Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak Vy,ale jási koupúil v akci v Tescu v PV levné stěrače zn nwn,ale stáli asi 3/4 pův.ceny.Na mou tehdejší 405ale ta na cestě domů klekla,tak jsem je asi rok používal na služebním Tranzitu,nyní je již dva roky mám na Xantii,jeden na předním a druhý na zadním skle (pravý je na xantě kratší),jen jsem si na jaře dal práci a vyměnil gumičky-úplně super,oproti klasickým raménkům.Ty jsem měnil celé min. 1xza 2 roky a z toho 1x ročně jen gumičky.

Odesláno

Ono je možná lepší místo toho kolik let vydrží psát kolik km, Já udělám za půl roku cca 20 tis. což se samozřejmě podepíše i na opotřebení spotřebáku jako jsou stěrače.

Odesláno

Zdravim mam na aute bezraminkove BOSCH a ten delsi docela problem.

Nechce se mu stirat predevsim kdyz jede zpatky dolu.

Sice to neni v zornem pol ale i tak smutne vuci cene.

A to se jeste muselo prihnout raminko a promaznout \"pantik\".

No a jinak klasika bud se to prihnulo moc a delalo to bordel a nebo malo ted je to v kompromisu tak si to snad sedne a bude klid.

Jinak jedinny prinos ze neni areodinamicky hluk kdyz stiraji coz i klasickych byl problem predevsim v desti kdy se jelo treba 1-2hod.

Odesláno

Pridám aj ja svoju skúsenosť s BOSCH Aerotwin. Na auto som ich dal pred 5 mesiacmi a na nové čelné sklo. Dva mesiace ok, potom začali robiť šmuhy, ale stierajú ticho. Za tu cenu 40e asi malá životnosť a to ani zima nebola!!! Pred tyždňom som kúpil obyčajnú gumičku za 0,7e a skúsil som ju vymeniť v tom menšom stierači a čuduj sa svete-stiera ako nový. Takže moje riešenie bude nabudúce také, že kúpim lacné stieracie lišty a budem v nich meniť iba gumičky, na zimu dám grafitové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...