ceee Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Dneska jsem si vsimnul docela zvlastni veci. Jak se ochladilo a prsi, z predni kapoty se regulerne kouri. Cele leto jsem jezdil bez problemu, s teplotou nikdy problem nebyl... Rucicka se drzi na 90 stupnich. V chladicim systemu je nalita modra chladici kapalina, v nadrzce ji je tak jak ma byt. Mate s tím někdo zkušenost? Myslim si osobne, ze motor ohreje zevnitr plech a tradá, ale ještě jsem se s tím u zadnyho auta nesetkal. Citovat
c.WO.k Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 no jas,tak jak je všechno kolem motoru ohřátý,tak se voda odpařuje,já si toho vždycky taky všimnu na křižovatce respektive tak si to myslim, fyzice moc nerozumím Citovat
gronholmm Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 ceee - mám sice jen favorita, ale dělá mi to taky - normálně se mi vypařuje voda z kapoty kterou roztopí motor - taky může pršet jak chce, ale je suchá Citovat
ceee Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Tak mě to zaskočilo, třeba u debilní fabie jsem tohle v životě nezpozoroval. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 zrejme nemas tapacir pod kapotou motora... niektore auta ktore ten tapec maju tak to vlastne sluzi ako tepelna ako i zvukova izolacia... takze to teplo to nahreje ako panvicu na ktoru staci hodit volske oko a hned sa na krizovatke mozes najest [upravil dne 19/10/11 13:38 od Marcel00] Citovat
ceee Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Jóó, to máš ale pravdu. Ten tam není a tím pádem to bude asi vono Citovat
ceee Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Jóó, to máš ale pravdu. Ten tam není a tím pádem to bude asi vono Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 je neuvěřitelné, co se tu někdy řeší... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 ozzy: někdo má hold strach o vůz a nenapadají ho základy fyziky. Ono je lepší se zeptat a nejezdit se strachem. Citovat
ceee Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Tak mě základy fyziky napadají, nejsem zase až takovej idiot. Spíš mě to hodně překvapilo. Jezdil sem už s docela dost autama, jak v práci tak v normální životě. Počínaje od takovejch střepů jako je Renault 5. A nikdy se mi tohle nestalo. Ani u toho shnilýho renaultu, se kterym sem 12 hodin denne ve snehu nebo desti rozvazel pizzu. Citovat
Cinicman Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Tak ja napríklad tiež nemám tapacir pod kapotou a nikdy sa mi z nej neparilo... Ani si nespomínam, že by som to na niektorom aute (a že mi ich pod rukami prešlo) spozoroval... Raz sa mi ale na 206ke spod kapoty parilo - keď sa mi vyvliekla hadička na ostrekovače z Tčka a ostrekoval som si motor... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.