buckod Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 zdravim, mam peugeot 407 a pred 3 dny mi zacal signalizovat filtr pevných částic REGENERACE naléhavé malo jsem jezdil a kdyz tak jen po meste proto jsem vcera projel auto po dalnici asi 20km ale stale mi signalizuje stejnou chybu. vozidlo se chova uplne normalne. chtel bych se zeptat jestli mohu dal jezdit nebo jestli je nutne vyhledat servis a popripade kolik mohu zhruba najezdit ceka me dlouha cesta proto se ptam jestli je treba resit to hned nebo staci az se vratim. Citovat
Přema Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Na dlouhou cestu určitě ne.......jak se ucpe tak je konec....splodiny z výfuku nemají jít jak ven ........ Citovat
buckod Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 Muzete mi jeste poradit co delat. byl jsem ve dvou servisech kde mi rekli, ze tuto regeneraci provadi jen autorizovane servisy proto jsem zajel do peugeotu a tam mi rekli, ze auto musi prvni napojit na diagnostiku coz stoji 39euro a potom mi reknou co je vlastne chyba a kolik to bude stat.Mi se nechce vyhazovat 39 euro za diagnostiku, aby mi potom rekli, ze musim koupit novy fap proto se chci zeptat zda nebude lepsi koupit novy fap rovnou a nechat si ho namontovat v jinem nez peupeot servisu. Citovat
Přema Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Je to klasický postup.....Dia je určitě vhodná......diu dělám i já a ne za 39 eur. a taky se dá ten FAP nechat úplně odstranit aby už nezlobil...... [upravil dne 27-10-11 10:59 od Přema] Citovat
Ota Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 mám jen informační dotaz, když vy NAFŤÁCI odstraníte FAP filtr, projde pak takové auto legálně emisema? Citovat
Přema Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Ano , pořád to bude Euro 4...... emise s Fapem nemají nic společného......FAP chytá jen pevné částice (saze) nezlepšuje emise co se měří........ Citovat
Agrafik Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 buckod: jak rozchodím komp, tak ti to klidně na DIA sjedu. Citovat
wojtěch Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 v kterém peugeotu jsi byl že ti řekli za dia 39eur? nejlepší budeš mít ho nechat úplně odstranit.. Citovat
buckod Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 dik za nabidky, ale problem je, ze ted jsem ve francii a byl jsem v autorizovanem servise peugeot tady, proto ta cena tak vysoka za diagnostiku. proto se ted rozhoduji jestli to zkusit a absolvovat tu cestu do ceska nebo jestli to nechat opravit tady. Citovat
Přema Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 No cena.....u nás tady v opavě si berou za dia 1776,- Kč , takže na Francii je to ještě velmi gut.......cesty do čr bych se hodně bál........ale nevím co s tím přesně je..... Citovat
buckod Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 a co by se mohlo stat v nejhorsim pripade, kdybych tu cestu absolvoval? Citovat
straki007 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Auto ti jezdi normalne??? S vykonem?? Citovat
buckod Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 prave, ze jezdi uplne normalne. od te doby co mi to zacalo svitit jsem najel asi 200km a uplne v pohode Citovat
sittrs Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 zdravim...kde najlacnejsie odstrania FAB FILTER...dakujem ...sittrs@gmail.com Citovat
bubakkaja Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 zdravim...kde najlacnejsie odstrania FAB FILTER...dakujem ...sittrs@gmail.com Fab je vlozka do zamku dveri. Fap ti odstrani treba Straki odsud z fora.Jezdi po cele republice i Sk. Citovat
zbynek..s Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Zdravím pánové, jelikož mám taky problém s hláškou \"Depollution system faulty\" čili FAP. Ale jak pročítám forum, atd. co se dá, tak všichni co mají problém tak mají diesla. Ale já mám benzin. Tak mě to právě znervoznuje/překvapuje Zvažuji jestli by nebylo vhodnější odstranit a mít od toho nadobro pokoj. Nebo zkusit natankovat 98 a držet to v otáčkách, aby se to propálilo. Díky moc za návrhy Zbyňa Citovat
DanculD Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Ak mas benzin tak na 1000000000% nemas ziadny FAP. Depollution system faulty je vseobecna hlaska, takze odporucam diagnostiku. Ale FAP nemas urcite, za to dam ruku do ohna. Citovat
Dančák Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 U benzinu FAP nemáš!!!! FAP je filtr pevných částic výfukových plynů a používá se u dieselu.....u benzinu jsou katalyzátory, pokud ti to hlásí chybu a svítí ti kontrolka motoru tak to dej na diagnostiku a budeš vědět co to dělá a na co se máš zaměřit, je to všeobecná hláška závady motoru a podle tohoto ti nikdo neřekne co to přesně je! Citovat
zbynek..s Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Díky za info, právě mě bylo divné, že všichni mluví o dieslu. Taková blbá otázka na tu diagnostiku je asi lepší Pežot servis, že. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.