Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Odesláno

Petr:postupně se tim pokusím prokousat, to že měl být sraz měsíc před kokořínem vynechám. Dál co se týká podpory klubu, cenim si jí, rozhodně, ale shreekovo:pokud vyjde první ročník, v dalších se budeme angažovat víc, to si může říct sponzor. To bych přesto taky rozdejchal. Ale začít se tady hájit kdyby byl program mohlo se to prezentovat na hlavní straně.... bylo mi řečeno že vedení k týhle akci přistupuje jako k minisrazu, a nikdy jsem neviděl minisraz prezentovanej na hlavní straně. K tomu přičti Kurtovo \"neodpovídáš okamžitě na dotazy\", a \"tvůj sraz pro mě není důvěryhodnej\"(přestože jsem se Kurta ptal kolik srazů kdy udělal a odpověď nedostal) máš solidní nálož dynamitu s hodně krátkou zápalnou šnůrou, a ta samozřejmě bouchla. to je celý.

shreek: pokud nejsi v campu ale na letišti, kde sama o sobě není ani tekoucí voda tak je catering důležitej.

Odesláno

Moby89: Já neříkám , že neni důležitý. Jen podotýkám, že bych prvně zkusil shánět jiný catering. Nicméně pokud mluvíte o velké akci, neměli by tyto služby být podloženy smlouvou? Aby se pak právě tohle nemohlo stát? A s tím hájením - o velikosti a prezentaci akce si rozhoduje pořadatel, to byly jen návrhy, co se mohlo udělat, resp. co se může ještě udělat, pokud tato akce ještě bude. To, že ste se prostě vykašlali na prezentaci na foru svedčí i o poměru mazda vs peugeot. Tot můj názor.

Odesláno

a \"tvůj sraz pro mě není důvěryhodnej\"(přestože jsem se Kurta ptal kolik srazů kdy udělal a odpověď nedostal)

Tak ja si zas prihreju polifcicku .. Tohle by me dcl take zajimalo ;)

Odesláno

Žádný. Nevěděl jsem, že k tomu, abych udržel v této sekci pořádek, je třeba mít odpořádáno nějkolik srazů.

Co v Inzerci, tam můžu přesouvat bez obav, nebo je taky potřeba nějaká kvalifikace?

Zpět k tématu: znovu opakuji, že neexistuje (a v minulosti neexistoval) v této sekci žádný sraz, který by tu ani po půl roce neměl termín konání.

Mimochodem, v té informaci od někoho z Mazda klubu se mj. píše: chápu že teď je tady flame, dáme do kupy info a hodíme nový vlákno, pak si tady třeba postřílejte ale až bude souhrnné info tak si myslim že se hodně lidí bude divit. - tedy v čem je problém, že tohle mnohostránkové a nepřehledné vlákno skončí tam, kde je jeho místo a vytvoří se místo něj nové, aktuální?

Odesláno

Já se taky přidám s názorem. Z prezentace tohoto srazu tady na foru jsem zklamán, v prvním příspěvku toho moc není - já do včerejška jen věděl, že se závodí s Mazdama na letišti. To, že tam bude catering a další věci, to jsem fakt nevěděl (možná jsi něco z toho psal dále, ale v prvním příspěvku to chybí).

Když jsem organizoval svůj Návrat do starých časů, chtěl jsem ho dát na 28.4., ale Schreek s tím nesouhlasil, že by to bylo blízko tomu tvému. Já si v únoru říkal, jakto, vždyt to tam nepíše - ano, v prvním příspěvku to nebylo - taková zásadní informace. Nevadí, přesunuli jsme to o týden dříve, počasí vyšlo, dopadlo to skvěle.

Rozhodně chválím úplně jiný sraz, který určitě hodně lidí zaujme (rodiny s dětmi ne, ale tady má spíš být cítit spálený benzin, potažmo nafta). Já na tohle nejsem, rozhodně nepřijedu, ale to neovlivnuje moje názory!

Ad podpora. Dříve tu žádná nebyla a taky se nic nedělo (myslím minisrazy). To, že jste si vysloužili max. podporu ve výši 5 000 Kč považuji za dobré, ač chápu, že náklady tuto částku řádně převyšují. Vedení tedy souhlasí s tímto srazem, ač není převážně pro příznivce lva ve znaku.

Kurte: Chápu tě, ale s jednou věcí nesouhlasím. Že tu vlákno je od podzimu a nemá termín? Ano, nemá, ale stalo se to teď, není tu půl roku bez termínu!

