Vítek1 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 jasne vim myslel jsem to ze srandy je to na protektory nakladaku Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 obecne si myslim, ze 4mm je picovina, proc je to jen v cechach, proc to neni jinde? Ze by lobbing? Je to blbost, guma na lede nebo namraze ti nebude reagovat ani jestli ma 2 nebo 7 mm, Michale prober se. Reagovat to muze maximalne na snehu, ale ne na ledu...................... Z toho to jsi napsal je vidět, že vůbec nechápeš jak to funguje, ale to nevadí, nikdo nemůže bejt \"Einstein\" ve všech oborech 1) i na tom ledu, když se guma točí, vzhledem k tomu, že třením vzniká teplo (a pohyb auta je možný právě jen díky tomu tření), vzniká mezi gumou a ledem tenoučká vrstvička vody, kterou je potřeba někam odvést, btw. máš pocit, že když pojedeš po čistém ledu, že bude podběh auta suchý? 2) lamely ve figurách na nové pneumatice se při záběru mírně rozevírají a tím tvoří \"pilku\" a podstatně zlepšují záběr gumy 3) stará zimní pneumatika, zejména zimní pneumatika ježděná v létě, je několikrát přehřátá a tedy ztvrdlá = sice přestane ubývat, ale na vodě se chová jako kousek plastu - nebrzdí, tedy se chová jako čínská guma PS: Čí lobbing, gumařů? Haha... nesmíš se tolik koukat na TV Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 a co na letnich 2mm na vode???? Nerikam, ze mam gumy 2 mm, sere me ta logika..... Letní s 2mm vzorku na vodě jsou úplně stejně na houby jako zimní se 3mm. To není otázka logiky, ale fyziky, resp. hydrodynamiky. Podle mě by bylo ideální, kdyby byly zákonem daný (když to holt většině nedá selskej rozum) 4mm na zimu a 3mm na léto. Citovat
Vítek1 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 no ale kdyz to tady tak hezky vesvetlujes tak me vysvetli proc muzu legalne jezdit na letnich cinanech i kdyz bude 1m snehu? Edit: a jeste jedna vec proc jsou na pneu ty kontroli vzorku na 2mm [upravil dne 19/10/11 21:53 od Vítek1] Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Protože zákonodárci se asi snažili nastavit nějakou normu jak se pozná zimní guma a zvolili označení M+S. Pokud jsou Číňani schopný to vylisovat i na letní pneumatiku, je jen otázka uživatele, jestli se mu vyplatí si hrát na chytrolína a na takový gumě jezdit, nebo jestli si radši koupí pořádný gumy. Myslíš značky TWI (Tread Wear Indicator)? To je technologický značení min.hloubky, kdy už pneumatika není schopná bezpečně plnit všechny svoje funkce. Tím může být myšleno třeba i to, že nedokáže správně odvádět teplo a může se přehřívat a díky tomu třeba nedodržet LI/SI parametry (rychlostní a váhové zatížení), apod. [upravil dne 19/10/11 22:06 od MichalTalbot] Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Moc nechápu, proč tak děsně řešíte, na čem jezdí soused nebo někdo jinej. To si tím omlouváte, proč vy taky nebudete mít pořádný gumy? Takhle sráčsky si to fakt omlouvat nemusíte, vypadá to dost směšně. Já si gumy pořizuju pro sebe, ne pro souseda, nebo pro policajta, nebo proto, abych ochcal vyhlášku, pořizuju si je proto, aby pokud možno co nejlépe fungovaly a já si na nich zbytečně nerozbil držku kvůli \"ušetřeným\" pár litrům. A že se rozdíl mezi jednotlivýma gumama zatraceně pozná i u tak klidného a rozvážného řidiče jako jsem já už mám vyzkoušeno dávno, dost nechápu ty, co rádi jezdí \"ostře\", že jezdí na šlupkách nebo na mizerném vzorku. Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 ...dost nechápu ty, co rádi jezdí \"ostře\", že jezdí na šlupkách nebo na mizerném vzorku. Protože přece právě \"oni to mají nejvíc v ruce\" Citovat
