Fieldy-cz Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Já mam na autě, tušim že značku Lucas. Jsou tam půl roku a taky docela spokojenost. A cena byla 300 Kč za oba. Citovat
dýzl Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Nevím jak Vy,ale jási koupúil v akci v Tescu v PV levné stěrače zn nwn,ale stáli asi 3/4 pův.ceny.Na mou tehdejší 405ale ta na cestě domů klekla,tak jsem je asi rok používal na služebním Tranzitu,nyní je již dva roky mám na Xantii,jeden na předním a druhý na zadním skle (pravý je na xantě kratší),jen jsem si na jaře dal práci a vyměnil gumičky-úplně super,oproti klasickým raménkům.Ty jsem měnil celé min. 1xza 2 roky a z toho 1x ročně jen gumičky. Citovat
koblih69 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Ono je možná lepší místo toho kolik let vydrží psát kolik km, Já udělám za půl roku cca 20 tis. což se samozřejmě podepíše i na opotřebení spotřebáku jako jsou stěrače. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 koblih69:máš pravdu,někomu vydrží i 10 let,když najede ročně 1000Km:D:D Citovat
Lihous Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Zdravim mam na aute bezraminkove BOSCH a ten delsi docela problem. Nechce se mu stirat predevsim kdyz jede zpatky dolu. Sice to neni v zornem pol ale i tak smutne vuci cene. A to se jeste muselo prihnout raminko a promaznout \"pantik\". No a jinak klasika bud se to prihnulo moc a delalo to bordel a nebo malo ted je to v kompromisu tak si to snad sedne a bude klid. Jinak jedinny prinos ze neni areodinamicky hluk kdyz stiraji coz i klasickych byl problem predevsim v desti kdy se jelo treba 1-2hod. Citovat
majo30 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Pridám aj ja svoju skúsenosť s BOSCH Aerotwin. Na auto som ich dal pred 5 mesiacmi a na nové čelné sklo. Dva mesiace ok, potom začali robiť šmuhy, ale stierajú ticho. Za tu cenu 40e asi malá životnosť a to ani zima nebola!!! Pred tyždňom som kúpil obyčajnú gumičku za 0,7e a skúsil som ju vymeniť v tom menšom stierači a čuduj sa svete-stiera ako nový. Takže moje riešenie bude nabudúce také, že kúpim lacné stieracie lišty a budem v nich meniť iba gumičky, na zimu dám grafitové. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.