Nevím, jak moc složité to máte, ale přijde mi jednodušší zajistit si jiný catering, než to všechno přesouvat na jiný termín, když jsou další věci zajištěny.

PS: Doporučil bych nové vlákno (pokud bude jiný termín), tady je hodně OT. Trochu si pohrát s prvním příspěvkem, aby vypadal k světu a sloužil jako prezentace srazu. Rozepsat program, prostě nalákat lidi. Na mazda klubu musí být taky nějaká prezentace, tak co ji třeba jen zkopírovat a upravit pár věcí (že pug dá na \"prdel\" mazdě a ne naopak) - tolik práce by ti to nedalo.

Odesláno

Milane ale i ostatní pořadatelé: Myslím si že se tu nehraje žádný závod, o to kdo nejlépe uspořádá sraz. Tak jste mu mohli napsat, hele máš to nepřehledný. Já se přiznám že jsem tenhle sraz nějak nesledoval, takže jsem si toho moc nevšímal. Ale Klub si zakládá na nějaké vzájemné pomoci. Tohle mi přijde nefér. Jo Moby udělal nějaké chyby, ale jsme jen lidé a vše je poprvé. Nějak mi to tu přijde zbytečně vyhrocené, a myslím si že by to sem patřit nemělo :roll

Odesláno

Kurte: Chápu tě, ale s jednou věcí nesouhlasím. Že tu vlákno je od podzimu a nemá termín? Ano, nemá, ale stalo se to teď, není tu půl roku bez termínu!

Konečně někdo, kdo to dokáže napsat bez emocí. Ano, máš pravdu. Termín byl, teď není - v tu chvíli ale celé tohle téma ztrácí smysl a je na čase založit nové, kde termín bude, ne? Nebo jaký má smysl tady čtrnáct a více dnů čekat na další termín? Ostatně to samé vlastně píšeš i v posledním odstavci.

Guest Scratch
Odesláno
ad podpora Grilmasters, možnost zažádat máš jako kdokoliv jiný. viz podpora minisrazů .

mimochodem jeden Grilmaster sraz podpořen byl, nemám pravdu?

byl, pravdu mas, a byli jsme radi, uz ale podporu ted chtit nebudem, protoze nemame zadne souteze a maso nakoupime v akcich v Lidlu :D

Ne vazne, podpora klubu na muj sraz by byla zbytecna :)

Odesláno

Gronholmm: Každý svého štěstí strůjce.

Já jsem sem prakticky vůbec nechodil, jenom vím, že vlákno nejdříve bylo v pokecu, pak se hodilo sem. :myslim Domníval jsem se, že se tam sejde tak 10 pugů a 10 mazd, jakoby sranda akce na sobotní odpoledne. V podstatě až dneska jsem si všiml, že to má být na tři dny :o a doprovodné akce jsem také neznal. Pokud by to bylo, jak jsem si myslel, popis v prvním příspěvku je v pořádku - je tam datum, že se bude závodit proti mazdám a účastníci.

Rozhodně nechci aspirovat na nejlépe vypadající první příspěvek ve vlákně o srazu (ač jsem si s ním dal práci), ani o nejlepší organizaci srazu. Výborný sraz může být i ten, kde organizátor udělá řadu malých chyb. Atmosféru na srazu vytvářejí samotní účastníci.

Pokud to je tedy masová akce, zasloužila by si i svou prezentaci i z důvodu toho, aby tam bylo více Pugů a necítili se tam Frantíci opuštěně.

Kurt: Jen jsem chtěl trochu mírnit tvůj výkřik, který na mě vyzněl takto: \"Je tu půl roku vlákno bez termínu\". Jak jsem již psal, pokud jiný termín, nové vlákno, to byl jen pomohlo.

Guest Scratch
Odesláno
tady se plete dost věcí nesmyslně dohromady.

Scratchi, když už chceš byt se všemi kamarád buď furt vlevo nebo furt vpravo. nepřeskakuj. Mimochodem to že zveřejníme vysledek srazu (sejfty) je pranyřovaní? byt sme ten sraz vsude chvalily?mimochodem těch zvýhodnění a podpor tam bylo vicero, to uz si nepamatuješ? kdyz na forum nenapisu jako predseda za co jsem utratil 120korun tak jsem okamzite tercem a nej tunelarem. TAK CO VLASTNE DOPRDELE CHCEŠ???

ja ale nikam nepreskakuju, ja proste jen s necim nekdy nesouhlasim a nic s tim neudelam. To neni preskakovani. To je vyjadreni nesouhlasneho stanoviska, ktere vetsinou lidi nechteji slyset.

