Domino_B Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Zdravim Vas, v aute mi vypisuje sidelamp faulty. Skontroloval som ziarovky, vsetky svietia. Neviete, kde moze byt problem? [upravil dne 1/11/11 12:39 od Domino_B] Citovat
Domino_B Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 Diody tam nie su, takisto ziadne upravy. Viete mi povedat, ci sa signalizuju aj predne svetla, svetla v interieri, alebo len zadne, prip. bocne? Aby som cca vedel, kde hladat problem. Citovat
pipistrel Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 predne urcite nesignalizuje. uz som mal vypalene obe a nic mi neukazovalo. zadne a smerovky neviem tie som este nemal vypalene Citovat
Judes Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Na 407-mách to zahlási aj keď sú žiarovky v poriadku a v tom prípade to býva porucha na kontaktoch v zásuvke zadného svetla (Marcel ti už písal že prečistiť kontakty). Citovat
pipistrel Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 este som sa niekde docital ze to moze byt ziarovka osvetlenia znacky. tak skus pozriet Citovat
Guest mischko11 Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Sidelamp sú parkovačky. aaano side lamp su parkovacky skus kazdu vytiahnut a urcite si vsimnes ktora je chybna,mal som ten isty problem ziarovka svietila no vypisovalo to chybu,potom som kukol parkovacky a jedna bola kusocek cirnejsia ale svietila Citovat
Cinicman Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Nám toto píše len keď hooodne zaprší alebo vyleziem s 207mou z umývarky... holt Peugeot-kvalita tesnosti... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 mne ho umyva jesenny dazd... (to auto myslim ) Citovat
bob cv Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Ahoj. Měl jsem podobný problém. Nakonec jsem zjistil,že mi to dělala zásuvka tažného zařízení,jak netěsnila tak tam tekla voda a problém byl na světě. Jestli máš tažný tak to zkontroluj:papa Citovat
Domino_B Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Tak, nakoniec, ako tu, niektori pisali, omrkol som vsetke svetla a bola to prava predna parkovacka, ktora nesvietila. Zaujimave je, ze parkovacku hlasilo, ale ked nesvietilo lave predne svetlo tak toto nehlasilo . Vdaka za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.