Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si vsimnul docela zvlastni veci. Jak se ochladilo a prsi, z predni kapoty se regulerne kouri. Cele leto jsem jezdil bez problemu, s teplotou nikdy problem nebyl... Rucicka se drzi na 90 stupnich. V chladicim systemu je nalita modra chladici kapalina, v nadrzce ji je tak jak ma byt.

Mate s tím někdo zkušenost? Myslim si osobne, ze motor ohreje zevnitr plech a tradá, ale ještě jsem se s tím u zadnyho auta nesetkal.

Odesláno

no jas,tak jak je všechno kolem motoru ohřátý,tak se voda odpařuje,já si toho vždycky taky všimnu na křižovatce ;) respektive tak si to myslim, fyzice moc nerozumím :D

Odesláno

zrejme nemas tapacir pod kapotou motora... niektore auta ktore ten tapec maju tak to vlastne sluzi ako tepelna ako i zvukova izolacia... takze to teplo to nahreje ako panvicu na ktoru staci hodit volske oko a hned sa na krizovatke mozes najest :D

[upravil dne 19/10/11 13:38 od Marcel00]

Odesláno

Tak mě základy fyziky napadají, nejsem zase až takovej idiot. Spíš mě to hodně překvapilo. Jezdil sem už s docela dost autama, jak v práci tak v normální životě. Počínaje od takovejch střepů jako je Renault 5. A nikdy se mi tohle nestalo. Ani u toho shnilýho renaultu, se kterym sem 12 hodin denne ve snehu nebo desti rozvazel pizzu. :myslim

Odesláno

Tak ja napríklad tiež nemám tapacir pod kapotou a nikdy sa mi z nej neparilo...

Ani si nespomínam, že by som to na niektorom aute (a že mi ich pod rukami prešlo) spozoroval... :myslim

Raz sa mi ale na 206ke spod kapoty parilo - keď sa mi vyvliekla hadička na ostrekovače z Tčka a ostrekoval som si motor... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...