Vítek1 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 jo takze tihle zakonodarci vi ze 4mm je minimum a M+S je zimni ale nejsou si schopni zjistit ze asie tak oznacuje gumy bezne proste je to jak u blbejch! ano TWI jsem myslel proc je na 2mm kdyz u 3 uz jsou nanic Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 a co na letnich 2mm na vode???? Nerikam, ze mam gumy 2 mm, sere me ta logika..... Letní s 2mm vzorku na vodě jsou úplně stejně na houby jako zimní se 3mm. To není otázka logiky, ale fyziky, resp. hydrodynamiky. Podle mě by bylo ideální, kdyby byly zákonem daný (když to holt většině nedá selskej rozum) 4mm na zimu a 3mm na léto. jsi teoretik, dostal jsi nekdy smyk???? natoz rizeny smyk??? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 opet rikam, ze nejezdim na sliky, ale nevidim jediny duvod, proc vyhodit gumu s 50% vzorkem........... Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Myslíš když jsem jezdil závody do vrchu, nebo okruhy? Nebo když jsem vyhrával závody v motokárách v Sosnový? Nebo když jsem jezdil okruhy na motorce? 1:58 v Mostě se sériovou \"šestkou\" a 2:04 s autem bez turba - to jsou podle Tebe dobrý časy na teoretika nebo špatný časy? Promiň, přes ručku jsem jezdil v době, kdy Tvoje 406ka ještě nebyla ani ve stavu plechu v tabulích... To že znám i tu teorii, neznamená, že znám pouze tu teorii Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Co myslíš, setkala se tahle pneumatika se smykem? [upravil dne 19/10/11 22:23 od MichalTalbot] Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Nechci tady vyvolávat nějaký negativní emoce, akorát prostě pořád nerozumím tomu, proč někdo nechápe, že na některejch věcech se prostě nemá šetřit Citovat
punkac Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 .... nebo chudák, kterej musí počkat až mu dá šéf na gumy , ..... [upravil dne 19/10/11 20:19 od MichalTalbot] Jsem u tebe chudák ještě s blicím smajlíkem? Živím se poctivě a holt jsem měl i jiné výdaje a nevyšlo mi to, abych si mohl koupit kvalitní gumy v předstihu. Zkus makat v severočeským kraji za trošku slušnejch podmínek, aby sis mohl z platu kupovat všechno, co tě napadne. Aneb z Prahy se to kecá, viď? (ber to jako reakci na toho chudáka) Na protekory nebo nějaké m r d k y mám hned. Co myslíš, je lepší koupit tohle nebo počkat na lepší? Já si prostě myslím, že v průměru ty dvě desetiny milimetru, co mi chybějí, to nepodělaj, obzvláště v listopadu.... Těch pár desetin milimetru bylo to, na co jsem se zpočátku ptal, né jestli jezdit na letních nebo hodně sjetejch v zimě. Citovat
wojtěch Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 jak je to s celoroční gumou Goodyear Vector EV-2 může se s ní v zimě? má to označení?? Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 punkac: Dobře, za tohle se omlouvám. Ale ono je taky dost lidí, kteří \"nemají\" na pořádný gumy, kvalitní boty ve kterých se jim nebudou potit nohy, na kvalitní jídlo, apod. a přitom vyhazují peníze za \"výhodné\" nákupy, za poslední model mobilu na splátky a pak jim prostě nezbývá... a to považuju za hloupé. Ovšem Tebe neznám, nevím v jaké jsi konkrétně situaci a proto se Ti ještě jednou omlouvám, bereš? [upravil dne 19/10/11 23:14 od MichalTalbot] Citovat
punkac Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 MichalTalbot:beru, nepatřím mezi debily, co žijí na dluh, kvůli mobilu. Prostě přestavuju barák, abych celej život nemusel žít v paneláku a je to přednější než auto Citovat
mmmb Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Hoší to bylo od vás pěkné. Takové hezké zakončení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.