Ad ztrata - to pranyrovani jsem prehnal, uznavam, ale do minusu jsme se dostali kvuli vratce penez lidem, pridanim penez skvelemu kouzelnikovi, a jeste necim. Ve finale by z toho byla oficialni ztrata asi 200 Kc, coz povazuju za bezpredmetne. Za podporu klubu jsme byli moc radi, ty ceny byly super, az si skoro rikam, ze uz to je hon na ceny a ne OZ pro zabavu....

Na tech 120 Kc se te urcite ptal Stifler :D

Odesláno

Milane já taky tvoje srazy uznávám za velmi podařené. Byl jsem s tebou na motokárácha vím že jste to se Stibtem měli perfektně připravené. Já tě taky uznávám jako člověka který umí. Ale právě proto si myslím že by tyhle lidi mohli poradit i jiným lidem kteří připravují srazy aby se chyby eliminovali :papa

Odesláno

gronholmm: Souhlasím, jen mně taky nikdo neradil, všechno jsme si dělali sami. Do budoucna budu tedy rozdávat rady. Nicméně koordinátor srazů je Schreek, tudíž je tu možnost se ptát fundované osoby.

Odesláno

Já to myslel jen tak že je jedno kdo je fundovaný, poradit může kdokoliv. To je jak kdybych řekl že na opravy tu jsou servisy, tak proč si mám auto opravovat sám :papa Ale je to jedno. Vše už tu bylo řečeno, a je na Mobym jak se s tím popere (upřímně mu tuhle situaci ale nezávidím).

Odesláno

To je pravda. Já jsem zvyklý odpovídat na dotazy, ne jen tak vyjadřovat názor a radit ze své vůle.

Moby není v lehké situaci, bohužel, snad se mu podaří vymyslet jiný catering nebo jiný termín. Pokud jde o můj názor, je mi jedno, zda to bude těsně před Kokořínem; ne kvůli tomu, že na letiště nejedu, ale tento sraz je na úplně jiné téma. A kdo chce na oba, peníze si určitě najde. :roker

Odesláno

nový vlákno ano, nový info čeká kvůli tomu až se potvrdí program a další věci.

Milan: nejsem puntičkář jako ty, mam holt zájmy někde jinde než si hrát s prvním příspěvkem srazu,dělat letáčky atd... nemyslim to zle a děkuju že si Kurtovi vysvětlil tu věc s tim datumem, ode mě jí nějak nechápal. Já třeba pro rady chodil za človekem kterýmu ve srazový(i jiný) oblasti věřim hodně a to je Scratch, ale v životě jsme neřešili ptákoviny tipu málo infa.

Gronlomm: děkuju, máš pravdu, udělal jsem pár chyb. Jsi jeden z mála lidí tolerující chyby.

Odesláno

Moby: Nejsem puntičkář, ale když něco dělám, co má smysl a potěší ostatní, dám si s tím práci. Letáčky na Sejfech? To byl opis prvního příspěvku, v podstatě to, co jsem posílal vedení klubu ohledně podpory, tudíž stačilo jen vytisknout.

Pokud máš rádce, v pořádku. Na tvojí obranu musím říci, že toto je úplně jiná akce, tudíž si své příznivce najde i bez detailního popisu.

Odesláno

milan: přesně jak jsi řekl, poslední věta je pravda. a neber to opět zle a zaroven aby to nekdo nepřekroutil opravdu si vážim toho co dělas, nicméně naplánovat \"výlet s obědem\" je jiný pití než celovíkendovej sraz:roker

Guest Scratch
Odesláno

ono taky co psat na tom, ze se bude sprintovat, takze si vzit startovni cislo, nastoupit, zavrit dvere, zhasnout svetla, zaradit jednicku.............................a delat jiny kraviny s autem :D:D:D:D:D

Letacky mi prijdou jako total mimo, jednak jejich uspesnost se pohybuje na hranici 1 procenta a jednak lidi obvykle znaji sekci pripravovane srazy. A pokud je ani tento nazev netrkne, tak uz je to pak na zamysleni :D

[upravil dne 24/4/2012 07:47 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...