Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz na znalce 106stek. Chtěl bych vědět, zda měly všechny 106 přední stabilizátor (taková ta kroucená tyč, který vede od jednoho ramena kolem kastle k druhému), nebo jestli starší či méně vybavené 106 ho neměly? :myslim

Odesláno

hele 106tka ma dva typy predniho stabiku, bud ten jednoduchej prisroubovanej pres ty silentbloky k ramenum a nebo podobnej jako u 406 a s tlumicema spojenej tyckama, jako ma 406 (mozna dokonce stejne tycky jako u starsi 406)

Odesláno

Aha, tak já znám akorát tu verzi s tou tyčí:myslim Jde o to, že mamky 106 tam nemá nic. Prostě jen ramena a tlumiče:aut A jak to bouchá, tak řeším, co a jak. Ještě jsem koukal do SB a když nezadám VINko, tak to vypadá, že se asi opravdu dělaly i verze bez stabiku:myslim

post-2095-14109620371775_thumb.jpg

[upravil dne 25.10.11 14:06 od MJSytic]

Odesláno

jj v SB jsem taky zahlidl ze u vybavy stupen 1 a 1+ je to uplne bez stabilizatoru, takze mozny to je :) koneckoncu u francouzu je mozny uplne vsechno :aut

Odesláno

kulovy cepy, cepy zaveseni ramene, horni ulozeni ( na to jsme prece sahali a mlelo se) muzou to byt koneckoncu i ty tlumice, sly docela dost zlehka a bez odporu

Odesláno

Tak problém asi nalezen. Koukal na to mekánik (nebyl jsem u toho) a říkal, že je poškozený kulový čep a silentblok na rameni má vůli. Vše na levé straně. Jestli jsem dobře pochopil popis, tak by to měly být tyhle díly - viz obr.

Tak a teď prosím o radu/poradu, dá se to vyměnit doma \"na heveru\"?:aut Popř. jaký je postup?:myslim

loki: Díky, ale asi budeme dávat díly nový, pokud budou k sehnání v nějaký rozumný cenový hladině ;)

post-2095-14109620481694_thumb.jpg

[upravil dne 31.10.11 14:57 od MJSytic]

Odesláno

jj delal jsem to u svy 106 taky, klasicka zavada, ramena jsem mel od Davida, mozna by se daly ty moje stary repasnout, ale nevim, jestli jde vylisovat kulovej cep, ty pouzdra by mely jit. Da se to v garazi na kozickach, nejvetsi vos..r je asi vyndat cep z tehlice, ty srouby toho velkyho silentbloku se povolujou uvnitr kabiny, nekde pod kobercem u pedalu spojky nebo tam nekde pobliz

Odesláno

Ahoj ,když budes kupovat nové tak tě v kelly i po slevě 35% bude stát 1700kč-Moog,nebo 1265kč-starline(nedoporučuji nic to nevydrží),levé ramena mám doma 3ks a můzu ti ho nechat za 600 kč-original(čep i oba silembloky v pořádku)

Odesláno

Aha, takže ten čep je je jako natvrdo v tom rameni? To je docela komplikace :(

JJ, o tom povolení pod kobercem jsem něco slyšel tenkrát, když to měnili Verče :myslim Ach jo, proč to nejde normálně vyměnit... Začínají mě ti Frantíci pěkně točit :bacha

loki: Nový rameno se určo kupovat nebude - mamka do toho nechce vrážet víc, než je nutný. Doslova říká, že pokud to nehrozí upadnutím, tak bude jezdit. Zkusím s ní probrat alternativy a uvidíme ;)

[upravil dne 1.11.11 08:27 od MJSytic]

Odesláno

neni to tak hrozný jak to vypadá, čep jde vylisovat, dělali jsme to doma, ale předpokládám že doma asi nemáš hydraulickej lis, takže jedině k nákýmu známýmu automechanikoj přinýst ramena a nový čepy...

Odesláno

Tak když se to podařilo pár lidem dostat ven, tak to jít musí :super

Lis doma teda opravdu nemáme :aut Ale zkusíme to rameno vyndat a ten čep dostat ven. Když to nepůjde, tak se to vezme někam, kde si s tím poradí :myslim

Odesláno

V kalendáři se hlavně podívej, kdy že přijedeš na tu červenou 106 :aut:D

A ty víš, jaký tam má být? Nebo to je vše stejný? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...