubu:papa At ti auti slouzi co nejdyl:super Jedine, co se mi moc nelibi. Odkud to auto asi pochazi... AAA auto [upravil dne 1/11/11 06:48 od thoy_GTi 6] Co je špatného na AAA? už jsem slyšel více názorů typu ježižii...ale konkretni zkušenosti jsou jaké? Citovat
oni Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 myslel jsem ze s k tmou vyjadrovat nebudu, ale neda mi to. nechtel jsem kvuli tomu aby nova clenka s novem auti nemela spatne svedomi, ale v pokecu je clanek o 306 combi a AAA, muj kamarad si tam ted koupil octavii RS a sere se mu kde muze a uz je nestastnej, dalsi vec, nedavno jsem tam chtel kupovat auto a inzerat vubec nesedel, jeden zdejsi clen, by nam rekl vice, pracoval tam, dalsi zkusenost, soused prodaval auto, volali AAA ze ho vemou, je pravda,ze cenu dali peknou na vykup,ale inzerat pak vubec nesedel, kilometry, rok, serviska atd. takze ani nahodou.. Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Ahoj, zdravim v klubu:papa At ti auti slouzi co nejdyl:super Jedine, co se mi moc nelibi. Odkud to auto asi pochazi... AAA auto [upravil dne 1/11/11 06:48 od thoy_GTi 6] Co je špatného na AAA? už jsem slyšel více názorů typu ježižii...ale konkretni zkušenosti jsou jaké? Mel jsem tam dost znamejch, co tam pracovaly... Od staceni km po smelu vseho druho, tak to je AAA Abych je jen nepomlouval, tak vobcas se tam nakej ten peknej kousek nasel, ale vetsinou nekomu z áček a okoli Auto bych si tam koupil jedine, kdyz by tam pracoval nakej znamej... Citovat
Fredino Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 mam pazuta z AAA a som spokojny uz pomalicky rok,zatial bez problemov takze 100 ludi 100 nazorov Citovat
Šalda Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 To jsou zase keci o AAA:bojim Ve všech bazarech dělají to stejný, osobně mám též z AAA a vše bylo v pořádku, a co ode mě brali auto jako protiúčet tak stav km a podobný věci nechali, to stejný i 2 kolegové z práce;) Jde prostě jen o to narazit na dobrej kousek a nenechat se oblbnout těma prodavačskýma kecama:) Jinak pěkná Peugeotí rodinka;) [upravil dne 1/11/11 21:07 od Šalda] Citovat
koblih69 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Osobní zkušenost je, že moji bývalou Vectričku přetočili o 70 tis. ještě týž den... jinak moje 406 je taky z Áček a ten prodejce byl velmi seriózní, kompletně mi ukázal interní záznamy s poznámkami, nic nezastíral, prohlídku jsem si mohl udělat jakou chci, nabídl mi kontrolu na diag... v autě chyběla rezerva což jsem ihned reklamoval, přinesli mi jinou, ještě týž den jsem zjistil, že jiný počet děr. Reklamaci zamítli, ale stranou mi řekli, že když podepíšu papír, že se zamítnutím souhlasím tak mi dají zítra jinou a dostal jsem nově koupený disk s novou pneu. Takže tak. Ať si udělá každej názor sám... ale iluze, že je to někde jinde nějak zásadně jiný... Citovat
Paavloss Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 no diskuze se koukám na téma AAA pěkně rozvíjí....tak uvidíme...přikláněl bych se k názoru že žádnej bazar v tomhle nebude svatej a spíše půjde už o to jaký štěstí bude na typu auta už z výroby Citovat
pyrone Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 auticko pekne, nech sluzi a kto bol predajca sa mozes uplne vykaslat Citovat
DanHal Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 v AAA jsme si podle inzerátu nechali dovézt z Hradce do Plzně dost pěknou a zachovalou fabii, složili zálohu 2000,- , auto dovezli, bylo poškrábaný, motor jako by byl těsně před rozpadem, spojka prokluzovala, nebrzdilo to, atd... nepamatuju si už přesně rok, ale myslím že to bylo 1997 a chtěli za to 70 000,- ...a když jsme teda řekli že ne, a ať nám vrátí zálohu, čekali jsme na ní dvě hodiny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.