Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Diody tam nie su, takisto ziadne upravy. Viete mi povedat, ci sa signalizuju aj predne svetla, svetla v interieri, alebo len zadne, prip. bocne?

Aby som cca vedel, kde hladat problem.

Odesláno

Na 407-mách to zahlási aj keď sú žiarovky v poriadku a v tom prípade to býva porucha na kontaktoch v zásuvke zadného svetla (Marcel ti už písal že prečistiť kontakty).

Guest mischko11
Odesláno
Sidelamp sú parkovačky.

aaano side lamp su parkovacky skus kazdu vytiahnut a urcite si vsimnes ktora je chybna,mal som ten isty problem ziarovka svietila no vypisovalo to chybu,potom som kukol parkovacky a jedna bola kusocek cirnejsia ale svietila :papa

Odesláno

Ahoj. Měl jsem podobný problém. Nakonec jsem zjistil,že mi to dělala zásuvka tažného zařízení,jak netěsnila tak tam tekla voda a problém byl na světě. Jestli máš tažný tak to zkontroluj:papa

Odesláno

Tak, nakoniec, ako tu, niektori pisali, omrkol som vsetke svetla a bola to prava predna parkovacka, ktora nesvietila.

Zaujimave je, ze parkovacku hlasilo, ale ked nesvietilo lave predne svetlo tak toto nehlasilo :).

Vdaka za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...